08 / 05 / 2024

Özak Global sosyal sorumluluk

Özak Global sosyal sorumluluk

Özak Global Holding, Türkiye’nin iki önemli alanı eğitim ve sağlıkta kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarına hız verdi. Diyarbakır’da bir lisede kütüphane kuran holding, aynı zamanda LÖSEV’e de destek verdi.

Özak GYO'nun hedefi 4 yılda 3 bin konut!

Özak Global Holding, konut yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık yaptığı son dakika açıklamasında 4 yılda 3 bin konut hedeflediklerini dile getirdi.

Konsol fiyatına satılıyordu! O oyun sosyal medyada gündem oldu! İşte ucuza satmama nedeni…

Küresel interaktif oyun devi Steam'de dünyanın en pahalı oyunu listelendi. Hem global hem de Türkiye fiyatıyla sosyal medyada gündem olan bir oyun var ki gündeme düştü. İşte O oyun…

Ticari gayrimenkulde kira sınırı kaldırılacak mı? 

Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, kira artışına getirilen yüzde 25 sınırını konutlar için desteklediğine dikkat çekti. Fakat Akbalık, ticari gayrimenkulde de sınırlama olmaması gerektiğini dile getirdi. İşte ayrıntılar...

Global Sosyal Medya Reklam Tanıtım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Global Sosyal Medya Reklam Tanıtım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar’da Bilal Işıldar tarafından kuruldu.

Konut fiyatlarındaki artış hız kesmeyecek! Sektörü neler bekliyor?

Özak Global Holding Başkanı Ahmet Akbalık, konut fiyatlarında yaşanan artışın süreceğine dikkat çekti. Akbalık, her sene en az 700 bin konut üretilmesinin gerekli olduğuna vurgu yaparak sektörü değerlendirdi...

Özak GYO, Global Gelişmekte Olan Piyasalar Endeksi'nde!

Türkiye genelinde başarılı projelere imza atan Özak GYO, EPRA tarafından ortak yönetilen (European Public Real Estate Association) “FTSE EPRA/NAREIT Global Gelişmekte Olan Piyasalar Endeksi”nde yer aldı.

Yeni şehircilik anlayışı geliyor!

Özak Global Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, pandemi döneminde mimaride yeni bir trend ortaya çıktığını söylüyor.

Özak Global Anadolu'nun en etkin 37. iş insanı oldu!

"Anadolu'nun En Etkin 50 iş insanı” araştırmasının 2020 sonuçları belli oldu. Özak Global Holding ise listede 37. sırada yer aldı.

Gayrimenkul tercihleri koronavirüsle değişecek!

Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, gayrimenkul tercihlerinin kotornavirüsle değişeceğini vurguladı. Akbalık, konut tipi tercihlerinin yön değiştireceğini söyledi...

Japon JCR’dan Özak GYO’ya A+ not geldi!

JCR-Eurasia Rating, Özak Global Holding'in gayrimenkul sektöründeki firması olan Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'yi ulusal ve uluslararası ölçekte yatırım yapılabilir kategorisinde değerlendirdi.

Özak GYO'dan Özak Global Holding'e pay devri!

Özak GYO ortaklarından Ahmet Akbalık şirket sermayesindeki 1 milyon 192 bin 391 nominal bedelli paylarını, Ürfi Akbalık ise 655 bin 782 nominal bedelli paylarını Özak Global Holding A.Ş.'ye devretti.

Gayrimenkule talep artıyor!

Gayrimenkule gelen talebin arttığını belirten Özak Global Holding ve Özak GYO Yönetim Kurulu Başkan Akbalık, “Doğru projelere talep var” dedi.

Özak Gayrimenkul'den Beşiktaş ve Göktürk'e iki yeni proje!

Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, Capital dergisine verdiği röportajda "Beşiktaş, Göktürk ve Antalya’daki projelerimizi hayata geçireceğiz. Beşiktaş’ta otel projesi olacak, Göktürk’de de konut projesi yapacağız" dedi.

Özak Global sosyal sorumluluk Haberi

Özak Global sosyal sorumluluk

Türkiye’de sağlıklı ve eğitimli genç nesiller yetiştirebilmek için kurumsal sosyal sorumluluk alanına el atan ÖZAK Global Holding, örnek projeleriyle öne çıktı. Önce ‘Düş Kütüphaneleri’ne sponsor olan holding, sağlık alanında da LÖSEV’e destek amacıyla 23 Nisan’da düzenlediği resim yarışması ile çalışan çocuklarının LÖSEV ile tanışmasına vesile oldu.    


Turizm, tekstil ve gayrimenkul gibi sektörlerde lider şirketleriyle ülke ekonomisine yön veren Özak Global Holding, sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerle de dikkat çekiyor.  Bir süre önce İstanbul Ticaret Üniversitesi Üretim Araştırmaları Kulübü’nün sosyal sorumluluk projesi olan “Düş Kütüphaneleri”ne sponsor olan ÖZAK Global Holding, Diyarbakır Kulp Lisesi’nin kütüphanesinin kurulmasını sağladı. Kütüphaneye kitap desteği de sunacak olan holding, öğrencilerin gelişimine destek oluyor.


LÖSEV için resim yarışması


Holding, eğitim alanındaki kurumsal sosyal sorumluluk anlayışına sağlık alanında başlattığı...