21 / 05 / 2024

Özgür Özel çalışmaları

Özgür Özel çalışmaları

Meclis'in en çok soru önergesi ve kanun teklifi veren milletvekillerinden biri olan Özgür Özel, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak da oldukça yenilikçi projeler peşinde...

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a deprem bakanlığı önerisi: En önemli beka sorunu İstanbul depremi! 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a deprem üzerine, ismi doğrudan deprem bakanlığı şeklinde olmasa da doğal afetlerle mücadele ve depreme hazırlık üzerine bir bakanlık kurulmasını önerdiğini belirtti. İşte Özel'in o açıklaması...

Özgür Özel: Ev fiyatları 1 yılda yüzde 90, kira bedelleri yüzde 75 arttı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili rakam verdi ve önemli açıklamalarda bulundu. Özel, mega kent İstanbul'da ortalama ev kirasının 20 bin TL'ye yükseldiğini söyledi.

Özgür Özel tepki verdi, Tunç Soyer'den açıklama geldi: Bornova Anadolu Lisesi'ndeki inşaat mühürlenecek!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'deki Bornova Anadolu Lisesi’nin korusunun yıkılarak Suriyeli çocuklar için anaokulu yapılacağı yönündeki haberlere tepki verdi. Söz konusu Konu ile ilgili bir açıklama da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den geldi.

İsra Holding, bölgenin ilk AVM'si V Mall Ağrı'da hafriyat çalışmalarına başladı! 

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla faaliyetlerine devam eden İsra Holding’in Ağrı İl Özel İdaresi iş birliğiyle inşa ettiği V Mall Ağrı projesinde hafriyat çalışmaları başladı.

Deprem konutları zamanında teslim edilecek mi? Özgür Özel’den flaş iddia!

​​​​​​​CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 6 Şubat depremlerinde yıkımın yüzde 44'ünün Hatay'da yaşandığını fakat buna karşın kentin unutulduğunu söyledi. Özel, “Deprem konutları bir yıla yetişmez” dedi.

Bina güçlendirme nasıl yapılır? Güçlendirme çalışmaları her bina için özel olmalı! Uzman isim tek tek açıkladı! 

OMÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Sertaç Tuhta, bina güçlendirme çalışmalarını değerlendirdi. Bina güçlendirme nasıl yapılır? Güçlendirme çalışmaları her bina için özel olmalı! Uzman isim tek tek açıkladı! 

Özgür Özel'den Kanal İstanbul açıklaması!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Kanal İstanbul projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Özel, "'Kanal İstanbul'a para veren parasını alamaz' diyoruz, şimdiden uyarıyoruz. Büyükelçileri uyarıyoruz, 'Türkiye'yi şikayet etti' diyorlar." diye konuştu.

Özgür Özel'den gayrimenkul yatırımı açıklaması!

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Celal Adan'ın başkanlığıyla toplantı gerçekleştirdi. Doğrudan gelen yatırımların açıklandığına, her 100 dolardan 64'üyle gayrimenkul alındığını dile getiren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, konuyu değerlendirdi.

Özgür Özel'den arazi satışı açıklaması!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel,

Dereli'de enkaz kaldırma çalışmaları tamamlanıyor!

Giresun'un Dereli ilçesinde selin sürüklediği hafriyatın kaldırılması çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Kemal Kılıçdaroğlu: Apartman görevlileri ile ilgili çok özel çalışmalarımız var!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, koronavirüs salgını sürecinde üzerlerinde büyük sorumluluk olan apartman görevlilerine teşekkürlerini iletti ve "Apartman görevlileri ile ilgili çok özel çalışmalarımız var" dedi...

Sümela Manastırı'ndaki çalışmaları komisyon takip edecek!

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Türkiye'nin en önemli inanç turizmi merkezlerinden Sümela Manastırı'nda devam eden çalışmaların izlenebilmesi için komisyon kurulduğunu açıllado.

Ar-Ge'de Türkiye'ye özgü model çalışmalarının sonuna gelindi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, Ar-Ge kültürünün oluşturulmasının önemine işaret ederek "Ar-Ge'de Türkiye'ye özgü bir model üzerinde çalışmalarımızda sona geldik. İnşallah yakında sizlerle de paylaşacağız." ifadesini kullandı.

Özgür Özel çalışmaları Haberi

Özgür Özel çalışmaları

Meclis'in en çok soru önergesi ve kanun teklifi veren milletvekillerinden biri olan Özgür Özel, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak da oldukça yenilikçi projeler peşinde. 


Projelerini açıklamaya bugün itibariyle Manisa POSTA'dan başlamayı tercih eden Özgür Özel, kentin ve ilin yıllanmış sorunlarına karşı farklı bakış açıları sunuyor CHP'li Özel, şehri ikiye ayıran tren yolunu göstererek buralarda farklı bir yaşam alanı yaratacaklarını söyledi. 


Özgür özerin en fazla öncelik verdiği sonullardan bir tanesi Manisa merkez ile Akhisar, Turgutlu, Salihli ve Alaşehir'de kentleri tam ortadan ikiye ayırarak, bazı mahalleleri tecrit eden demiryolları ile ilgili. 


Manisa'da sıkça yaşanan tren kazalarını da hatırlatan Özel, "Ben kendim trenlere ve demiryollarına aşığım. Tarihi istasyonları, etrafındaki güzellikleri koruyarak, yaşanacak mekanlar haline getireceğiz. Ancak demiryollarını, şehirleri ikiye böldüğü bölgelerde 5 metre yerin...