01 / 05 / 2024

Perpa İş Merkezinde icradan satılık 1 3 milyon TLye işyeri

Perpa İş Merkezinde icradan satılık 1 3 milyon TLye işyeri

İstanbul 10.İcra Dairesi Şişli 'de bulunan Perpa İş Merkezindeki mağazayı 1 milyon 300 bin TL 'ye satışa çıkardı. Mağazanın 314 metrekare alana sahip.

İzmit şehir merkezinde acil kentsel dönüşüme ihtiyaç var! Binalar resmen yamuluyor!

Kocaeli genelinde 1999 depreminden önce inşa edilen binaların yorgunluğu ve zemin sıvılaşmasının en fazla örneklerinin görüldüğü İzmit şehir merkezinde kentsel dönüşüm ihtiyacı yeniden gündeme geldi. Yamulan binalar dönüşüm ihtiyacının aciliyetini gözler önüne serdi.

Perpa: İstanbul'un labirent benzeri ticaret merkezi, çözmesi zor bir şehir!

Son dönemde büyük bir ilgiyle karşılanan "kaotik" mimarisiyle tanınan Perpa, dünyanın en büyük monoblok yapılarından biri olarak adından söz ettirmeye devam ediyor.

Gedik Üniversitesi, Perpa'da 2 dükkan satıyor! Yatırımcılara fırsat! 

İstanbul Gedik Üniversitesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Kaptanpaşa Mahallesi, Perpa Ticaret Merkezi'nde bulunan 2 adet mağazayı satacak. İşte detaylar...

Gedik Üniversitesi, Perpa'da 2 dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul Gedik Üniversitesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Kaptanpaşa Mahallesi, Perpa Ticaret Merkezi'nde yer alan 2 adet mağazayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Nureddin Nebati'den kira açıklaması: Şehir merkezinde 1.261 TL!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, asgari ücrete ilişkin konuştu. Nebati, asgari ücret ve kira karşılaştırması da yaparak "Türkiye'de yeni ücretimiz 4 bin 250 lira 40 kuruş, kira şehir merkezinde 1261 Türk Lirası" dedi.

Perpa'da yeni iş yerlerinin ruhsatlandırılmasında sorun: Doluluk oranları yüzde 10 düştü!

Bünyesinde 4 bin 700 iş yeri olan ve yıllık 6 milyar dolar ticari hacme sahip Perpa, yeni iş yeri ruhsatlandırmalarında sorun yaşıyor. Perpa A Blok Başkanı Sezgin, iş yerlerinin ruhsat alabilmesi için yaklaşık 100 milyon TL yatırım yapılması gerektiğini belirtti.

İzmir'de bin konteynerlik geçici barınma merkezinde çalışmalar hız kesmiyor!

İzmir'de meydana gelen depremin ardından evleri zarar gören vatandaşlar için yapılan ve bin konteynerden oluşacak geçici barınma merkezinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Bilecik'te bir alışveriş merkezinde yangın çıktı!

Bilecik'in işlek caddesi olan Atatürk Bulvarı'nda yer alan bir alışveriş merkezinde yangın çıktı...

PERPA'ya gökdelen yapılmasına izin çıkmadı!

İBB Meclisi, Okmeydanı'nda yer alan PERPA arazisiyle ilgili hazırlanan imar planını reddetti. Karar kapsamında araziye gökdelen inşa edilemeyeceğini açıkladı.

Ant Yapı, Moskova'nın merkezinde dev projelere adını yazdıracak!

Rusya'da faaliyet yürüten Türk şirketlerinden Ant Yapı, başkent Moskova'nın merkezinde büyük ölçekli projelere adım atıyor.

Perpa İnşaat Reklam Yapı Malzemeleri Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Perpa İnşaat Reklam Yapı Malzemeleri Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayarampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Taran tarafından kuruldu. 

Nevbahar Üsküdar: Üsküdar'ın merkezinde yatırım fırsatı!

Nevbahar Üsküdar projesi Üsküdar'ın merkezinde yatırım fırsatı sunuyor. Projede 169 daire 120 mağaza bulunuyor.

Edremit'te yıkımı süren iş merkezinde yangın!

Balıkesir’in Edremit ilçesinde yıkımı devam eden iş merkezinde yangın çıktı. Yangın, Balıkesir-Çanakkale karayolunun bir süre kapanmasına yol açtı.

Perpa İş Merkezinde icradan satılık 1 3 milyon TLye işyeri Haberi

Perpa İş Merkezinde icradan satılık 1 3 milyon TLye işyeri

Perpa İş Merkezi A blokta bulunan mağaza İstanbul 10.İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 314 metrekare alana sahip olan mağazanın toplam bedeli 1 milyon 300 bin TL olarak belirlendi.


İhalesi, 23 Mart 2015 günü saat 11.30 ile 11.40 arasında, İstanbul 10. İcra Müdürlüğü Mezat Salonu'nda, açık artırma suretiyle yapılacak.


İhale ilanı:


İSTANBUL 10. İCRA DAİRESİ 2013/2926 ESAS TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri: 


TAŞINMAZIN


Özellikleri : Satışa konu taşınmaz Perpa İş Merkezinde A Blok 1-2-3. Kat, 9/27 nolu, mağaza niteliğindeki bağımsız bölümdür. Perpa İş Merkezi, Betornarme Karkas Statik Sistemde inşa edilmiş, güvenlikli, otoparklı, asansörlü, yürüyen merpenleri bulunan, Türkiye'nin sayılı iş merkezlerindendir. E-5 bağlantılı ve Çağlayan Adliye Sarayına çok yakın mesafededir. Satışa konu mağazaya, binanın 2. katındaki alüminyum doğrama...