19 / 05 / 2024

petrol piyasası fiyatları

petrol piyasası fiyatları

ABD'nin Teksas eyaletinde çalışan petrol mühendisi Erdem Çatak, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından dolayı petrol piyasasındaki arz talep dengesinin bozulduğunu söyledi.

İkinci el otomobil piyasası hareketlenmeye başladı! İkinci elde araba fiyatları ortalama 679 bin TL oldu!

Arabam.com, mart ayının ikinci el ilan verileri açıklandı. Verilere göre ikinci el otomobil piyasası hareketlenmeye başladı! İkinci elde en çok satılan otomobil Fiat ve Reault olurken, ortalama araba fiyatları 679 bin TL olarak belirtildi.

Brent petrol uçtu, akaryakıta dev zam kapıda! Benzin, motorin, LPG fiyatlarında şok! 

Brent petrol 90 doları geride bıraktı, dolar kurunda da artış başladı. Bu gelişmelerin ardından akaryakıt zammı gündeme oturdu. Peki benzin, motorin, LPG litre fiyatlarında son durum ne? İşte 16 Nisan 2024 fiyat listesi...

Akaryakıt zammı ne zaman? Brent Petrol, BP, Shell, Opet ve Petrol Ofisi akaryakıt fiyatları 20 Mart 2024!

Pek çok sürücü akaryakıt zammı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki akaryakıt zammı ne zaman? BP, Shell, Opet ve Petrol Ofisi akaryakıt fiyatlarında son durum ne? 

Otomobil piyasası görünümü: Reel fiyatlar düşmeye devam ediyor!

Sahibinden.com ‘’Otomobil Piyasası Görünümü’’ Raporuna Göre; otomobil piyasasında reel fiyatlar düşmeye devam ediyor.

Benzin, mazot ve LPG'nin litre fiyatları düşecek mi? 2024'e Brent petrol damgası! 

Benzin ve mazot fiyatlarını doğrudan etkileyen Brent petrol, uzun süredir 80 dolar bandının üzerinde seyrediyor. Peki benzin, mazot ve LPG'nin litre fiyatları düşecek mi? Uzman isim tek tek açıkladı...

Enflasyon emlak piyasasını nasıl etkiledi? Konut fiyatlarındaki artış hızı yavaşladı mı? 

Konut fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Peki konut fiyatlarındaki artış hızı yavaşladı mı? İşte emlak piyasasındaki son durum...

İkinci el araba piyasasının röntgeni çekildi: Fiyatlar düşüyor, ilan sayısı azalıyor!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM), ikinci el otomobil piyasasıyla ilgili rapor hazırladı. Rapora göre ikinci elde fiyatlar düşerken, ilan sayısı gittikçe azaldığı belirtildi.

Akaryakıtta güncel fiyatlar nedir? Benzin fiyatı ve motorin fiyatları bugün ne kadar? 

Benzin fiyatı ve motorin fiyatları (mazot fiyatı) başta olmak üzere akaryakıt fiyatları, petrol piyasasında gelişmeler yaşanmaktadır. Akaryakıt fiyatları ve haberin ayrıntıları...

Akaryakıt fiyatlarına her an indirim gelebilir! Petrol düştü, sıra benzin ve motorinde!

Brent petrol, 78 dolardan 76 dolara kadar düştü. Akaryakıt fiyatlarına her an indirim gelebileceği ifade ediliyor. İşte detaylar ve 10 Ocak 2023 fiyat listesi... 

Konut piyasası önemli rüzgarlarla karşı karşıya! Birleşik Krallık'ta konut fiyatları yüzde 1,8 düştü!

Nationwide Building Society'nin merakla beklenen son raporu, konut fiyatlarında bir önceki yıla kıyasla yüzde 1,8'lik bir düşüşe işaret ederken, Birleşik Krallık konut piyasası önemli rüzgarlarla karşı karşıya kaldı.

Ucuz petrol sayesinde akaryakıt fiyatları düşürebilir! İşte o öneriler...

Türkiye’nin Rusya’dan tedarik ettiği petrol ile sağladığı 2 milyar dolar tasarrufun, akaryakıt fiyatlarına da yansıması bekleniyor. Peki bu nasıl olabilir? Dr. Cem Başlevent, tek tek açıkladı. 

Türkiye genelinde reel konut satış fiyatları tam 5 aydır düşüyor! İşte konut piyasasında son durum!

"sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü" raporunun aralık ayı sonuçlarına göre Türkiye genelindeki reel konut satış fiyatlarının 5 aydır düştüğü kaydedildi.

Dev kurumdan 2024 yılı petrol için 90 dolar tahmini! Akaryakıt fiyatlarına indirim mi geliyor? 

Dev kurum,Goldman Sachs, 2024 yılı brent ham petrolü için 90 dolar tahmininde bulundu. Açıklamanın ardından akıllara hemen 'akaryakıta indirim mi gelecek?' sorusu geldi. Peki yeni yılda akaryakıt fiyatları ne olur, indirim gelecek mi?

petrol piyasası fiyatları Haberi

petrol piyasası fiyatları

Sondaj alanında lojistik, mühendislik ve teknoloji desteği veren SafeKick adlı şirketin kurucularından olan ve operasyonlardan sorumlu başkan yardımcılığı görevini yürüten petrol mühendisi Erdem Çatak, son günlerde petrol fiyatlarında yaşanan iniş çıkışlarla ilgili AA'ya online platform üzerinden değerlendirmelerde bulundu.

17 yıldır ABD'de yaşadığını ve petrol üretim sahalarında operasyonlardan sorumlu olduğunu belirten Çatak, petrol piyasasında yaşanan dalgalanmanın Kovid-19’dan kaynakladığına dikkati çekti.

Çatak, "ABD'de serbest pazar ekonomisinden dolayı fiyatlar çok değişken. Devletin piyasaya ve fiyatlara müdahelesi yok, fiyatları piyasa belirliyor. Petrol piyasasındaki çöküş, üretimdeki artıştan ziyade tüketimdeki düşüşten kaynaklanıyor. Özellikle pandemiden dolayı insanların daha az sokağa çıkması, daha az üretmesi ve tüketmesinden, petrole, enerjiye, seyahate olan ihtiyacın azalmasından dolayı arz talep dengesinde bozulma yaşıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; tarihte ilk kez...