29 / 04 / 2024

Periskop Analiz

Periskop Analiz

İnşaat sahibi Galip Ertekin, Türkiye genelinde olduğu gibi Balıkesir'de de konut satışlarında yüzde 2 artış yaşandığını açıkladı. Ertekin, bu konuda kaynak olarak Periskop Analiz'in 2016 Nisan ayı raporunu gösterdi.

EVA Gayrimenkul Periskop Analiz'in 23. sayısını yayınladı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık 23. Periskop Analiz'ini yayınladı. İstatistiki veriler ve yorumların da yer aldığı analizde piyasa verilerinin analizi yapıldı.

Zeytinyağı ve pirina yağının analiz metodunda değişiklik

Zeytinyağı ve pirina yağının analiz metotlarında Avrupa Birliği (AB) normlarına göre yeni bir düzenlemeye gidildi. Böylece, Resmi Gazete' de yayımlanan tebliğe göre, zeytinyağı ve pirina yağının analiz metotlarında düzenleme gerçekleşti.

Borsada teknik analiz yapmayı papatya falı gibi görmeyin!

İnfo Yatırım Yatırımcı Buluşmaları’nın altıncısı yapıldı. Katılımcılar, teknik analiz, geçmiş fiyat hareketlerinden yola çıkılarak çeşitli göstergeler kullanılarak gelecekteki fiyat hareketlerini tahmin etme yöntemidir. Mutlaka yararlanın uyarısını yaptı.

Eurofins Dr Global Gıda Analiz Laboratuvarı Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eurofins Dr Global Gıda Analiz Laboratuvarı Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eurofins Dr Global Gıda Analiz Laboratuvarı Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı. 

Aras Analiz Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Aras Analiz Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Kalkan tarafından kuruldu.

Trusted Uluslararası Danışmanlık Analiz Hizmetleri Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Trusted Uluslararası Danışmanlık Analiz Hizmetleri Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile M.A. Mahmoud Ben Ahmeıda tarafından kuruldu.

Sabırsızlıkla bekleniyor! İphone 15'te periskop kamera iddiası!

Apple'ın yaklaşmakta olan akıllı telefonu iPhone 15 Pro Max'in yalnızca en üst düzey iPhone modeline dahil edilecek olmasına rağmen periskop katlanır  bir zoom kamerasına sahip olacağı bildiriliyor.

Ünlü Analiz şirketinden şok eden Bitcoin tahmini!

Kripto analiz firması CryptoQuant'a göre, Bitcoin'in felaket senaryosu hala çok yakın.

Analiz Sağlık İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Analiz Sağlık İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Cuşkun tarafından kuruldu.

Konut fiyatları neden düşmüyor? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan çarpıcı analiz!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konut satışları düşmesine rağmen fiyatların neden düşmediği ile ilgili çarpıcı bir analiz yaptı. Peki konut fiyatları neden düşmüyor? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Kurt'un o analizi...

Avrasya Analiz Yapı Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Avrasya Analiz Yapı Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Mustafa Şenel tarafından kuruldu.

Analiz Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Analiz Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Bakırköy'de Onut Dağdelen tarafından kuruldu.

Konut sektöründe Ocak 2022'de neler yaşandı?

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her ay düzenli şekilde yayınlanan "Periskop Analiz" yayınının 98. sayısı yayınlandı. Peki konut sektöründe Ocak 2022'de neler yaşandı?

Konut sektöründe Aralık 2021'de neler yaşandı?

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her ay düzenli şekilde yayınlanan "Periskop Analiz" yayınının 97. sayısı yayınlandı. Peki 2021 Aralık ayında konut sektöründe neler yaşandı?

Periskop Analiz Haberi

Periskop Analiz

Türkiye genelinde konut satışlarında 2016'nın ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 2 artış görüldüğünü belirten inşaat sahibi Galip Ertekin, bu konuda kaynak olarak Periskop Analiz'in 2016 Nisan ayı raporunu gösterdi. 


Rapora göre Mart ayı itibariyle son bir yıllık süreçte konut kredisi kümülatif değişiminin yüzde 12 artış gösterdiğini dile getiren Ertekin, "Geçen yılın aynı döneminde yüzde 17 büyüyen konut kredileri bu yıl yüzde 12 büyümeyi başarmış bulunuyor. Raporda kredi miktarının 2016'nın ikinci çeyreğinde durağanlaşacağı, ancak yıl içinde yeniden hareketleneceği öngörülüyor" dedi. 


Ertekin, 2016 ilk çeyrek sonu itibariyle Türkiye genelinde toplam konut satışlarının geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 2 artış kaydettiğini, ipotekli konut satışlarının ise yaklaşık yüzde 17 oranında azaldığını belirtti. 


"SON İKİ YILLIK ARTIŞ YÜZDE 18" 


Galip Ertekin, 2015 Mart sonu...