30 / 04 / 2024

Özgür Cemil Coşkun

Özgür Cemil Coşkun

Arun Mühendislik Müteahhitlik İnşaat ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erkan Sayar, Özgür Cemil Coşkun tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Mart'ta kuruldu.

Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk'a asırlık hapis cezası talebi!

Yarım kalan inşaatlarıyla gündeme gelen Pana Yapı AŞ’nin eski yöneticileri hakkında dava açıldı. ‘Dolandırıcılık’ ve ‘örgüt kurmakla’ suçlanan 13 kişi arasında, firmanın eski CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk da bulunuyor.

Aylin Coşkun: Düğün takılarımla 5 milyon TL’lik bir villa alabilirim!

15 yıldır birlikte olan Aylin Coşkun ve Volkan Aslan, geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturdu. Çok konuşulacak açıklamalarda bulunan Coşkun, ''Düğün takılarımla 5 milyon TL’lik bir villa alabilirim'' dedi.

Cemil Özgür İnşaat'ın kurucusu Cemil Özgür vefat etti!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Üyesi ve Cemil Özgür İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin kurucusu ve onursal başkanı Cemil Özgür vefat etti.

Coşkun Sucuk'tan Kağıthane projesi açıklaması: Öyle bir proje yok!

Para Dergisi'nin 13-19 Ocak 2019 tarihli sayısında "Mahallede dolaşan proje görseli..." başlığı ile yayımlanan habere Coşkun Sucuk'tan açıklama geldi. Coşkun Sucuk yetkilileri, kimseyle görüşmediklerini ve öyle bir proje olmadığını söyledi...

Ali Coşkun, İyi Parti'nin kurucular kurulunda!

Meral Akşener öncülüğünde kurulan İyi Parti'nin kurucular kurulunda inşaat sektöründen Ac Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Coşkun da yer alıyor...

İsmail Coşkun: Kentsel dönüşüm ihtiyaçtır!

Prof. Dr. İsmail Coşkun: “Kentsel Dönüşüm bizatihi iyi veya kötü değildir. İyi yönetilirse herkesin yararına, kötü yönetilirse herkesin aleyhine olur. " şeklinde açıklamalarda bulundu.

Önder Coşkun: İzmir'e fuarland lazım!

İzmir'e "Fuarland" gibi bir merkez kurulması için Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'ndan destek isteyen Coşkun Lunapark Yönetim Kurulu Başkanı Önder Coşkun, yetkililer destek sözü verirse yatırım yapmaya hazır olduklarını vurguladı.

Coşkun Sabah, Etiler'deki evi istedi!

“Eşimden ayrılırsam intiharı bile düşünürüm” diyen Coşkun Sabah, fikir değiştirdi. Ünlü sanatçı: "Eğer boşanırsam tek istediğim Etiler'deki evin bende kalması. Çok anım var o evde" dedi.

Yener Coşkun kimdir?

"Neden konut alıyoruz?", "Psikolojik ve reel temeller nelerdir?" gibi soruları Yatırım Aracı Olarak Türkiye’de Konut Trendleri ve Riskleri” seminerinde yanıtlayacak Dr. Yener Coşkun kimdir?

Coşkunöz Radyatör, Türkiye’nin Ulusal Şampiyonlar’ından biri oldu!

Coşkunöz Holding’in iklimlendirme sektöründeki öncü firması Coşkunöz Radyatör; COPA markalı ürünleriyle, 2015/16 Avrupa İş Ödülleri’nin ilk turunu tamamlayarak Türkiye’nin Ulusal Şampiyonlar’ından biri oldu.

İhsan Coşkun'dan Vodafone Arena iş kazası açıklaması!

Beşiktaş İnşaat ve Ticaret AŞ Genel Müdürü Coşkun: "Burası işçi güvenliğiyle ilgili her türlü tedbirin alındığı bir şantiyedir. Burada bir ihmal söz konusu olamaz" dedi.

Coşkun Öncel: Samsun'a 100 milyon TL'lik yatırım yaptık!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, 2012 yılında yaşanan sel felaketinin ardından 100 milyon TL yatırım yaptıklarını söyledi ÖNCEL şunları ifade etti: "100 milyon lira civarında sel olaylarıyla ilgili yatırım yaptık"

Coşkun Emlakçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Emlakçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sabri Coşkun Abaylı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta Büyükçekmece, Ulus Mahallesi, Kültür Caddesi'nde kuruldu.

Özgür Cemil Coşkun Haberi

Özgür Cemil Coşkun

Arun Mühendislik Müteahhitlik İnşaat ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erkan Sayar, Özgür Cemil Coşkun tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta kuruldu. 


Arun Mühendislik Müteahhitlik İnşaat ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır   İNŞAAT VE  MÜHENDİSLİK a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa...