29 / 04 / 2024

plajlar için kampanya

plajlar için kampanya

Dalyanda bulunan dünyaca ünlü plajın özelleştirmesi süreciyle ilgili gelişmelerin kamuoyuyla paylaşılmasını istedi. Dönem Sözcüsü Murat Demirci, "İztuzu gibi dünyada sayılı doğal koruma alanları gelir kaynağı zihniyetiyle yönetilmemelidir'' dedi.

Egea Cross'un indirimli fiyat listesi için son 2 gün! Hem kampanya hem de 10 bin TL indirim fırsatını kaçırmayın!

Otomotiv devi Fiat'ın en çok satan modelleri arasında yer alan Egea Cross'un Mart 2024 fiyat listesi için son 2 güne girildi. Tüm Cross'larda hem kampanya hem de 10 bin TL'lik indirim fırsatı sunuluyor...

TOKİ'den hiç evi olmayana 4 şehirde yeni kampanya müjdesi! 1.030 yeni konut için tarihler tek tek açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 4 şehirdeki 1.030 yeni konut için düğmeye bastı. TOKİ'nin yeni projelerinin ihalesi bu hafta gerçekleştirilecek.

MG Şubat 2024 kampanyaları için düğmeye bastı! Bu modeli alan tam 1 yıl şarj parası ödemeyecek!

İngiltere’nin en köklü otomobil devleri arasında yer alan MG yeni kampanyası için düğmeye bastı. Farklı modeller için pek çok kampanya sunulurken, bu ay MG4 satın alanlar ise 1 yıl boyunca şarj parası ödemeyecek.

THY Ramazan kampanyası için düğmeye bastı: Yurt içi biletler 799 TL!

Sevgililer Günü'ne özel yüzde 40'a varan indirimler yapan Türk Hava Yolları şimdi de Ramazan Kampanyası için düğmeye bastı. Başlatılan kampanya kapsamında yurt içi biletler 799 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak.

TOKİ'den 6 yeni kampanya geliyor! Dar gelirliye 2 bin 428 yeni konut için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ yeni projeleri kapsamında 2 bin 428 konut inşa edecek. İşte merakla beklenen o projeler...

Halk GYO Paye Sakarya'da Harikalar Kampanyası! Sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit!

Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen Paye Sakarya projesinde Harikalar Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit yapılıyor.

İstanbul Barosu, kentsel dönüşüm yasasının iptali için imza kampanyası başlattı!

Son günlerde mülklere el konulacağı iddiasıyla sık sık gündem olan yeni kentsel dönüşüm yasasının iptali için imza kampanyası başlatıldı. İşte İstanbul Barosu tarafından başlatılan o kampanya ile ilgili yapılan açıklama...

Toyota'dan 4x4 Hilux için dev kampanya: 250 bin TL, 12 ay vade, yüzde 0 faiz fırsatı

Toyota, Hilux modeli için büyük bir kampanya başlattı. İşte kampanyanın detayları ve Toyota Hilux Ekim 2023 güncel fiyat listesi...

Ziraat Bankası 2.500 TL Bankkart Lira verecek! Dev kampanya için son gün 31 Ekim! 

Ziraat Bankası 2.500 TL Bankkart Lira hediye edecek. Pek çok kişinin yüzünü güldüren dev kampanya için son gün 31 Ekim olarak belirlendi.

Halkbank'tan yeni kampanya! 300 TL ParafPara için bunu yapmanız yeterli!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Halkbank yeni kampanyası için düğmeye bastı. 300 TL ParafPara için bunu yapmanız yeterli...

Bankalar şimdi de o grup için kampanya başlattı... Bu kadar indirim sağlayacaklar, o banka müşterileri dikkat

Akbank emekli vatandaşlardan sonra şimdi de emekli vatandaşlar için önemli bir çalışma başlattı. Akbank tarafından üniversiteli öğrencilerin giyim alışverişlerine yönelik önemli bir adım atıldı.

Otomobilde büyük kampanya için start veriliyor! Araba almak isteyenlere müjde! Bu fırsatı kaçırmayın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, kendi YouTube kanalında otomobil ve konut alanlar için önemli öngörülerde bulundu. İşte detaylar...

TEB’ten geri ödemesiz verilecek bu parayı istemeniz için son 8 gün kaldı!

TEB, market alanında düzenlediği ve sona ermesine sayılı günler kalan kampanyası için yeni bir duyuru yaptı. 30 Haziran’a kadar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin hesaplarına tam 240 TL yükleneceğini paylaştı.

plajlar için kampanya Haberi

plajlar için kampanya

Sözcü Murat Demirci, ''İztuzu Plajının her iki yakasının kiralanması işlemlerinin iptalini talep ediyoruz' diyerek başlattığımız imza kampanyamız bugüne kadar 10 bini ıslak imza ve 26 binden fazlası elektronik imza olmak üzere 36 bini aştı. Ülke çapında ses getirdi" diye sözlerine ekledi.


Posta...