17 / 05 / 2024

oya başar\'ın yalısı

oya başar\'ın yalısı

Saint Vincent bandıralı 10 bin grostonluk kereste yüklü gemi Yeniköy'de sanatçı Oya Başar'ın oturduğu tarihi yalının rıhtımına çarparak durabildi

3 ülkenin Türkiye'den vize başvurularını durdurduğu iddiası...

Almanya, İspanya ve İtalya randevuların tamamen dolduğunu gerekçe göstererek, Türkiye'den yapılan vize başvurularını mayıs ayı sonuna kadar kapatma kararı aldığı iddia edildiği belirtildi.

ATEM Başkanı Akçam gayrimenkulde başarının yedi altın anahtarını sıraladı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) emlak danışmanları için ‘Gayrimenkulde Başarının 7 Altın Anahtarı’ isimli eğitim programı düzenledi. Akçam emlak danışmanlarının mesleklerinde en iyisi olmaları için yapmaları gerekenleri sıraladı.

Japonların deprem başarısının sırrı ortaya çıktı!

Japonya 2024 yılının ilk gününde yaşadığı şiddetli depremi, benzerlerine göre yine çok az kayıp ve hasarla atlattı. Peki Japonların deprem başarısının sırrı ne?

Sait Halim Paşa yalısı nerede? Bihter filminin galasının yapıldığı yalının adresi!

Bugün yayına giren "Bihter" filminin galası, Sait Halim Paşa Yalısı’nda ünlü isimlerin katılımıyla yapıldı. Galanın ardından binlerce kişi Sait Halim Paşa yalısı ile ilgili araştırma yapmaya başladı.

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Gökhan Başar tarafından kuruldu.

Katar Emiri'nden karısına büyük jest!  Yeniköy'deki Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı baştan aşağı yenileniyor!

Türkiye’nin en pahalı yalısı, Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı'nı 100 milyon Euro'ya satın alan Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed el-Sani ikinci karısı Sheikha Anoud bint Mana al-Hajri için baştan aşağı yeniliyor.

Kendi işini kurmak isteyenler için başarılı girişimci olmanın 10 adımı; Yol haritanızı belirleyin

Girişimcilik, birçok insan için özgürlük, bağımsızlık ve başarı anlamına gelir. Başarılı girişimciler, iş fikirlerini hayata geçirerek dünyada iz bırakırlar. Ancak, girişimcilik yolculuğu zorlu bir süreçtir. İşte, başarılı girişimci olmanın 10 adımı...

Mehmet Şükrü Başar Kimdir? Mehmet Şükrü Başar kaç yaşındadır?

Mehmet Şükrü Başar kimdir? Mehmet Şükrü Başar’ın mesleği nedir? Mehmet Şükrü Başar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

ABD'de işsizlik maaşına başvuranların sayısı artıyor!

ABD Çalışma Bakanlığı’nın düzenli olarak açıkladığı haftalık işsizlik maaşı başvurularına ilişkin verilere göre, ülkede ilk kez işsizlik maaşı almak için talepte bulunanların sayısı 245.000 kişiye yükseldi. Artış Mart ayından bu yana devam ediyor.

Türkiye'nin altın çıkartma başarısı dünyayı salladı! Türkiye'ye talep yağıyor!

Türkiye'nin altın madenlerini çıkarma başarısı resmen dünyayı salladı. Bu anlamda birçok ülke Türkiye'nin kapısını çalmaya başladı.

'Hemen hazırlığa başlayın' diyen Altın Dehası İslam Memiş tarih verdi! Gram altın tam da bu kadar olacak

Altın fiyatları rekordan rekora koşuyor. Gram altın bin 243 TL ile en yüksek seviyeyi test etti. Altın dehası İslam Memiş'ten 'Hemen hazırlığa başlayın' uyarısı geldi. Gram altın tam da bu kadar olacak!

Başarı Teşvik Programı'nın detayları açıklandı! İlkokul, ortaokul, lise üniversite! Şartları karşılayan herkes alacak!

Başarı Teşvik Programı ile en az 4 yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarında örgün eğitim gören öğrencisi bulunan ihtiyaç sahibi hanelere, her sene eğitim süresi boyunca aylık 300 lira destek verileceği açıklandı.

Bill Gates'ten başarının 10 sırrı!

Dünyanın en büyük yazılım şirketi olan Microsoft’u kuran Bill Gates, hayatta başarı sağlamanın 10 gizli sırrını verdi! İşte Bill Gates'in hayatı boyunca uyguladığı 10 kural...

oya başar\'ın yalısı Haberi

oya başar\'ın yalısı

İstanbul Boğazı'ndan geçiş yapan Saint Vincent bandıralı 10 bin 762 grostonluk kereste yüklü "Ella J Kingstown" isimli 150 metrelik kereste yüklü Ro-Ro gemisi, dün Oya Başar'ın oturduğu tarihi yalının rıhtımına çarparak durdu. Aynı yerde eski Başbakan Tansu Çiller'in de yalısı bulunuyor. Bulgaristan Burgaz'dan Derince'ye yük taşıdığı ve kılavuz kaptan aldığı tespit edilen gemi saat 16.30 sıralarında İstanbul Boğazı'nda seyrederken Tansu Çiller'in de yalısının bulunduğu Yeniköy'de sahile doğru sürüklendi.

'SKEÇLER GERÇEK OLUYOR'
Gemi tiyatro oyuncusu Oya Başar'ın kiracı olarak oturduğu tarihi Burhanettin Efendi Yalısı'nın rıhtımına çarptı. Geminin burun kısmının yalıya çarpmasına ise sadece birkaç metre kaldı. Kaza sırasında yalıda bulunan Başar, "Salonda oturuyordum. Bir anda gemi üzerimize geliyor diye bağırdılar. Ne oluyor ne gemisi dedim ve kafamı çevirdiğimde koca geminin...