03 / 05 / 2024

Özel Erdoğan Kız Yurdu iletişim

Özel Erdoğan Kız Yurdu iletişim

Özel Erdoğan Kız Yurdu İşletmeciliği Limited Şirketi Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Erdoğan tarafından kuruldu.

İlk kez ev alacaklara düşük faizli konut kredisi ne zaman çıkacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması bekleniyor!

İlk kez konut alacak vatandaşlar, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini ve düşük faizli konut kredisinin ne zaman hayata geçirileceğini merakla araştırıyor. Söz konusu kredi ile ilgili açıklamayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapması bekleniyor. İşte düşük faizli konut kredisi ile ilgili bilinenler...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan peşe peşe müjde! Kısa çalışma ödeneceği 3 ay uzatıldı!  

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'ndan sonra kameraların karşısına çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan birtakım açıklamalarda bulundu. Erdoğan, kısa çalışma ödeneğinin 2 ay uzatıldığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem sonrasında 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşaatı başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada deprem sonrasında ülle genelinde 130 bin konut, 36 bin köy evi ve 5 bin ahır olmak üzere toplam 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşa sürecinin başladığını söyledi.

Erdoğan Bayraktar: Deprem neden olsa da asıl yıkıcı olan dayanıksız yapılar!

Bir dönem TOKİ Başkanlığı görevini de yürüten Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar '' Deprem neden olsa da asıl yıkıcı olan dayanıksız yapılar'' diyerek kaçak yapılarda oturulmamasının önemini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehir merkezleri gibi köylerimizi de 1 yıl içinde ayağa kaldıracağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Şehir merkezleri gibi köylerin de 1 yıl içinde ayağa kaldırılacağız'' diyerek önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Cumurbaşkanı Erdoğan: Depremde 912 vatandaşımız hayatını kaybetti, 2 bin 181 bina yıkıldı! 

Cumurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ilde etkili olan depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Depremde 912 vatandaşımız hayatını kaybetti, 2 bin 181 bina yıkıldı" diye konuştu. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması: Büyük kazanç sağlayacak hazırlıklarımız var!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hasankeyf-Gercüş Tüneli Açılış Töreni'nde ekonomiye yönelik açıklamalarda bulunarak vatandaşlara ''Büyük kazanç sağlayacak hazırlıklarımız var.'' diyerek müjdeli haberler verdi.

Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması! 'Biz yaparız'

Erdoğan, "Derdimiz şu an itibariyle Aralık ayında yapılacak olan asgari ücreti en uygun rakama çıkarmak. Yolsuzluğun olmadığı, yoksulluğun olamayacağı Türkiye'yi biz yaparız" dedi.

10 yılda 166 ayrı ihale aldı! Erdoğan’a aşığım demişti, Ethem Sancak meğer ihalelere de aşıkmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “Erdoğan âşık oldum” diyen ve uzun bir süre AKP’de yöneticilik yapan Ethem Sancak’a ait iki şirket kamudan 10 yılda 166 ayrı ihale aldı. Sancak’ın şirketlerine vatandaşın cebinden ödenen para  toplam 1,1 milyar TL’yi aştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sigortacılık sektöründe 3 ismi görevden aldı! Senetler teminat olabilecek

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurulu yönetimi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla görevden alındı. SEDDK Başkanı, başkan yardımcısı ve üyeliklerden boşalan koltuklara yeni isimler getirildi.

Buğday ve arpada beklenen açıklama Erdoğan’dan geldi Vatandaşın gözü kulağı burada

AKP Kızılcahamam Kampı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı rakamlara göre, Toprak Mahsulleri Ofisi ekmeklik buğdaya ton başına 7 bin 50 lira, arpaya ton başına 5 bin 500 TL alım, 500 TL prim bedeli olmak üzere 6 bin TL ödeme yapacak.

Erdoğan'dan son dakika kripto para açıklaması: Birini zengin birini fakir yapacak araçlarla...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kütüphane Söyleşileri programında son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para ve Elon Musk üzerine flaş açıklamalar yaptı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarım ve kırmızı etle ilgili iki kritik ismi görevden aldı

Son dönemde kırmızı et fiyatlarından dolayı artan şikayetler ve tarımda artan maliyetler ülkenin gıda tedarik zincirinde ciddi sıkıntılara neden olmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarım ve kırmızı etle ilgili iki kritik ismi görevden aldı.

Özel Erdoğan Kız Yurdu iletişim Haberi

Özel Erdoğan Kız Yurdu iletişim

Özel Erdoğan Kız Yurdu İşletmeciliği Limited Şirketi Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Erdoğan tarafından kuruldu.

Özel Erdoğan Kız Yurdu İşletmeciliği Limited Şirketi konusu:
EĞİTİM HİZMETLERİ a. Eğitim ve öğretim hizmetleri konusunda Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarının izin verdiği her seviyede ana okulu, ilköğretim okulu, lise, yüksek okul ve üniversite açabilir, işletebilir. b. Lise ve fakültelere hazırlık kursları, yabancı dil kursları açmak. c. Çeşitli mesleki alanlarda beceri kazandırmak maksadıyla sanat ve mesleğe yönelik (bilgisayar, daktilo, muhasebe, modelistlik, stilistlik) eğitim ve öğretim vermek, özel dershane ve kurs açıp işletmek. d. Futbol, basketbol, voleybol, yüzme, kros, buz pateni, atletizm, santranç gibi alanlarda eğitim vermek amacıyla kurslar açmak ve işletmek. e. Şirket yurt içinde sürücü belgesi vermek amacıyla sürücü kursları açabilir, işletebilir. f....