03 / 05 / 2024

oyak beton sermaye artırımı ne zaman

oyak beton sermaye artırımı ne zaman

Adana Çimento Sanayii T.A.Ş, iştiraki olan Oyak Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin 71.620.000,00TL.'den 102.148.000,00 TL 'ye çıkarılacağı sermaye artırımına katılmama kararı aldı...

Yeditepe Hazır Beton Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepe Hazır Beton Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Meryem Şimşek ve Ramazan Kabakılıç ortaklığında kuruldu.

Osmanlı Beton Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Kuruldu!

Osmanlı Beton Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Bağcılar’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Nurullah Tanhan tarafından kuruldu.

Eser Beton Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Eser Beton Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Erdinç Şahin tarafından kuruldu.

Karahan Beton Hafriyat Madencilik Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Karahan Beton Hafriyat Madencilik Nakliyat Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Aydın tarafından kuruldu.

Drm Demir Beton Ve Yapı Malzemeleri Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Drm Demir Beton Ve Yapı Malzemeleri Laboratuvarı Limited Şirketi İçerenköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yesevi Delikaya ve Ebru Darman ortaklığında kuruldu. 

Mil Beton İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mil Beton İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Falcı tarafından kuruldu.

Mineral Beton Ve Yapı Kimyasalları Limited Şirketi kuruldu!

Mineral Beton Ve Yapı Kimyasalları Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Dengiz Özcan tarafından kuruldu.

Borbey Beton Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Borbey Beton Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Yılmaz tarafından kuruldu.

Heybeli Beton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Heybeli Beton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Işık tarafından kuruldu.

İkizler Hazır Beton İnşaat Emlak Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Hazır Beton İnşaat Emlak Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile M. Emirhan Köstek tarafından kuruldu.

MEKA Beton halka arzı ne zaman? Halka arza katılacak bankalar ve takvim açıklandı!

Meka Beton, halka açılıyor. Bu ünlü firmanın Sermaye Piyasası Kurulu'ndan aldığı onay sonrası, borsa yatırımcıları ve hisse senedi meraklıları, "Meka Beton'un katılım endeksine uygunluluğu nedir?" diye merak içindeler.  İşte Meka Beton hakkında güncel halka arz bilgileri...

Yka Beton Ve Pompa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yka Beton Ve Pompa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Yusuf Karaahmetli tarafından kuruldu.

Ecemsan İnşaat Ve Beton Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecemsan İnşaat Ve Beton Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Şahin Ecem tarafından kuruldu.

oyak beton sermaye artırımı ne zaman Haberi

oyak beton sermaye artırımı ne zaman

Adana Çimento'dan yapılan açıklama şöyle:


İştirakimiz Oyak Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin (İştirak Oranı % 40,00) 28.11.2013 tarihinde yapılacak olan ve Ana Sözleşmesinin 6.maddesini değiştirerek gerçekleştireceği, şirket sermayesinin   71.620.000,00TL.'den 102.148.000,00 TL 'ye çıkarılacağı 2013 yılı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısına katılım sağlanmasına, son dönemde satışlardaki bölgesel farklılaşma sebebiyle Oyak Beton'un tedarikçi olarak yer alabileceği büyük projelerin Akdeniz Bölgesi dışında gerçekleşmesi, bu sebeple bölgedeki tesis ve makine ekipman sayısının azalması ve OYAK Beton satışlarının nispi payının Akdeniz Bölgesi dışında büyümesi sebebiyle sermaye artırımına katılınmamasına


oybirliği ile karar...