06 / 05 / 2024

Özel Lara Anadolu Hastanesi AMATEM

Özel Lara Anadolu Hastanesi AMATEM

Antalya’nın ilk ve tek, Türkiye’nin üçüncü Özel Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi, Özel Lara Anadolu Hastanesi’nde açıldı. İrfan Erdoğan, Anadolu Hastanesi olarak ilklere imza atmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Bakanlık açıkladı! Özel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine verilecek destek miktarları yükseltildi!

Organize sanayi bölgeleri (OSB) içinde ve dışında açılan özel mesleki ve teknik Anadolu liselerinin öğrencileri için verilecek olan 2023-2024 senesi eğitim ve öğretim destek miktarlarında yükseliş yapıldığı duyuruldu.

Özgür Özel tepki verdi, Tunç Soyer'den açıklama geldi: Bornova Anadolu Lisesi'ndeki inşaat mühürlenecek!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'deki Bornova Anadolu Lisesi’nin korusunun yıkılarak Suriyeli çocuklar için anaokulu yapılacağı yönündeki haberlere tepki verdi. Söz konusu Konu ile ilgili bir açıklama da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den geldi.

Dünya Şehir Maltepe'de yeni yıla özel yüzde 30 indirim fırsatı! Son 2 gün!

Anadolu yakasının en büyük projelerinden biri olan Dünya Şehir Maltepe projesinde yeni yıla özel yüzde 30 indirim fırsatı devam ediyor.

Hollanda hükümetinden özel sektördeki konutların kira artışına sınırlama: En çok yüzde 1 olacak! 

Hollanda hükümetinin kiracılara yönelik yeni bir düzenlemeyi hayata geçirdiği açıklandı. Buna göre özel sektördeki konutların kira artışına sınırlama getirildi. İşte uygulama ile ilgili tüm detaylar...

Araba alacaklar müjde! Kia’dan aralık ayına özel 200 bin lira indirim!

Anadolu Grubu markalarından Kia, aralık ayına özel olarak başlattığı kampanyalarda, Niro ve Sportage modelleri için 250 bin liraya sıfır faiz fırsatı sağlıyor.

Kahramanmaraşlılara müjde! Elbistan'da Cumhuriyet'in 100. yılına özel 126 konut teslim ediliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş depremlerden ikincisinin merkez Elbistan'da nisan ayında temelleri atılan 126 deprem konutun, Cumhuriyet'in 100. yılına özel, hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Kentsel dönüşümde yeni reform paket: Özel mahkemeler kuruluyor! Dönüşümdeki anlaşmazlıklar çözülecek!

Adalet Bakanlığı tarafından oluşturulan ekiplerin sahadan topladıkları verilerden çıkacak sonuçlara göre, ihtisas mahkemelerine yönelik yeni ihtiyaç alanları belirlenecek. Bu kapsamda, özel gayrimenkul mahkemelerinin kurulması bekleniyor.

Ulaşımda ücretsiz kart engeli: Özel halk otobüsleri ücretsiz ulaşım için sınır koydu! Artık bu günler ücretli olacak

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB) Başkanı Ercan Soydaş, ülke genelinde ücretsiz taşıma kartı kullanma hakkı bulunan kişilerle ilgili sınırlama getirdi. Buna göre; ücretsiz kart kullananlar ayın sadece ilk 4 günü araçlara kabul edilecek. 

Özel halk otobüslerinden ücretsiz kartlara engel

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB) Başkanı Ercan Soydaş, ülke genelinde ücretsiz taşıma kartı kullanma hakkı bulunan kişileri ayın sadece ilk dört günü araçlara kabul edeceklerini bildirdi.

Halkbank'tan ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara büyük müjde. Verecekleri rakamı açıkladılar

Halkbank'tan ev sahibi olmayı hedefleyen vatandaşlara yönelik çok güzel bir haber geldi. Banka tarafından ev almak isteyen vatandaşlara verilecek kredi miktarı açıklandı. 

Dacia'dan bomba haber! Tüm modellerde 10 bin TL indirim başladı! Bu aya özel fırsatı kaçırmayın! 

Dacia, Eylül ayına özel 10 bin TL'lik indirim fırsatını duyurdu. Söz konusu indirim eczacılara özel olarak yapılacak. Peki Dacia otomobil fiyatları ne kadar? İşte 10 Eylül 2023 fiyat listesi...

Aile Bakanlığı'ndan bir de bayram öncesi güzel haber

Aile Bakanlığı ödemelere tam gaz devam ediyor. Aile Bakanlığı tarafından bayram öncesinde de vatandaşlara güzel bir haber geldi.

Özel sektörde maaşlara ne kadar zam yapılacak? Son dakika rakamları verildi! Şimdi yeni zam oranlarına bakın!

Asgari ücret zammının belli olmasından sonra 'Özel sektörde maaşlara yüzde kaç zam yapılır?' sorusunun yanıtı araştırılmaya başlandı. Peki özel sektörde maaşlara ne kadar zam yapılacak? 

Özel Lara Anadolu Hastanesi AMATEM Haberi

Özel Lara Anadolu Hastanesi AMATEM

Türkiye ve dünya genelinde hızlı bir artış gösteren alkol ve madde kullanım bozuklukları ile ilişkili sağlık sorunlarını tedavi etmek ve en ileri bağımlılık tedavileri uygulamak amacıyla kurulan Özel Lara Anadolu Hastanesi AMATEM, Anadolu Hastanesi Genel Koordinatörü İrfan Erdoğan ve Antalya İl Sağlık Müdür Yardımcısı Hacer Nur Yüce katılımıyla açıldı. Kurdele kesiminin ardından tedavi merkezinden sorumlu Doktor Fatıma Mükerrem Güven eşliğinde 13 yataklı tedavi merkezini gezen Erdoğan ve Yüce, tedavi süreçleri ile ilgili bilgi sahibi oldu.


AYAKTA VE YATILI TEDAVİ UYGULANACAK


Özel Lara Anadolu Hastanesi’nde 15 yılı aşkın süredir bağımlılık tedavisi alanında hizmet vermiş, bireysel ve grup terapi uygulamaları konusunda deneyimli; Avrupa Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Birliği tarafından onaylı bir bağımlılık terapisti ve eğiticisi olan Doktor Fatıma Mükerrem Güven sorumluluğunda kurulan AMATEM, bir...