09 / 05 / 2024

perşembe konut inşası

perşembe konut inşası

Ordu'ya bağlı Perşembe Belediyesi, ilçede yeni konut inşası için düğmeye bastı. Belediye 180 dairelik toplu konut inşa edecek. 

Dolar için 'perşembe' alarmı! Dolar yükselmeye devam edecek mi? Uzman isimden net açıklama geldi!

ING'nin döviz analisti jeopolitik risklerin azalmasıyla dolarda geri çekilmelerin görüldüğünü belirterek perşembe gününe dikkat çekti. Peki dolar yükselmeye devam edecek mi? 

Çin Merkez Bankası'nın sosyal konut inşası için finansmanı artırması bekleniyor!

Goldman Sachs analistleri, Çin Merkez Bankası'nın Aralık ayında program aracılığıyla politika bankalarına 350 milyar CNY fon enjekte etmesinden sonra yayımladıkları araştırma notunda, Çin'in rehinli ek krediler yoluyla sosyal konut inşası için finansmanı artırabileceğini öngördü.

Ekim ayında ABD’de inşası başlayan konut sayısı artarken bitirilen konut sayısı düştü!

ABD İstatistik Bürosu ile İskân ve Kentsel Kalkınma Bakanlığı, Ekim 2023’e yönelik konut inşaat istatistiklerini kamuoyuyla paylaştı. Söz konusu verilere göre Ekim ayında ABD’de inşası başlayan konut sayısı artış gösterirken, bitirilen konut sayısı ise düşüş gösterdi.

Altın fiyatlarında Fed etkisi! Altın yükselişe geçti! 1 gram altın ne kadar oldu? 2 Kasım Perşembe canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın dördüncü ,işlem gününde yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Dün Fed'in faiz kararı sonrası bugün altında yükseliş başladı. Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram, çeyrek ve tam altın kaç lira? 2 Kasım Perşembe canlı altın fiyatları.

Şanlıurfa'daki 4 bin 562 deprem konutunun inşası tam gaz!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerden etkilenmişolan Şanlıurfa'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) temeli atılan 4 bin 562 kalıcı konutun inşası hız kesmeden sürüyor.

Abdulkadir Selvi: Perşembe günü ciddi oranda faiz artışı bekliyorum!

Merkez Bankası faiz kararı için perşembe günü toplanacak. Bu kapsamda Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Perşembe günü ciddi oranda faiz artışı beklediğini belirtti.

100 bin konutun inşası başlıyor! Bakan Kurum peş peşe açıkladı: Anadolu ve Avrupa Yakası'nda uydu kentler yapılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ülke genelinde inşa edilecek yeni konutlarla ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Kurum, 100 bin konutun inşasına perşembe günü başlayacaklarını açıkladı. 

Deprem bölgesindeki kalıcı konut inşaatları tam gaz! 38 günde 43 bin inşaatın düğmesine basıldı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tüm birimleriyle Gaziantep'te üs kurarken, depremden sonra geçen 38 günde 35 bin 451 konut ve 7 bin 976 köy evinin inşasına fiilen başlandı. İşte ayrıntılar...

A101'in perşembe kataloğu yayımlandı! Çeyiz düzecekler midi fırın 749 TL! A101 kataloğu 19 Ocak 2023 fiyat listesi

A101 19 Ocak Perşembe aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Çeyiz düzecekler midi fırın 749 TL! İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

Tunç Şatıroğlu, altın yatırımcısına müjdeyi verdi! 'Perşembe bayram var'

Altın ve gümüş için Amerikan 10 yıllarına dikkat çeken Tunç Şatıroğlu, yakında yükselişlerin geleceğini ifade etti. Özellikle Perşembe gününü işaret eden Şatıroğlu, yatırımcı için sabırlı oldun imasında da bulundu.

Özbekistan, sosyal konut inşasında TOKİ'nin deneyimlerinden faydalanmak istiyor!

Özbekistan, sosyal konut inşasında Türkiye'nin deneyimlerinden faydalanmak için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile işbirliğini geliştirmek için ortak çalışma grubu oluşturmak için düğmeye bastı.

İslam Memiş'in 'perşembe' ısrarındaki gram altın gerçeği!

Altın kahini İslam Memiş'in 'perşembe' günü ısrarındaki gerçek ortaya çıktı.

İslam Memiş’ten kritik Perşembe günü uyarısı! İşte gram altının yeni rotası!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Perşembe gününü işaret ederek, gram altın için yeni uyarılarda bulundu. İşte detaylar!

perşembe konut inşası Haberi

perşembe konut inşası

Ordu Perşembe’de inşa edilecek 180 adet toplu konut projesi için ihale onayı verildi. OrduGazetesi'nde yer alan habere göre;  Konutların ihalesi 1 Ekim günü yapılacak.

Düz Mahalle Konutları projesinde 180 konut, 5 adet ticari işyeri bulunuyor. Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayın Tandoğan, toplu konut projesinin ihale onayının alındığını dile getirdi. Başkan Tandoğan,” Perşembe için çalışıyoruz. İlçemize önemli bir eser daha kazandıracağız. Bu konuda emeği geçenlere teşekkür ediyorum”” dedi.

Ordu Perşembe Yaylası'ndaki kaçak yapılar...