28 / 04 / 2024

Pendik Güzelyalı Liman Tesisleri imar planı

Pendik Güzelyalı Liman Tesisleri imar planı

İstanbul İli, Pendik İlçesi, Güzelyalı Liman Tesisleri 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Qadraj Gözdağı Pendik projesinde 1 milyon 500 bin TL peşinat, 36 ay vade fırsatı! Oturumlar bu ay sonu başlıyor!

İstanbul’un en özel lokasyonlarından biri olan Pendik Gözdağı'nda yükselen Qadraj Gözdağı projesinde konut sahibi olmak isteyenler için 1 milyon 500 bin TL peşinat, 36 ay vade fırsatı devam ediyor.

Altında fırtınalar koparken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama! Görenlerin ağzı açık kaldı!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen altına talep artarken fiyatlar tavan yaptı. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama geldi.

Altında son 3 ayın en yüksek seviyesi görüldü! Kapalıçarşı'da gram altın 1856 TL oldu! 20 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatlarında yükseliş haftanın son işlem gününde de devam ediyor. Yatırımcıların güvenli liman arayışı altında yükselişi tetikliyor. Kapalıçarşı'da gram altın bugün 1856 TL oldu. İşte 20 Ekim 2023 altın fiyatları.

Güvenli liman gömleğini giyen altına talep arttı! Gram altının geleceği seviye açıklandı! Uzman isimden bomba açıklama

İsrail-Filistin arasındaki sıcak çatışma piyasaları hareketlendirdi. Son günlerde düşüşe geçen altın tekrar güvenli liman gömleğini giydi ve yükselmeye devam ediyor. Peki altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi?

Güzelyalı Konakları'nda yüzde 70 peşin 18 ay vade fırsatı!

Güzelyalı Konakları Çanakkale Merkez, Çınarlı'da Troyas Yapı tarafından inşa ediliyor. Güzelyalı Konakları'nda yüzde 70 peşin ödemelerde 18 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Güzelyalı Konakları ne kadar? İşte Güzelyalı Konakları 5 Ekim 2023 fiyat listesi.

Güzelyalı Konakları satışta! Yeni proje!

Güzelyalı Konakları Çanakkale Merkez, Çınarlı'da Troyas Yapı tarafından inşa ediliyor. Güzelyalı Konakları satışa çıktı. İşte Güzelyalı Konakları ile ilgili detaylar...

Altın fiyatları dibe vurdu! 5 ayın en düşük seviyesini gördü! İşte gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları...

Elindeki nakdi ‘güvenilir liman’ olarak bilinen altına yatırarak parasını değerlendirmek isteyen herkes, 17 Ağustos 2023 Perşembe günü de altın fiyatlarını takip ediyor. İşte 17 Ağustos 2023 Perşembe günü son dakika altın fiyatları...

Pendik 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, Çınardere, Yayalar, Velibaba, Ertuğrul Gazi, Ankara Caddesi, Yenişehir, Çamlık, Güzelyalı, Şeyhli, D-100 Karayolu, Kurtköy 3961 ada, 41 parsel ve Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Sosyal Kültürel Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı as

İşte yeni güvenli liman: Altına endeksli token’lar! Dijital altına yatırım güvenli mi? İşte uzmanların yorumları…

Altın geleneksel bir yatırım aracı olarak yatırımcılardan büyük ilgi görürken, dijitalleşmeyle birlikte şimdi de altına endeksli tokenler çıktı. Özellikle ABD’deki bankacılık ve borç krizi nedeniyle kripto paralarda görülen hareketlilik ile birlikte altına endeksli tokenler’ın da yıldızı parladı.

Pendik Esenyalı ve Güzelyalı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Esenyalı, Güzelyalı Bölgesi İmar Planları İmar Hakkı Transferi Plan Notu İlavesine ilişkin 1/5000 ölçekli 13 Ocak 2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Altın 2 bin dolarda demir attı! Bu rakamları gören bir daha bakıyor!

Resesyon endişeleri artarken güvenli liman alımlarının etkisiyle 2 bin doları aşan altında bu seviyenin üzerindeki seyir bugün de devam etti.

Seçim öncesi yatırımcının rotası nereye döndü? Belirsizlik ortamında güvenli liman neresi?

Seçim öncesi yatırımcılar alternatif getiri arayışını sürdürüyor. Yatırımcılar geçen yıl yüzde 200’e varan getirisi nedeniyle borsaya yoğun ilgi gösterirken, bu yıl hem küresel hem yurt içi belirsizlikler nedeniyle rota farklı yatırım araçlarına yönelmiş durumda.

Güvenli liman gömleğini giyen altın için heyecanlandıran açıklama! Bu haberi okumadan yarım gram bile altın almayın

Bankacılık alanında gelen iflas kararları altının tekrar güvenli liman gömleğini giydirdi. Altın fiyatları rekordan rekora koşuyor. Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Bu haberi okumadan yarım gram bile altın almayın!

Pendik Güzelyalı Liman Tesisleri imar planı Haberi

Pendik Güzelyalı Liman Tesisleri imar planı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 09 Haziran 2021 tarihli ve 1073377 sayılı yazısı ile; Bakanlığımızca 14 Eylül 2017 tarihinde onaylanan İstanbul İli, Pendik İlçesi, Güzelyalı Liman Tesisleri 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planının ilgili kurum ve kuruluşların görüşleri doğrultusunda yeniden düzenlenerek hazırlanan NİP-34873022 plan işlem numaralı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve UİP-34377260 plan işlem numaralı 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğinin Cumhurbaşkanlığı 1 numaralı Kararnamesinin 102 (j) maddesi ile 3621 sayılı Kıyı Kanunun 7. Maddesi uyarınca 09 Haziran 2021 tarihinde onaylandığı bildirildi.

Söz konusu planlar, 3194 sayılı İmar Kanunu’nun 8/b maddesi gereğince 25 Haziran 2021 tarihinden itibaren bir (1) ay (30 gün) süre ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü (Barbaros Mahallesi, Begonya...