05 / 05 / 2024

Piyalepaşa Konutları teslim tarihi

Piyalepaşa Konutları teslim tarihi

Piyalepaşa Konutları fiyat listesi 706 bin 200 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul projesi Aralık 2018'de teslim edilecek...

Deprem konutlarının kura çekilişi yarın başlıyor: 75 bin vatandaşa güvenli konutlar teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, deprem bölgesindeki konut çalışmalarındaki son durumu paylaştı ve yarından başlayarak kura çekilişiyle beraber 75 bin vatandaşa oturabilecekleri o güvenli konutları teslim etmeye başlayacaklarının altını çizdi. 

Kahramanmaraş Elbistan'daki afet konutları teslim için gün sayıyor!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen ve 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlar, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Piyalepaşa İstanbul Premium’da konutların yarısından fazlası satıldı!

Polat İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul Premium’un lansmanından bugüne kadar geçen sürede konutların yarısından fazlası satıldı.

Deprem konutları teslim tarihi belli oldu mu? Afet konutları hangi ay teslim edilecek?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki deprem konutlarının teslim tarihlerine ilişkin açıklama yaptı. Peki, Deprem konutları teslim tarihi belli oldu mu? Afet konutları hangi ay teslim edilecek? İşte detaylar...

Piyalepaşa İstanbul Premium için düğmeye basıldı! İşte teslim tarihi!

Polat güvencesi ile Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’ un 2'inci fazı olan Piyalepaşa İstanbul Premium’un için düğmeye basıldı. İşte teslim tarihi...

Elazığ Abdullahpaşa Konutları teslim ediliyor!

Elazığ Abdullahpaşa'da tamamlanan 4. Etap Konutlarının anahtarlar teslimi 14 Ocak 2022 tarihine  kadar tamamlanacak

Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap Haziran'da teslim ediliyor!

Kişiye özel ödeme planının oluşturulabildiği Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri Haziran'da başlayacak..

Piyalepaşa İstanbul’da teslimler yaklaşıyor!

Türkiye’nin en köklü markalarından Polat’ın, özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’un ilk etabı Haziran ayında teslim edilecek..

Piyalepaşa İstanbul fiyat ve ödeme planı!

Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da konutların yanı sıra ofis, otel ve alışveriş sokağı bulunuyor. Projede metrekare fiyatları 10 bin 500 TL’den başlıyor..

Piyalepaşa İstanbul yeni fiyat listesi!

Piyalepaşa İstanbul yeni fiyat listesi 793 bin TL'den başlıyor. Projede konutların metrekare birim fiyatı 10 bin 500 TL'den başlıyor...

Kurtköy Lensistanbul Konutları teslim tarihi!

Toplam 1.162 daire ve 82 adet mağazadan meydana gelen Kurtköy Lensistanbul Konutları 270 bin TL'den satışa sunuluyor. İşte Kurtköy Lensistanbul Konutları teslim tarihi..

Piyalepaşa Konutları Beyoğlu 2017 fiyatları!

Piyalepaşa Konutları Beyoğlu 2017 fiyatları minimum 755 bin 400 TL'den başlıyor. Projedeki daireler 2018 yılının sonunda sahiplerine teslim edilecek...

Piyalepaşa İstanbul Evleri güncel fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Polat Evleri güncel fiyatları 755 bin 400 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul projesinde dairelerin 2018 yılının sonunda teslim edilmesi planlanıyor...

Piyalepaşa Konutları teslim tarihi Haberi

Piyalepaşa Konutları teslim tarihi


İstanbul Beyoğlu'nda yükselen Piyalepaşa İstanbul projesi Polat Holding bünyesindeki Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor.


Piyalepaşa Konutları projesinde teslimler Aralık 2018 yılında yapılıyor. 82 bin metrekare alanda yükselen Piyalepaşa projesi 790 daire ve 190 rezidanstan oluşuyor.


Piyalepaşa İstanbul projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler bulunuyor. Piyalepaşa projesinde daireler 55 ila 207 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.


Piyalepaşa Evleri projesinde 24 aya kadar vade farkı olmadan, 30 aya kadar 0,30 vade ile, 48 aya kadar 0,45 vade ile taksitli ödemeler yapılıyor.



Piyalepaşa Konutları fiyat listesi!


Konut bloğu;

1+1 daireler 837 bin 800 TL ile 1 milyon 207 bin 600 TL,

2+1 daireler 1 milyon 74 bin 100 TL ile 1 milyon 624 bin 500 TL,

3+1 daireler 1 milyon 450 bin TL ile 2 milyon 27 bin 800 TL,

4+1...