15 / 05 / 2024

petrol yükselişe geçti

petrol yükselişe geçti

Brent Petrol varil fiyatı, son 8 yılı geride bırakarak 110 dolar ile zirveye yükseldi…

Altın  fiyatları tırmanışa geçti! Yükseliyor! Çeyrek altın ne kadar? Altının gramı kaç lira? Harem altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın son işlem gününde yükselişe geçti. Merkez Bankası faiz kararı sonrası altı gram fiyatında yükseliş görüldü. Peki Çeyrek altın ne kadar? Altının gramı kaç lira? 26 Nisan 2024 harem altın fiyatları!

İstinyePark İstanbul Alışveriş Merkezi'nin tamamı Orjin Gayrimenkul'e geçti!

Orjin ve Doğuş gruplarının ortaklığı ile 2007 yılında faaliyete başlayan İstinyePark İstanbul Alışveriş Merkezi'nin tamamı Orjin Gayrimenkul'e geçti. 

Gram altın yükselişe ara verdi! İslam Memiş altın alım fırsatı için net rakam verdi! Kuyumcuya gitmeden önce bakın!

Gram altın yükselişe ara verdi. Altın fiyatları dalgalı seyrediyor. Geçtiğimiz hafta rekor kıran altın şu sıralar 2170 dolar oldu. Peki altın alalım mı? Altın almak için doğru zaman mı? 

Mevduat faizleri yeniden yükselişe geçti!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Türk Lirası mevduat faizleri, beş haftalık düşüş serisinden sonra geçtiğimiz hafta yeniden yükselişe geçti. Ancak paylaşılan bilgilere göre mevduat faizlerinin yeniden yükselişe geçeceği belirtildi.

Altın yükselişe geçti! Yastık altında altını olanlar dikkat! 20 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Altın almak isteyenler güncel altın fiyatlarını anbean takip ediyor. İşte 20 Aralık 2023 altın fiyatları.

Çin'de konut fiyatları düşüşe geçti!

Çin'deki büyük şehirlerde kasım ayında konut fiyatları düşüşe geçti. Çin kentlerinde konut fiyatları geçen yılın aynı dönemine göre karışık iniş çıkışlar sergiliyor.

Altın fiyatlarında Fed etkisi! Altın yükselişe geçti! 1 gram altın ne kadar oldu? 2 Kasım Perşembe canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın dördüncü ,işlem gününde yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Dün Fed'in faiz kararı sonrası bugün altında yükseliş başladı. Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram, çeyrek ve tam altın kaç lira? 2 Kasım Perşembe canlı altın fiyatları.

İsrail-Filistin çatışmaları endişeleri körükledi: Gaz fiyatları haftayı yükselişle açtı!

İsrail-Filistin çatışanlarının başlamasıyla yükselişe geçen doğalgaz fiyatları geçtiğimiz günlerde durağanlaşmıştı. Ancak Mısır’ın dün gaz ithalatının durma noktasına geldiğini açıklamasından sonra oluşan arz güvenliği endişeleri fiyatları arttırdı. 

Petrol haftayı yükselişle kapatmaya hazırlanıyor! Brent petrol bugün ne kadar? 27 Ekim 2023 brent petrol fiyatı

Petrol fiyatları,  Orta Doğu'da ABD ile İran arasındaki jeopolitik gerilimlerin artmasıyla yükselişe geçti. Petrol bu haftayı yükselişle kapatmaya hazırlanıyor. Peki brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? Brent petrol kaç dolar? 27 Ekim 2023 brent petrol fiyatı.

Benzin, motorin ve LPG’de yılın son indirimi! Duyanlar istasyonlarda kuyruk oluşturacak!

Akaryakıta gelen peş peşe zamların ardından petrol fiyatları İsrail-Hamas çatışması nedeniyle yeniden yükselişe geçti. Bu nedenle, indirim haberlerinden ümidi kesen araç sürücüleri, çareyi bankaların akaryakıt kampanyalarında buldu. Yapı Kredi de bu kapsamda yeni bir akaryakıt kampanyası düzenledi.

İsrail-Hamas çatışması nedeniyle petrol 92 dolara dayandı! İki felaket senaryosu kapıda!

İsrail-Hamas çatışması devam ederken; piyasaların gündemi petrol oldu. 5 Ekim tarihinde son 1 ayın en düşük rakamı olan 84 dolara düşen Brent petrol fiyatı, Hamas’ın 7 Ekim saldırılarının ardından yükselişe geçti.

Gümüş fiyatları Filistin-İsrail çatışmalarının ardından yükselişe geçti!

Gümüş fiyatları Filistin-İsrail çatışmalarının jeopolitik riskleri artırmasıyla birlikte güne yükselişle başladı. 9 Ekim 2023 gümüş fiyatları ne kadar? Bugün gümüş fiyatları kaç TL? 9 Ekim Pazartesi gümüş fiyatları...

Altın yükselişte! Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve gremse altın ne kadar? 11 Eylül Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yükselişe geçti. Geçtiğimiz haftayı sakin kapatan altı haftaya hareketli bir giriş yaptı. Peki  Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve gremse altın ne kadar? 11 Eylül Pazartesi altın fiyatları.

petrol yükselişe geçti Haberi

petrol yükselişe geçti

Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan son gelişmeler üzerine, tüm sektörlerde olduğu gibi enerji sektöründe de dalgalanmalar yaşanıyor. Yaklaşık son 8 yılı geride bırakan Brent petrolün varil fiyatı 110 doları aştı. Rusya'nın Ukrayna işgal girişimine başladığından beri petrol fiyatları yüzde 17 yükselme yaşadı. Bu oranlardaki en önemli etken ise, diğer ülkeler tarafından Rus petrolü satın alımının tercih edilmemesi gösteriliyor. Hatta ABD basınına göre Rusya, piyasanın 20 dolar altında bir indirimle petrol sattığını bildirmesine rağmen alıcı bulamıyor.

Dolayısıyla enerji piyasasında Temmuz 2014’ten beri en yüksek seviyeye ulaşan petrol, Rusya'nın işgal girişimi öncesi varil fiyatı 94 dolar civarında alıcı buluyordu. Enerji ihracatı yönünde Rusya’ya uygulanan açık bir yaptırım olmasa da dünya devi pek çok şirketin gösterdiği tavır ve ticari işbirliğinden kaçınmaları sebebiyle fiyatlar,...