16 / 05 / 2024

Pınar Aydın kiralık ev

Pınar Aydın kiralık ev

Bir zamanlar izlenme rekorları kıran bir TV yarışmasıyla adını duyuran oyuncu Pınar Aydın, şimdilerde sakin bir hayat yaşıyor. Yılın büyük bölümünü Giresun'da geçiren Aydın, internetten bungalov evler kiralamaya başladı.

Hem yaz sezonu ve hem de durağan fiyatlar kiralık konut piyasasını hareketlendirdi!

Giderek yaklaşan yaz sezonu ve durağan fiyatlar kiralık piyasasını da hareketlendirirken, kiralık aramalarında yüzde 45 artış yaşandığını kaydeden uzmanlar, fiyatların dengeye oturduğunu, sene boyunca fahiş köpük artışı beklemediklerini dile getirdi.

Ev sahibi-kiracı kanunlarına yeni maddeler eklenmesi zorunlu hale geldi!

Ev sahibi kiracı kavgaları hız kesmeden devam ederken, sunucu ve köşe yazarı Pınar Aydın resmi X hesabı hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Ev sahibi-kiracı kanunlarına yeni maddeler eklenmesi zorunlu hale geldiğini söyledi. İşte Pınar Aydın'ın o paylaşımı...

Banka kiralık kasalarına ilgi ikiye katlandı! Peki kiralık kasa güvenilir mi? Kiralık kasa ücretleri ne kadar?

Değerli eşyaları ya da belgeleri güvenli bir şekilde saklamak için vatandaşlar bankaların kiralık kasalarına yöneliyor. Son bir yıl içerisinde banka kiralık kasalarına ikiye katlanmış durumda. Peki kiralık kasa güvenilir mi? Kiralık kasa ücretleri ne kadar?

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Aydın tarafından kuruldu.

Kiralık ev arayanlar dikkat! Fiyatları gören inanamadı! Yüzde 168 arttı!

BETAM'ın kiralık konut raporuna göre kasımda ülke genelinde kiralık konut ilan metrekare fiyatı yıllık yüzde 168 oranında yükseldi ve 67 lira olarak gerçekleşti. İşte ayrıntılar...

Platform Tech Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platform Tech Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Alihan Aydın ve Pınar Aydın İntepe ortaklığında kuruldu.

Kiralık evlerde yeni rüzgar! Yüzde 25 artış sınırlaması fiyatları uçuracak! 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, ev kiralarının 1 Temmuz 2023 tarihine kadar yenilenecek sözleşmelerin bir önceki senenin yüzde 25'ini aşamayacağını duyurdu. Bunun ardından kiralık ev fiyatlarını düşüp düşmeyeceği araştırılıyor. Peki sektörü neler bekliyor?

Beykoz'da satılık ve kiralık ev getirene altın hediye!

Beykoz'da senelerdir faaliyet gösteren Fatih Emlak, Beykoz'da konut stoğunun yetersiz olması sebebiyle satılık daire getirene cumhuriyet altını, kiralık daire getirene çeyrek altın vereceğini açıkladı.

İzmir'de kiralık ev sorunu büyüyor!

İzmir'de konut satışları hareketlenmeye başlandı.  FCTU İzmir'de konutlara talebin arttığını kiralık konut arzının daralmaya başladığını dile getirdi. 

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Aydın, İlkay Kızılaslan tarafından kuruldu.

Seyirtepe Başpınar satılık!

Başpınar İnşaat'ın imzasıyla yükselen Seyirtepe Başpınar projesinde lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte Seyirtepe Başpınar satılık daire fiyatları...

Kartal Kordonboyu ve Soğanlık Gümüşpınar Mahalleri uygulama imar planları askıda! 

Kartal Kordonboyu Mahallesi’nin bir kısmı ile yine 2016'dan günümüze kadar yapı ruhsatı alınamayan Soğanlık Gümüşpınar Mahallesi eski köy içi alanına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları askıya çıktı.

Eda Taşpınar karantina için Sapanca'da villa kiraladı!

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Eda Taşpınar, iki günlük sokağa çıkmaya yasağı için Sapanca'ya gitti. Arkadaşlarıyla tatil yapan Taşpınar burada villa kiraladı.

Pınar Aydın kiralık ev Haberi

Pınar Aydın kiralık ev

Bir zamanlar izlenme rekorları kıran bir TV yarışmasının öne çıkan katılımcılarından güzelliği ve rakiplerinden biriyle yaşadığı aşkla da gündeme gelen Pınar Aydın, şu anda çok farklı bir hayat yaşıyor. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Akademi Türkiye ile adını duyuran Aydın, Savcının Karısı, Arka Sokaklar, Akasya Durağı, O Hayat Benim gibi dizilerde kamera karşısına geçti. 

2011 yılında da Dur Dedim adlı bir albüm çıkaran Pınar Aydın, şimdilerde sakin bir hayat seçti. 31 Ağustos 2015'te Giresunspor'un eski kalecilerinden Harun Ovalıoğlu ile evlenen Pınar Aydın, şimdi evli, mutlu ve çocuklu bir genç kadın. 

Yılın büyük bölümünü ailesiyle Giresun'da geçiren Pınar Aydın, internetten bungalov evler kiralamaya başladı. 

İnternet üzerinden ağaç evlerinin fotoğraflarını paylaşan eski oyuncu 'doğayla baş başa kalmak isteyenler için güzel bir...