16 / 05 / 2024

PepsiCo Manisa fabrika

PepsiCo Manisa fabrika

PepsiCo, Manisa Organize Sanayi Bölgesi içerisinde 100 bin metrekarelik alanda fabrika için temel attı. Törene, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü de katıldı.

Manisa Akhisar'da 10.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Akhisar İcra Dairesi, Manisa Akhisar'da yer alan zeytin fabrikası ve bahçeyi icradan 10 milyon 900 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Manisa'da 14.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Manisa 3. İcra Dairesi Manisa Yunusemre Muradiye'de yer alan fabrika ve arsasını 14 milyon 524 bin 81 TL bedelle satışa çıkardı.

Manisa Yunusemre'de 31.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve müştemilatı!

T.C. Manisa 3. İcra Dairesi, Manisa ili, Yunusemre ilçesi, Kayapınar Mahallesi, 3308 ada 2 parselde yer alan fabrika binası ve müştemilatını 31 milyon 266 bin 630 TL'ye satıyor...

Manisa Yunusemre'de 31.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Manisa 3. İcra Dairesi, Manisa ili, Yunusemre ilçesi, Kayapınar Mahallesi 3308 ada 2 parselde yer alan fabrika binası ve müştemilatını 31 milyon 266 bin 630 TL'ye satıyor...

Volkswagen, yeni fabrika yatırımı için Manisa'da arazi bakıyor!

Alman otomobil devi Volkswagen yetkilileri Manisa OSB ve çevresinde arazi işlemleri için sahaya indi.

Manisa'da 9.8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika tesisi ve arsası!

Manisa 4. İcra Dairesi, Manisa Şehzadeler İlçesi Karaağaçlı Mahallesi 131 ada, 6 parsel sayılı fabrika binası ve müştemilatı ile arsası 9 milyon 797 bin 611,50 TL'ye icradan satışa çıkardı...

Manisa Turgutlu'da 11.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası!

Manisa İli Tugutlu İlçesi Derbent Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 11 milyon 964 bin 494,20 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

PepsiCo'nun Manisa'daki fabrikası açıldı!

PepsiCo'nun Manisa'daki fabrikasının açılış töreni gerçekleşti. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, fabrikanın açılış töreninde konuştu.

Manisa Salihli OSB'de fabrika inşaatları yükseliyor!

Manisa’nın Salihli ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi (OSB), Aralık-2018 itibari ile en yüksek istihdam sayısına ulaşıldığı kaydedildi. 1. Etap’ta inşaatı devam eden firmalar tamamlanıyor.

Manisa Şehzadeler'de 7.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Manisa İli, Şehzadeler İlçesi, Örnekköy Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 7 milyon 492 bin 197 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan fabrikanın ilk satış günü 12 Aralık 2018 olarak belirlendi. 

Zehnder Group'tan Manisa'da 20 milyon avroluk yatırım!

Havlupan ve radyatör üreticisi Zehnder Group, Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde fabrika açtı. 20 milyon avroya kurulan fabrika 220 kişiye istihdam sağlayacak.

Toyo Ink Group'tan Manisa OSB'ye 30 milyon liralık fabrika!

Japonya merkezli Toyo Ink Group, Türkiye'de yatırıma devam edeceklerini açıkladı. Şirket, Manisa OSB'de 30 milyon liralık fabrika kurmaya hazırlanıyor.

YUNTAŞ Akgedik'teki fabrika binasını 7.9 milyon TL'ye satıyor!

YUNTAŞ Beton Elemanları Asfalt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Manisa Yunusemre Akgesik'teki fabrika binasını ihale ile satışa sunuyor...

PepsiCo Manisa fabrika Haberi

PepsiCo Manisa fabrika

Manisa Organize Sanayi Bölgesi içerisinde 100 bin metrekarelik alanda PepsiCo’nun 6. fabrikasının temel atma töreni gerçekleştirildi. Törene Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü temsilen Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı, PepsiCo Genel Müdürü Levent Yüksel, Oda ve STK temsilcileri katıldı.

‘500 Kişi İstihdam Edilecek’

Açılış töreninde konuşan Pepsi CO Genel Müdürü Levent Yüksel, “Manisa hem alt yapısı hem de şehircilik anlamında önemli bir şehir. Ayrıca Manisa’daki iş gücü potansiyelinin de önemli olması sebebiyle Pepsi Co olarak önemli bir yatırımı gerçekleştirdik. Manisa’da 6 fabrikamızı açacağız. Yaklaşık 500 kişinin istihdam edileceği fabrikamız, Türkiye genelindeki üretimimizin yaklaşık yüzde 30’unu karşılayacak. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“Yaşanılabilir Bir Şehir İçin Yoğun Çaba Gösteriyoruz’

İstanbul’da yaşanan hain saldırı ile ilgili üzüntülerini paylaşan Mehmet...