29 / 04 / 2024

Öztürkler Holding konut projeleri

Öztürkler Holding konut projeleri

Öztürkler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, toplu konut idaresinin bir yapısını oraya kurmaya çalışıyoruz. Hasılat paylı, gelir dağılımlı bir proje entegre edeceğiz. İlk etabı beş bin konut ama toplam 300 bin kişi sıra bekliyor...

Öztürkler Holding Kamerun'a 1.2 milyar dolarlık lojman yapacak!

Öztürkler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk'ün liderliğinde Afrika'ya giden heyet, Kamerun'un başkenti Yaounde'de 660 adeti lüks parlamento konutu olmak üzere toplam 10 bin konut yapacak.

Polat Holding imzası taşıyan Duna Pearl yılın konut projesi seçildi!

Polat Holding'in Macaristan’daki Gayrimenkul Geliştirme şirketi olan Polat Hungary tarafından hayata geçirilen Duna Pearl ''Yılın Konut Geliştirme” projesi seçildi.

Yabancıların KKTC’de taşınmaz mal edinmesine yönelik yasa çalışmalarında sona gelindi!

Yabancıların KKTC’de taşınmaz mal edinmesine yönelik yasa çalışmalarında sona gelindi. UBP Güzelyurt Milletvekili Dr. Ziya Öztürkler, konuya ilişkin bilgi verdi.

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Öztürkler Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkler Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Öztürk tarafından kuruldu.

Vaat Holding, Suudi Arabistan'daki konut projesi için düğmeye bastı!

İnşaat, turizm, gıda sektörlerinde faaliyet gösteren Vaat Holding, Suudi Arabistan üzerinden yurt dışı açılımını genişletecek. İlk etapta Suudi Arabistan’da bir konut projesi yapacak olan Grup, gıda alanında da süt ve ayrıca, salça fabrikası kuracak.

Özak GYO'nun hedefi 4 yılda 3 bin konut!

Özak Global Holding, konut yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık yaptığı son dakika açıklamasında 4 yılda 3 bin konut hedeflediklerini dile getirdi.

Dolarla kira iştah kabarttı: Türkler konut yatırımı için rotayı ABD'ye çevirdi!

Türk yatırımcılar dolarla kira almak için konut yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı. Türkler konut yatırımında özellikle Miami ve Baltimore başta olmak üzere rotayı Amerika'ya çevirdi. İşte detaylar...

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

30 bin konut üreten Dağ Holding 18 şantiyede çalışıyor!

Bu yıl tam 30. yaşını kutlayan Dağ Holding, 2022 yılına kadar yaklaşık olarak 30 bin konut ürettiğini açıkladı.

Öztürkler Group Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Öztürkler Group Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Veli Öztürk tarafından kuruldu.

Çiftay Holding İzmir'de konut ve rezidans inşa edecek!

Ankara merkezli Çiftay Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Aydın, İzmir'de inşaat projesi için yatırım yapacaklarının müjdesini verdi. Aydın yeni projelerle konut ve rezidans inşa edileceğini dile getirdi. 

Öztürkler Mülk Yönetimi Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkler Mülk Yönetimi Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Akgün tarafından kuruldu.

Bera Holding konut üretmeye devam edecek!

Bera Holding, 30 yılı aşkın sürede 3,5 milyon metrekare üzerinde inşaat alanı ve 10 binin üzerinde konut üretimi yaptık. Bera Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Alaboyun, holdingin gelecek dönem planlarını paylaştı.

Öztürkler Holding konut projeleri Haberi

Öztürkler Holding konut projeleri

Afrika'daki projeleriyle bilinen Öztürkler Holding, Kâbe yakınında kurulacak olan yeni şehrin inşasında görev alacak. Şirket, Ermenistan'a da konut projesiyle giriyor.


Afrika'da birçok projeye imza atan Öztürkler Holding, Kâbe'ye 2 bin 800 metre uzaklıktaki 100 bin hacının konaklayabileceği ve tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği (yemek, sağlık, alış veriş vb.) yeni şehir projesinde görev alacak. Proje, Endonezya hacıları için inşa edilecek. Ermenistan'a da konut yapan Öztürkler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk ile bir araya geldik. 


 Suudi Arabistan projesini biraz açarmısınız? 

Endonezya, en fazla hacı gönderen ülkeler arasında. Endonezya ve Suudi Arabistan hükümetleri arasındaki bağı ilk önce biz kurduk. Bu iş devremülk gibi görülüyor ama değil. Mekke'nin göbeğinde, Kabe'ye 2-3 bin metre mesafede bir şehir yapacağız. 100 bin hacının iki ay boyunca konaklayabileceği, vazifesini yerine getirebileceği...