29 / 04 / 2024

Öz Ege Hazır Beton Demir İnşaat nerede

Öz Ege Hazır Beton Demir İnşaat nerede

Öz Ege Hazır Beton Demir İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi, Cenk Uğur Özcan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 80 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Esenler, Oruçreis Mahallesi'nde kuruldu.

Malatya Deprem Konutları'nın bir kısmı teslime hazır!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Malatya Deprem Konutları teslime hazır hale geldi.

Hazır beton güven endeksi eşik değerin üzerinde! 

İnşaat sektörünün büyüme hızını gösteren öncü göstergelerden biri olan Hazır Beton Endeksi eşik değerin üstüne yükseldi.

Feryapı, paylaşımsız hazır ofis markası Tioso.co’yu görücüye çıkarttı

Feryapı, paylaşımsız hazır ofis olarak ifade ettiği yeni markası Tioso.co’nun lansmasınını yaptı. Yapılan Lansmada, 50 metrekareden 190 metrekareye kadar çeşitli büyüklükte ofislerin yer aldığı Tioso.co’da 140 adet bağımsız ünite yer almakta. İşte haberin detayları...

Türkiye Hazır Beton Birliğinden indirim kampanyasına destek! Birliye üye kuruluşlar yüzde 5 indirim yapacak!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) yaptığı son dakika açıklamasında "Cumhuriyetimizin 100. yılında halkımızın ve devletimizin yanındayız" başlıklı fiyat indirme kampanyasına destek verdiğini açıkladı.

Bakan Bolat’tan hazır beton sektöründe indirim müjdesi!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, hazır beton üretici ve satıcısı işletmelerin kendisine, "Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında vatandaşlarımızın ve devletimizin yanındayız" başlıklı fiyat indirme kampanyasına katılacakları taahhüdünde bulunduğunun müjdesini verdi

Dolarda boğa ayı geliyor! Yatırımcılar fırtınaya şimdiden hazır olsun! Kırmızı alarm...

Fed ve Hazine Bakanlığı kararlarına odaklanan piyasalar, dolarda boğa piyasası beklentisi ile pozisyon aldı. Dolar ne olacak? Yatırımcılar şimdiden hazır olun...

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık: Fahiş fiyatla beton satışına biz de karşıyız! Peki zamları kim yapıyor?

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, Türkiye'de hazır beton üretiminin 110 milyon metreküp civarında olduğunu belirterek,  beton fiyatlarındaki fahiş artışlara karşı olduklarını değindi.

İslam Memiş OVP beklentilerini sıraladı ve uyardı: 'Hazır olmak gerek'

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Orta Vadeli Program (OVP) hakkındaki beklentilerini paylaşarak, "Yeni bir dönem başlıyor, hazır olmamız gerekiyor" dedi.

Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel tasarlanan sürücüsüz metro aracı hazır! İlk yerli ve milli sürücüsüz metro aracı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel olarak tasarlanan sürücüsüz metro aracının milli teknoloji vizyonunun en güzel örneklerinden ve ürünlerinden biri olduğuna dikat çekerek, sefere çıkmaya hazır olduğunu dile getirdi. 

Bakan olası İstanbul Depremi ile ilgili konuştu: "Depremde tahliye planlarımız hazır"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Habertürk televizyonuna konuk oldu ve Kemal Öztürk'ün sorularına cevap verdi. Olası İstanbul Depremi hakkında da açıklamalarda bulunan Bakan, depremde tahliye için planlarının hazır olduğunu söyledi. 

Elimizdeki dolarları bozdurmalı mıyız? Net yanıt geldi! Doları olanlar o rakama hazır olsun! Son dakika dolar kuru

Dolar/TL kuru haftanın ilk işlem gününde, yukarı yönlü hareket ediyor. Yükseliş karşısında yatırımcılar ''Elimizdeki dolarları bozdurmalı mıyız?'' sorusunu araştırırken net yanıt geldi. Dolar ne kadar olacak? Doları olanlar o rakama hazır olsun! Son dakika dolar kuru.

Doların geleceği seviye gün yüzüne çıktı! Uzman isim yatırımcıları uyardı! Herkes bu rakama hazır olsun

Seçim sonrası gözler dolar kuruna çevrildi. Dolar alıp satmak isteyen yatırımcılar doların ne kadar olacağını araştırıyor. Doların geleceği seviye gün yüzüne çıktı. Uzman isim yatırımcıları uyardı! Herkes bu rakama hazır olsun.

Gram altın birden 200 TL yükselecek! Uzman isim ilk ve son kez açıkladı! Net tarih verildi! Hazır olun

Altın fiyatlarından yükseliş hız kesmeden devam ederken dolar yorumları ile tanınan uzman isim Necmettin Batırel gram altının 200 TL birden yükseleceği tarihi açıkladı. Hazır olun!

Öz Ege Hazır Beton Demir İnşaat nerede Haberi

Öz Ege Hazır Beton Demir İnşaat nerede

Öz Ege Hazır Beton Demir İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi, Cenk Uğur Özcan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 80 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Esenler, Oruçreis Mahallesi, 16.Sokak Giyimkent Sitesi'nde kuruldu. 


Öz Ege Hazır Beton Demir İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya...