18 / 05 / 2024

pakpen kar zarar

pakpen kar zarar

Pakpen Plastik Boru ve Yapı Elemanları San. ve Tic. A.Ş, 01/01/2013 - 30/09/2013 döneminine ait dokuz aylık faaliyet raporunu yayınladı. Faaliyet raporu ve mali tablolar haberimizde yer alıyor...

Ünlü ekonomistten faiz dersi: İşte faize konan 1 milyon liranın kar zarar hesabı!

Artan fiyatlar ve enflasyon karşısında vatandaş parasını nasıl değerlendireceğini araştırıyor. Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez, 1 milyon lirasını faize koymak isteyenler için bir yıllık bir hesap yaptı. Karı zararı ortaya koydu.

Kiracılar dikkat! Eve zarar veren kiracıdan hasar masrafı nasıl alınır?

Son zamanlarda ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar yaşanan sıkıntılar gündemdeki yerini koruyor. Bir kiracının eve zarar vermesi durumunda hasar masrafını ne zaman ödeyeceği sorulan sorular arasında yer almakta. Kiracı hasarı hemen karşılamak zorunda mı? İşte ayrıntılar...

Akaryakıt sektöründe 5,6 milyar Türk Lirası kamu zararı ortaya çıkarıldı

Ticaret Bakanlığı koordinasyonu akaryakıt kaçakçılığı ile mücadele eden Akaryakıt Özel Ekibi, kurulduğu zamandan bu güne 1800 şirkete yönelik çalışma sürdürürken 15,6 milyar Türk Lirası kamu zararı tespit edildi.

Gayrimenkul sektöründe 2022'de dev zarar! Tam 20 milyar 908 milyon TL!

Türkiye'deki firmaların bilançolarına göre toplam aktif büyüklükleri geçen sene 26 trilyon 351 milyar 610 milyon Türk Lirası şeklinde hesaplandı. Aktarılan detaylara göre, en yüksek net kar imalat, en yüksek net zarar ise gayrimenkul sektöründe...

'İkinci el araçlar sıfırdan pahalıya satılamaz' kuralı stokçuların kar hayalini yıktı! Zarar etme dönemi başladı!

Ticaret Bakanlığı’nın “ikinci el araçlar sıfırdan pahalıya satılamaz” kuralı stokçuların kart etme hayalini yıktı ve zarar etme dönemi başladı.

Gübretaş, Hektaş, Bağfaş ve Ege Gübre'nin ilk çeyrek bilançoları açıklandı! Hangi şirket kar etti?

Borsa İstanbul’da işlem gören gübre firmalarının 2023 ilk 3 aylık bilançoları resmen açıklandı. 2023 yılının ilk 3 aylık bilançosuna göre, GÜBRETAŞ, BAĞFAŞ zarar ederken, HEKTAŞ’ın karı düştü. Ege Gübre'nin karını artırdığı belirlendi. İşte ayrıntılar...

Çin'deki emlak krizi bankalara uzadı: 200 milyar dolarlık zarar riski!

Çin'de yaşanan emlâk krizi bankalara kadar uzandı. İsviçre bankası UBS'nin yayınlamış olduğu rapora göre, Çin bankaları gayrimenkul sektöründeki krizde toplamda 200 milyar dolar zarar ile karşı karşıya kalacak.

Vestel üçüncü çeyrekte 301 milyon lira zarar açıkladı

Vestel Elektronik mali tablolarını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na açıkladı. Şirket üçüncü çeyrekte zarar açıklarken ilk dokuz aydaki karı ise geçen yıla göre geriledi.

Borsayı manipüle ederek 5 milyar TL kar ettiler

Borsa manipülasyonu operasyonunda yakalanan 8 şüphelinin Emniyet’deki işlemleri tamamlandı. Şahısların borsayı manipüle ederek hisseleri yüksek göstermek yoluyla toplamda 5 milyar Türk Lirası kar elde ettiği öğrenildi. Şüphelilerin 1 milyar TL de zarar ettiği belirtildi.

Rusya Merkez Bankası açıkladı: “22 milyar zararımız var”

Rus bankaları yaptırımlar sonrasında uluslararası para transferi sisteminden çıkarılması nedeniyle yılın ilk yarısında toplam 22 milyar sterlin zarar etti. 

Piyasa Kahini İslam Memiş zarar etmeden altın almanın tek yolunu anlattı! Altın yatırımcıları dikkat

Dolar, Türk Lirası karşısında hızla yükselirken, ons altın ise düşerken yatırımcıların kafası bir hayli karıştı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dünya hızla yayılan dolarla altın alma modasını Türkiye’de zarar etmeden gerçekleştirebilmenin formülünü anlattı.

Evlerdeki fırtına hasarını sigorta karşılar mı?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Noyan Doğan bugünkü yazısında lodoslar nedeniyle evlerde oluşan zararın sigorta tarafından karşılanıp karşılanmayacağını kaleme aldı. 

Yeşil GYO kar payı dağıtacak mı?

Yeşil GYO tarafından 2020 yılı faaliyetleri sonucunda SPK mevzuatına göre (241.362.069) TL Zarar, Yasal kayıtlara göre de (120.982.097) TL Zarar oluştuğu için kar dağıtımı yapılmamasına karar verildi.

pakpen kar zarar Haberi

pakpen kar zarar

Pakpen'den yapılan açıklama şöyle:


01/01/2013 - 30/09/2013 döneminine ait faaliyet raporumuz  ilişikte pdf dosya olarak verilmektedir.                 


Faaliyet raporu için tıklayın


Mali tablolar için