03 / 05 / 2024

PlayStation 4 çıktı mı

PlayStation 4 çıktı mı

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri olan Teknosa, tüm dünyada uzun süredir merakla beklenen Play Station 4’ ün satışını 13 Aralık’ ta sabahın ilk dakikalarında gerçekleştir di...

CHP'li Özgür Karabat: 'Vatandaşlar TOKİ'den 250-300 bin liraya konut beklerken fiyatlar 4 milyon TL'ye çıktı'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat 6 Şubat depremlerine ilişkin olarak yaptığı açıklamada vatandaşlar 250-300 bin liraya konut almayı beklerken şimdi bu konutların fiyatları 4 milyon liraya kadar çıktığını söyledi.

Emlak Konut GYO'nun Kemerburgaz Göktürk’teki projesi için 4’üncü durdurma kararı! 

Demirören Grubu'nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası'na devredildikten sonra rezerv alan ilan edilerek lüks villa imarına açılan Kemerburgaz Göktürk’teki projeye yargıdan 4’üncü kez yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

İstanbul'un kentsel dönüşümde yol haritası ortaya çıktı! Yeni dönüşüm için 4 kritik adım!

Türkiye'de olası depremlere karşın kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Bu kapsamda İstanbul'un kentsel dönüşümde yol haritası ortaya çıktı. İşte yeni dönüşüm için 4 kritik adım...

Skoda'dan yeni nesil otomobil! Skoda Superb’in 4. nesli görücüye çıktı

Skoda, D segmentinde yer alan amiral gemisi modeli Superb’in yeni 4. neslinin tanıtımını gerçekleştirdi. Skoda Superb'in dördüncü nesli görücüye çıktı. Yeni görünümün dışında daha fazla alan, konfor ve en son teknolojiyi ile karşımıza çıktı. İşte haberin ayrıntıları...

O illere TOKİ'den Ekim piyangosu çıktı! Aylık 4.823 lira taksitle kiradan ucuz 2+1, 3+1 evler satılıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından satışa çıkarılan konut satış listesine yeni iller ekledi. O illere TOKİ'den Ekim piyangosu çıktı! Aylık 4.823 lira taksitle kiradan ucuz ev satıyor. İşte detaylar...

Sanayi üretimi son bir yılın zirvesine çıktı! Yıllık bazda yüzde 7,4 arttı!

Sanayi üretimi temmuz ayında yıllık bazda yüzde 7,4 artışla beraber 13 ayın zirvesine çıktı. Ayrıca, üretimdeki artış istihdama yansıdı. 30 günde 318 bin kişiye yeni iş kapısı açıldı. Temmuz ayında işsizlik yüzde 0,2 düşüşle beraber yüzde 9,4’e geriledi.

Araç sahiplerine kötü haber! 1977’den beri böylesi görülmedi! Fiyatlar 4 katına çıktı!

Kasko fiyatları 4 katına çıktı. Bu yüzden de kasko yaptıranların sayısında ciddi düşüşler meydana geldi. İşte detaylar!

Seda Sayan'ın 4 milyon dolarlık evindeki gerçek ortaya çıktı! En ince ayrıntısına kadar paylaştı!

Hem özel hayatı hem de kariyeri ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Seda Sayan 4 milyon dolara aldığı villa ile ilgili gündemden düşmüyor. Seda Sayan'ın 4 milyon dolarlık evindeki gerçek ortaya çıktı! İşte Seda Sayan'ın 4 milyon dolara aldığı villa ile ilgili ayrıntılar.

Sosyal yardım ödemelerine okkalı zam geldi, o paralar 4 bin 336 TL'ye çıktı! İl il hesaplara yatıyor, aman kaçırmayın!

Sosyal yardım ödemelerine okkalı zam geldi, o paralar 4 bin 336 TL'ye çıktı... İl il hesaplara yatıyor, aman kaçırmayın...

Sıcak hava tarlaları da vurdu! Soğan fiyatı 4 katına çıktı

Türkiye Halciler Federasyonu Başkanı Yüksel Tavşan: Soğan ve patates ücretleri son zamanlarda neredeyse 3-4 kat çıktı. Fiyatların bu denli çıkmasının sebebini ise havaların mevsim normalleri üzerinde seyretmesi oldunu söyledi.

Bu oyunların değeri 570 TL!  PS Plus ile ücretsiz sunulacak

PlayStation Plus Şubat 2023 oyunları piyasaya çıktı. Mafia Definitive Edition’dan OlliOlli World’e kadar değişik  kategorilerden birçok oyun PlayStation 4 ve PlayStation 5 sahiplerinin erişimine sunulacak. İşte Şubat ayında PlayStation Plus Essential’a ilave edilecek 570 TL değerindeki oyunlar.

Emekli maaşı hesaplamalarında çok büyük deprem! Hesap kitap yapıldı, 4 aylık zam ortaya çıktı! Hemen göz atın!

Emekli maaşlarına yapılacak Ocak zammı, milyonlarca vatandaş tarafından da dört gözle bekleniyor. Maaş hesaplamalarında çok büyük deprem yaşanıyor, hesap kitap yapıldı, 4 aylık zam ortaya çıktı! Hemen göz atın...

Yeni DS 4 Türkiye'de satışa çıktı: İşte 3 Ekim 2022 fiyat listesi

DS 4, ilk etapta TROCADERO donanım versiyonu ve BlueHDi 130 motorla Türkiye'de satışa çıktı.

PlayStation 4 çıktı mı Haberi

PlayStation 4 çıktı mı

Teknosa’nın çok özel fırsatlarla sunduğu, Sony Eurasia garantili PS 4’ler için oyun tutkunları, sabahın erken saatlerinden itibaren kuyruklar oluşturdu.


Türkiye’nin 77 ilinde 295 mağaza ile faaliyet gösteren Teknosa, satışa çıkması sabırsızlıkla beklenen PlayStation 4’ü, 13 Aralık’ın ilk dakikalarından itibaren İstanbul Cevahir AVM ve Ankara Ankamall Extra mağazalarında sürpriz oyun hediyeleriyle satışa sundu.  Teknosa’nın gerçekleştirdiği bu özel kampanya için yüzlerce kişi uzun kuyruklar oluştururken, toplam 125 şanslı oyun sever herkesten önce PlayStation’larına kavuştu.


Dünyada satışa sunulduğu ilk günde 1 milyon adedin üzerinde satılan PlayStation 4, Türkiye’de satışa çıkmasının ilk dakikalarından itibaren büyük ilgi gördü. Sabahın erken saatlerinde sıra oluşturmaya başlayan oyun severler, yaklaşık 15 saat ürünlerine kavuşmak için Teknosa mağazasının önünde beklediler.


Dünya genelinde 2 milyon adedin üzerine çıktı

Dünya çapındaki toplam satışlarının 1...