30 / 04 / 2024

petrolün varili ne kadar

petrolün varili ne kadar

Petrolün varil fiyatı bugün gündeme damga vurdu. Petrolün varil fiyatı bugün sert düştü. Dün brent petrol dün 112 dolar seviyesinde işlem görürken bugün düşüşe geçti. Peki petrolün varil fiyatı ne kadar? Brent petrol ne kadar? İşte 10 Mayıs 2022 petrol fiyatları...

Brent petrolün varil fiyatı 80,93 dolar olarak gerçekleşti

Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 80,93 dolardan işlemi gerçekleşti. Cuma günü 82,06 dolara kadar artan Brent petrolün varil rakamı, günü 81,43 dolar seviyesinde gerçekleşti. İşte haberin ayrıntıları...

Brent petrolün varil fiyatı 80,42 dolar olarak azaldı

Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 80,42 dolardan işlem gördüğü açıklandı. Dün 81,48 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, günü 80,01 dolar seviyesinde gerçekleştirdi.

Petrol fiyatları yükseliyor! Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar oldu? 3 Kasım Cuma brent petrol fiyatı!

Brent petrolün varil fiyatı dün 87,05 dolara kadar yükselerek, 86,65 dolardan günü tamamladı. Peki Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar oldu? 3 Kasım Cumna brent petrol fiyatı.

Petrol fiyatlarında sakin seyir devam ediyor! Bugün brent petrol ne kadar? 1 Kasım brent petrolün varil fiyatı!

Brent petrolün varil fiyatı dün 88,61 dolara kadar yükselirken günü 85,02 dolardan tamamladı. Bugün de petrol fiyatlarında sakin seyir devam ediyor. Bugün brent petrol ne kadar? 1 Kasım brent petrolün varil fiyatı!

Brent petrolün varil fiyatı yükseldi! Brent petrol bugün ne kadar oldu? Petrolün varili kaç dolar? 

Brent petrolün varil fiyatı dün 88,94 dolara kadar yükselirken kapanışta 86,36 dolar seviyesinden tamamladı. Bugün brent petrol ne kadar? Petrolün varil fiyatı kaç dolar? 31 Ekim 2023 brent petrolün varil fiyatı.

Brent petrolün varil fiyatı 89,31 dolardan işlem görüyor

Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 89,31 dolardan işlem görüyor. Brent petrol bugün nasıl seyredecek işte ayrıntılar...

Brent petrolün varil fiyatı 89,50 dolar seviyesinde işlem gördü

Brent petrol fiyatı bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varil fiyatı 89,50 dolar olarak gerçekleşti. İşte ayrıntılar...

Brent petrol fiyatı bugün ne kadar oldu? 19 Ekim Perşembe brent petrolün varil fiyatı!

Brent petrol dün 93 dolara kadar yükselerek kapanışı 91,50 dolar seviyesinde yaptı. Peki bugün brent petrol ne kadar? Brent petrolün varil fiyatı kaç dolar? 19 Ekim 2023 brent petrolün varil fiyatı...

Brent petrol İsrail-Filistin çatışmasının etkisiyle yön arayışında! Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar oldu?

Brent petrolün varil fiyatı cuma günü 91 dolara kadar yükselirken günü 90,89 seviyesinde kapattı. Brent petrolün varil fiyatı bugün geriledi. Brent petrolün varil fiyatı ne kadar? 16 Ekim 2023 brent petrolün varil fiyatı.

ABD'nin ticari ham petrol stokları 10 milyon arttı! Brent petrol bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varili kaç dolar?

ABD'nin ticari ham petrol stokları geçen hafta bir önceki haftaya göre yaklaşık 10 milyon 200 bin varil artış kaydetti. Hal böyle olunca gözler güncel petrol fiyatlarına çevrildi. Bugün brent petrol yükseldi mi, düştü mü? 13 Ekim brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu?

Brent petrolde son dakika: Brent petrolün varil fiyatı 87,51 dolar oldu! 

Brent petrolün varil fiyatı dün 89 dolara kadar yükselirken, günü 88,15 dolar seviyesinde tamamladı. Brent petrolün varil fiyatı, bugün düne göre yüzde 0,72 düşüşle 87,51 dolar oldu.

Petrol fiyatları düşüyor! Brent petrol bugün ne kadar? 3 Ekim Salı brent petrolün varil fiyatı!

Brent petrolün varil fiyatı dün 91,48 dolara kadar yükselirken günü 90,70 dolar seviyesinde tamamladı. Peki Brent petrol ne kadar? 3 Ekim Salı brent petrolün varil fiyatı.

Brent petrol zirveden döndü! Brent petrol varil fiyatı bugün ne kadar? 7 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı

Cuma gününü 86,24 dolar seviyesinde tamamlayan Brent petrolün varili bugün zirveden döndü. Peki Brent petrol varil fiyatı bugün ne kadar? Brent petrol bugün kaç dolar? 7 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı.

petrolün varili ne kadar Haberi

petrolün varili ne kadar

Petrolün varil fiyatı geçtiğimiz hafta yükselişe geçti ve 112 dolar seviyesine kadar yükseldi. Akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkisi olan petrolün varil fiyatındaki gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Peki bugün petrolün varil fiyatı ne kaç dolar? 10 Mayıs 2022 brent petrol ne kadar? 

PETROL FİYATLARI SERT DÜŞTÜ

Rus petrolüne yönelik AB'nin ambargo planında yumuşamaya gittiği yönündeki haber akışı eşliğinde petrolde düşüş sürüyor. 

Rusya Devlet Başkanı Putin Zafer Günü konuşmasını yaptı. Çok sert ve şahince bir üslup kullanmayan Putin "Rusya kendi toprakları için savaşıyor", "verilecek tek doğru kararı verdik", "Rusya hep denklik ilkesini savunmuştur" gibi hususlar konuşmadan ön plana çıkan noktalar oldu. Savaş kelimesini yine kullanmayıp operasyon demekle yetinen Putin, Ukrayna meselesinde konuyu kendi egemenliği için savunma zorunluluğu olarak özetledi. Bu geelişmeler petrol fiyatları üzerinde etkili oldu ve...