13 / 05 / 2024

paşalimanı 5 yalı projesi

paşalimanı 5 yalı projesi

Üsküdar'daki Paşalimanı Parkı'na 5 yalı yapılacak olması tepki çekince, İBB projeden vazgeçtiğini duyurdu. Sanat tarihçisi Süleyman Faruk Göncüoglu, yanlış bir karardan dönüldüğünü belirterek, İstanbul'un daha çok yeşil alana ihtiyaç duyduğunu söyledi...

Vesen Yalıları'nda 5,5+1 bahceli ve dubleks dairelere özel kampanya: Hiç peşinatsız 24 ay vade fırsatı!

Tuzla'da inşa edilen Vesen Yalıları'nda 5,5+1 bahceli ve dubleks dairelere özel bir kampanya başladı. Söz konusu kampanya kapsamında hiç peşinatsız 24 ay vade fırsatı sunuluyor.

Sait Halim Paşa yalısı nerede? Bihter filminin galasının yapıldığı yalının adresi!

Bugün yayına giren "Bihter" filminin galası, Sait Halim Paşa Yalısı’nda ünlü isimlerin katılımıyla yapıldı. Galanın ardından binlerce kişi Sait Halim Paşa yalısı ile ilgili araştırma yapmaya başladı.

ŞOK’ta çift taraflı balık tavası 249 TL’ye, Paşabahçe 6’lı çay bardağı 79,95 TL’ye, 5 bıçaklı rondo 99,95 TL’ye düştü!

2 Eylül-5 Eylül tarihlerindeki indirimli ürünlerini açıklayan ŞOK’un yine birçok ürüne indirim yaptığı görüldü. Buna göre çift taraflı balık tavası 249 TL’ye, Paşabahçe 6’lı çay bardağı 79,95 TL’ye, 5 bıçaklı ipli rondo 99,95 TL’ye düştü. İşte 2 Eylül 2023 Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

A101’de Paşabahçe borcam 69,90 TL’ye, 5 kg pilavlık pirinç 77,50 TL’ye, 5 litre Rinso sıvı deterjan 109,90 TL’ye düştü!

A101’de 17 Ağustos Perşembe günü başlayacak yeni indirim kampanyasının ürünleri belli oldu. Bu kapsamda, 10 Ağustos’ta Paşabahçe borcam 69,90 TL’ye, 5 kg pilavlık pirinç 77,50 TL’ye, 5 litre Rinso sıvı deterjan 109,90 TL’ye düştü. İşte 17 Ağustos 2023 A101 fiyat listesi...

Saffet Paşa Yalısı'na 100 milyon dolar değer biçildi!

İstanbul Boğazı’nın en gözde yalıları arasında yer alan ve Osmanlı Devleti tarafından Dışişleri Bakanlığı olarak kullanılan 260 yıllık Saffet Paşa Yalısı mahkeme eli ile satışa sunulacak. Saffet Paşa Yalısı'nın değerinin 100 milyon dolar olacağı konuşuluyor.

Saffet Paşa Yalısı'nı mahkeme satacak!

İstanbul Boğazı’nın en gözde yalıları arasında yer alan 260 yıllık Saffet Paşa Yalısı mahkeme eli ile satışa sunulacak. Yalının değerinin en az 100 milyon dolar olacağı konuşuluyor.

Zarifi Mustafa Paşa Yalısı'nın rekonstrüksiyon projesi tamamlandı!

Anadoluhisarı’nda bulunan Zarifi Mustafa Paşa Yalısı’nın rekonstrüksiyon ve iç mimari proje tasarımı ile uygulama çalışmalarını Beysun Mert Mimarlık üstlendi. Zarifi Mustafa Paşa Yalısı’nın rekonstrüksiyonunda 18. ve 19. yüzyıl sahilhane yapılarıyla doku bütünlüğünün korunması amaçlandı.

Suzan Sabancı Dinçer Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'na talip oldu iddiası!

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı, Suzan Sabancı Dinçer'in, Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'nı satın almak için harekete geçtiği iddia edildi. Dinçer ise söz konusu iddiaları yalanladı.

İZODER: Binaların sadece yüzde 1.5'inde zorunlu su yalıtımı uygulandı!

Binalarda su yalıtımının hayati önem taşıdığını belirten İZODER Başkanı Levent Gökçe, ülke genelindeki binaların sadece yüzde 1.5'inde zorunlu su yalıtımının uygulandığını dile getirdi. 

Tokat'taki tarihi Paşa Han 6.5 milyon TL'ye satılıyor!

Tokat'ta, Sultan 1'inci Mahmut döneminde 1752'de inşa ettirlen Paşa Han, sahibi Hamdullah Suphi Efeli (40) tarafından internetten 6,5 milyon liraya satılığa çıkarıldı.

Barbaros Hayrettin Paşa Camisi 2.5 yıl sonra açılacak!

Mimar Sinan'ın kalfalık eseri olarak bilinen ve Süleymaniye Camisi'nden öykünerek tasarlanan Barbaros Hayrettin Paşa Camisi inşaat çalışmalarının tamamlanmasıyla 2.5 yıldan sonra ibadete açılıyor.

Koyun Adası'nın yarısı satılıyor!

Yarısı satışta Marmara Denizi'nde Paşalimanı Adası ile Avşa Adası arasında yer alan ve 1,7 milyon metreküp yüzölçüme sahip Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı, Kuzeybatı Gayrimenkul tarafından satışa sunuldu.

Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı satışa çıkarıldı!

Marmara Denizi'nde Paşalimanı Adası ile Avşa Adası arasında yer alan ve 1 milyon 700 bin metrekare yüzölçümlü Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı satışa çıkarıldı.

paşalimanı 5 yalı projesi Haberi

paşalimanı 5 yalı projesi

Kararı değerlendiren sanat tarihçisi Süleyman Faruk Göncüoglu, yanlış bir karardan dönüldüğünü belirtti. İstanbul'un daha çok parka ve yeşil alana ihtiyaç duyduğunu kaydeden Göncüoglu, "İstanbullular için alınmış en sağlıklı karar. 


Gerçekten bu yanlış karardan dönenleri, yanlışlığı fark edip döndükleri için tebrik ediyorum. İstanbul'un yeşil alanlara, çocuk parklarına ihtiyacı var." dedi. Halkın parka yalı yapılmasına karşı çıkmasına dikkat çeken Göncüoglu şöyle devam etti: "Herkesin İstanbul'a iyi bakması lazım. Her yeşil alan imara açılacak diye bir şey yok. İstanbul halkını da tebrik ederim. Kendilerine yakışır şekilde tepki göstererek kararın bozulmasını sağladılar. İnsanlar kendilerine ait yeşil alana, şehre sahip çıktıklarını gösterdiler. Umarım bundan sonra alınacak kararlarda da halkın beklentileri dikkate alınır." Paşalimanı sakinlerinden Mevhibe Ceylan ise Boğaz'daki son parka yalı yapılmayacak olmasını sevinçle karşıladıklarını...