17 / 05 / 2024

patates soğan baskınları

patates soğan baskınları

Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden 3 yıl önce istifa eden Cumhrubaşkanı Erdoğan'ın damadı Berat Albayak, piyasaya yeni çıkan kitabında ilginç itiraflarda bulundu.

SGK, 12,5 yıl çalışan bireylere erken emeklilik imkanı sunuyor! EYT beklemek artık tarih oluyor! 

Türkiye'de emeklilik sistemine önemli bir yenilik geliyor. Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yürütülen çalışmalar, emeklilik şartlarına annelik ve çocuk sayısını etkileyici faktörler olarak eklemeyi planlıyor. İşte ev kadınlarını ve çalışan kadınları kapsayan EYT konusundaki önemli düzenlemeler…

Domates, patates, salatalık, soğan ve marul fiyatlarına yüzde 25 indirim! Dip fiyatlar hemen sepete ekleyin!

Migros, meyve, sebze, açık kuruyemiş ve baharat ürünlerinde yüzde 25 İndirim yaptığını duyurdu. İşte indirimli ürünler ve fiyat listesi...

Ankara Valiliği'nden sağanak uyarısı! Sel ve su baskınına karşı çok dikkatli olun!

Ankara Valiliği'nden yapılan sağanak uyarısıyla, başkent Ankara'da sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Soğan fiyatlarında beklenen düşüş geldi! Üretici de tüketici de memnun!

Adana’da 31 Mart itibariyle başlayan soğan hasadı devam ediyor. Toprakları oldukça verimli olan Adana’da toplam 23 bin dönüm arazide soğan ekimi yapıldı. Adana’dan 105 bin ton civarında soğan alınması beklenirken, tahminlerin üstünde rekolteye ulaşıldı.

Kuru soğan 8,50 TL, çay 39 TL, kaşar peynir 129 TL, tereyağı 155 TL ile dip yaptı! Yetişen hemen sepetine alacak!

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini açıkladı. İndirim kapsamında Kuru soğan 8,50 TL, çay 39 TL, kaşar peynir 129 TL, tereyağı 155 TL'ye düştü. İşte detaylar...

Çukurova'da hasat yaygınlaştı! Soğanın fiyatı düşüyor! 

Türkiye'nin önemli tarımsal üretim merkezlerinden Çukurova'da, soğan hasadının yaygınlaşmasının ardından ürünün tarla fiyatı 5 Türk Lirası'na kadar düştü. İşte ayrıntılar...

Zam şampiyonu soğanın fiyatı düşüşe geçti! Soğan ne kadar, kaç TL oldu?

Mart ayının zam şampiyonu soğanın hasatı başladı. Adana’da 31 Mart’ta hasadına başlandığında tarlada 17-18 liraya tezgahlarda yer alan soğanın fiyatı, ürün bolluğu ve ihracat yasağı nedeniyle 4-5 liraya kadar düştü. 

Soğan fiyatları dip yaptı! BİM, A101, Şok ve Migros'ta soğan fiyatları ne kadar oldu? 6 Mayıs 2023 soğan fiyat listesi

Kilogram fiyatı 17-18 lira olan soğanın fiyatı 6-7 liraya kadar geriledi. Soğan fiyatları dip yaptı! BİM, A101, Şok ve Migros'ta soğan fiyatları ne kadar oldu? 6 Mayıs 2023 soğan fiyat listesi.

Soğanın kurusu yüzde 37 zamlandı, tazesi yüzde 34 düştü!

İstanbul Ticaret Odası, nisan ayı kapsamında fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı. Son günlerin fiyat artışı oranıyla en çok konuşulan sebzelerinden soğandaki zam oranı dikkat çekti. Taze soğan nisan ayının yüzde 34 oranıyla en çok ucuzlayan ürünü olurken, kuru soğan ise yüzde 37 oranında

Soğan pahalılığın simgesi haline geldi: ‘Beş senedir soğanı konuşuyoruz’

Yüksek enflasyonun, pahalılığın resmen simgesi durumuna gelen kuru soğan, yine seçim meydanlarında boy gösteriyor. Yurttaşlar “Beş senedir kuru soğanı konuşuyoruz” diyor.

Çalışan kadınlara 25 bin toplu ödeme yapılacak! SGK'ya dilekçe vermeniz yeterli!

Çalışan kadınlar için müjdeli bir haber duyuruldu. SGK’ya dilekçe verilmesi durumunda 25 bin toplu ödeme yapılacak!

Soğan fiyatları ne durumda? İşte A101, BİM, ŞOK, Tarım Kooparatifi, Migros, Hakmar kuru soğan fiyatları

30 TL'nin üzerine çıkan soğan fiyatlarının bayramdan sonra düşeceği söyleniyordu. Peki soğanda son durum ne? İşte market market soğan fiyatları...

Patates ve soğan krizi büyümeye devam ediyor. Nisan ayındaki fiyat artışı yüzde 440’a ulaştı!

Türkiye yaz sezonunda patates ve soğanda yeni krizlere gebe görünüyor. Hem arz sorunu hem de hava şartları nedeniyle geçen yıl 5 liradan satılan soğanın kilo fiyatı nisan ayında 27 liraya çıktı.

patates soğan baskınları Haberi

patates soğan baskınları

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak 3 yıl sonra yeniden Türkiye'nin gündemine oturan açıklamalar yaptı.

CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan'la çıktığı Tarafsız Bölge programında o dönem dolardaki yükselişe ilişkin soruya "Dolarla mı maaş alıyorsunuz?' tepkisi veren Berat Albayrak şimdi de 'Burası Çok Önemli' isimli ilk kitabıyla spot ışıklarını üzerine çekti. 8 Kasım 2020'de aldığı kararla Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa eden Berat Albayrak, 'Burası Çok Önemli' kitabında o dönem yine gündem olan patates ve soğan depolarına yapılan baskınların gerekçesine ilişkin ilk kez açıklamalar yaptı. 

"SİYASİ VE İDEOLOJİK STOK"

Albayrak'ın kaleme aldığı satırlara göre; 2019 yılında yapılan ve o dönem çok konuşulan stokçu operasyonları belirli bir siyasi görüşe sahip toptancıların stok yaptığı gerekçesiyle gerçekleştirildi.

Albayrak, kitabında şu satılara yer verdi: “Her zaman kilosu 1-2 liraya satılan soğan ve...