21 / 05 / 2024

pakpen geri dönüştürülebilir kapı

pakpen geri dönüştürülebilir kapı

Pakpen Kalite ve Ar-Ge Müdürü Serhat Çiftçi, “Yaptığımız yeni yatırımla kompozit kapı üretiminde organik fiber katkılı plastikleri kullanmaya başladık. Bu sayede Türkiye’de ilk defa, geri dönüştürülebilir plastikten kapı ürettik” dedi.

Prens Edward, Türkiye'nin ödüllü geri dönüştürülebilir konut sistemini inceledi!

Birleşik Krallık Edinburgh Dükü Prens Edward, Türkiye'nin ilk ve ödüllü geri dönüştürülebilir konut sistemi projesi kapsamında sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

Arçelik 8 yılda 1,65 milyon atık eşyayı geri dönüştürdü

Arçelik, 15’inci Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayımladı. Şirket, 2014-2022 yılları arasında, 1,65 milyon atık elektrikli ve elektronik eşyayı geri dönüştürdü.

Tarla nasıl arsaya dönüştürülür?

Tarla nasıl arsaya dönüştürülür? Tarla arsaya dönüştürülebilir mi? İşte merak edilen soruların detayları!

Başkurt Otelcilik Turizm Emlak Müşavirliği Geri Dönüştürülebilir Ürünler San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Başkurt Otelcilik Turizm Emlak Müşavirliği Geri Dönüştürülebilir Ürünler San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Başkurt tarafından kuruldu.

Dorçe Prefabrik'ten dönüştürülebilir ve çevre dostu volumetrik modüler yapılar!

İnşaat sektöründe geleneksel yapı sistemlerinin aksine "dönüştürülebilir ve çevre dostu" olan Volumetrik Modüler yapıları ön plana çıkarken, yatırımlarına devam eden Dorçe Prefabrik de buna göre üretimler yapıyor.

Valdeplast Turkey Dönüştürülebilir Atık İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Valdeplast Turkey Dönüştürülebilir Atık İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Duran tarafından kuruldu.

Geri Dönüştürülebilir TUNEX yapı malzemeleri kategorisinde birinci!

Geri Dönüştürülebilir TUNEX / DKM Uluslararası Sürdürülebilir Yapılar Sempozyumu'nda (International Sustainable Buildings Symposium-ISBS) birinci seçildi.

Atatürk Havalimanı nasıl dönüştürülebilir?

ULI Türkiye tarafından düzenlenen ve konusunda uzman kişilerin katıldığı forumda, ‘Atatürk Havalimanı Nasıl Dönüştürülebilir?’ sorusu konuşuldu.

İstanbul'un hafriyat toprağı "altın"a dönüştürülüyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin iştiraki Ağaç AŞ, Alibeyköy ve Kurtköy'de kurulan tesislerde, son bir yılda 355 bin metreküp hafriyat toprağını geri dönüştürüp park, bahçe ve rekreasyon alanlarında kullanılır hale getirildi. 

Meram'daki inşaat atıkları geri dönüştürülüyor!

Konya Meram'da gerçekleştirilen dönüşüm çalışmalarında yıkılan binaların molozları kum ve çakıla dönüştürülüyor.

Bitlis Papşen Hanı, restorana dönüştürüldü!

Bitlis'te 16. yüzyılda Van Beylerbeyi Hüsrev Paşa tarafından yaptırılan Papşen Hanı, restorana dönüştürülerek vatandaşların hizmetine sunuldu- Yaklaşık 250 kişi kapasiteli restoran, nostaljik yapısıyla ilgi çekiyor

Proje finansmanı menkul kıymete dönüştürülecek!

Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Karadağ, bir projenin finansmanının ilk önce menkul kıymete dönüştürülebilmesi üzerine bir çalışma yaptıklarını söyledi.

Hvar Adası'ndaki yel değirmeni eve dönüştürüldü!

Adriyatik Denizi'ndeki Hvar Adası'nda, Franciscan rahipleri tarafından inşa edilmiş tarihi yel değirmeni eve dönüştürüldü. İşte tarih kokan o ev...

pakpen geri dönüştürülebilir kapı Haberi

pakpen geri dönüştürülebilir kapı

Pakpen Ar-Ge ve Kalite Müdürü Serhat Çiftçi, yaptıkları Ar-Ge çalışmaları neticesinde, kompozit kapı üretiminde organik fiber katkılı plastikleri kullanmaya başladıklarını, bu sayede Türkiye’de ilk defa, tüm materyalleri geri dönüştürülebilir plastikten oluşan kapı ürettiklerini söyledi. Kapı üretiminde yaygın olarak kullanılan kağıt dolgu ve ahşap parçaları geri dönüştürülebilir plastikten üretmeye başladıklarını kaydeden Çiftçi, yeni ürünleriyle, Pakpen’in çevre duyarlılığı doğrultusunda ormanların korunmasına katkı sağlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.


Pakpen olarak, İSO 500 Listesi’nde 203’üncü sırada yer aldıklarını hatırlatan Çiftçi, bu başarıda, şirket olarak Ar-Ge’ye, kaliteye ve yeni ürüne verdikleri önemin payının büyük olduğunu söyledi. Çiftçi, özellikle son iki yıl içinde gerçekleştirdikleri en büyük yeniliklerden birinin, Pakboard markasıyla piyasaya sundukları polistren ısı yalıtım levhaları olduğunu kaydetti. Buna göre, yaptıkları Ar-Ge çalışması ile Türkiye’de ilk...