18 / 05 / 2024

Piyer Loti Vahit kiler

Piyer Loti Vahit kiler

Nurs Köyü Derneği Başkanı Hikmet Okur'un, yaklaşık 10 yıllık çabası, Başbakan Tayyip Erdoğan ve AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler'in girişimleri ile sonuçlandı

Dr. Ferhan Vahit Benli kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Gübretaş’ta ne iş yapıyor?

Dr. Ferhan Vahit Benli, doktorasını nerede tamamladı? Ne zaman Genel Müdür ve CFO oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ferhan Vahit Benli’nin hayatı...

Vahit Kiler kimdir? Evli mi?

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Vahit Kiler kimdir? Vahit Kiler evli mi?

Vahit Kirişçi'den açıklama: Bu illerde olana destek ödemesi yatacak!

Vahit Kirişçi dar gelirli aileleri sevindirecek bir açıklama yaptı. Bu illerde olanlar geri ödemesiz devlet desteği alabilecek. 11 ili kapsayan açıklama ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor...

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi çiftçilere müjdeyi verdi! Ödemeler bugün yapıldı! Hemen paranızı alın!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi binlerce çiftçinin heyecanla beklediği tarımsal destek ödemelerinin bugün hesaplara geçtiğini açıkladı.

Bakan Kirişci duyurdu: Tarım ve Orman Bakanlığına 6 bine yakın yeni personel alınacak! 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, bakanlık bünyesinde 6 bine yakın yeni personel istihdam edileceğinin müjdesini verdi. 

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci açıkladı! Bu yıl 128,6 milyon ton üretimle tüm zamanların rekoru kırılacak!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, bu yıl 128,6 milyon ton bitkisel üretimle tüm zamanların rekorunun kırılacağını söyledi.

Milyonlarca çiftçinin merakla beklediği haber geldi! Tarımsal destek ödemeleri hesaba yatıyor!

Milyonlarca çiftçi merakla tarımsal destek ödemelerinin ne zaman yatacağını bekliyordu. Tarımsal destek ödemeleri yeni yıla kalmıyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ödemelerle ilgili bilgi verdi. İşte o açıklama!

Bakan Kirişçi duyurdu! Milyonların beklediği destek ödemeleri başladı! İşte detaylar!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 713,8 milyon liralık destek ödemesinin bugün yapılacağını duyurdu. İşte detaylar!

Tarım ve Orman Bakanı müjdeyi internetten verdi. Tarım Bakanlığı teşkilatlarına 1200 personel alınacak

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Bakanlığın yurt genelindeki taşra teşkilatlarında görev yapacak 1200 sözleşmeli personel alınacağını duyurdu.

Çiftçiler dikkat! Bugün resmen hesaplara yatıyor! Hemen siz de kontrol edin!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, çiftçilerin dört gözle beklediği tarımsal destekleme ödemeleri ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Çiftçiler dikkat! Bugün resmen hesaplara yatıyor! Hemen siz de kontrol edin!

Tarım Bakanı Kirişçi'den 'gıda fiyatları neden artıyor?' sorusuna canlı yayında yanıt

Tarım Bakanı Vahit Kirişçi son dönemin en çok tartışılan "Gıda fiyatları neden artıyor?" sorusuna canlı yayında yanıt verdi. Bakan kirişçi, yerinde üretim ve tarım konusunda ise başlatılan projelerle ilgili bilgi verdi. Tarım Bakanı İstanbul'a gıdanın yolculuğu konusunda ise ilginç bir hesabı ortaya

Trıvak Constructıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trıvak Constructıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Durmuş ve Vahit Şimşek ortaklığında kuruldu.

Bakan Kirişci’den planlı üretim açıklaması: İstediğimi ekerim devri kapanacak!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımsal üretimde daha planlı olunması gerektiğini ve bu hedefe ulaşmak için her türlü sevk ve idarenin bakanlık tarafından yürütüldüğü bir çalışma sürecine girdiklerini açıkladı. Kirişci, “İstediğimi ekerim devri kapanacak” dedi.

Piyer Loti Vahit kiler Haberi

Piyer Loti Vahit kiler

Bediüzzaman Said Nursi'nin doğduğu yer olan Kepirli köyünün adının "Nurs" olarak değiştirilmesi talebi, İçişleri Bakanlığı'nca onaylandı. Köylüler, meydanda halay çekip sevinç gösterisinde bulundu


Bediüzzaman Said Nursi'nin doğduğu yer olan Kepirli köyünün adının "Nurs" olarak değiştirilmesi talebi, İçişleri Bakanlığı'nca onaylandı. Bitlis'in Hizan ilçesine 40 kilometre uzaklıktaki Kepirli (Nurs) köyünün 50 yıllık isim özlemi de bu kararla sona erdi. Nurs Köyü Derneği Başkanı Hikmet Okur'un, yaklaşık 10 yıllık çabası, Başbakan Tayyip Erdoğan ve AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler'in girişimleri ile sonuçlandı. İçişleri Bakanlığı'nın kısa süre önce Kepirli köyünün adının 'Nurs' olarak değiştirilmesini onaylaması köyde sevinçle karşılandı. Kararı duyar duymaz köy meydanında toplanan vatandaşlar, halaylar çekip sevinç gösterisinde bulundu. 



Nurs Köyü Derneği Başkanı...