25 / 08 / 2024

playstatşon 5 en ucuz nerede satılıyor

playstatşon 5 en ucuz nerede satılıyor

Oyun konsollarının şahı olan Playstation 5 yüksek fiyatları ile cep yakarken oyun sevdalıları en ucuz Playstation 5'in nereden alınacağını araştırmaya başladı! Peki, piyasada en ucuz Playstation 5 nerede satılıyor? İşte 15 Nisan 2022 fiyat listesi...

5.5 büyüklüğünde deprem beklenen iller açıklandı! İşte diri fay haritasına göre en riskli ve risksiz bölgeler...

Türkiye Diri Fay Haritası'na göre ülke genelinde 45 ilde 5,5 ve üzeri büyüklükte deprem üretebilecek toplam 485 fay hattının olduğu ortaya çıktı. İşte en riskli ve risksiz bölgeler...

Konut sigortaları resmen cep yakıyor! Geçen yıl 600 TL olan konut sigortası bu yıl 5 bin 300 TL oldu!

Son dönemlerde DASK'ın dışında konut sigortasına da ilgi arttı. Her 4 evden biri konut sigortası yaptırıyor fakat zamlı tarifeyle, geçen sene 600 TL şeklinde olan konut sigortası bu yıl 5 bin 300 lira seviyesine yükseldi.

Dünyanın en büyük inşaat pazarı olmaya hazırlanan Suudi Arabistan'da sektörün 181,5 milyar dolara ulaşması bekleniyor!

İngiltere'nin emlak danışmanlığı devi Knight Frank'e göre Suudi Arabistan'da inşaat pazarının 181,5 milyar dolara ulaşması beklenirken Bloomberg'e göre krallık dünyanın en büyük inşaat pazarı olmaya hazırlanıyor. 

Türkiye ekonomisi yüzde 5.7 büyüdü! Büyümeye en büyük katkı inşaat sektöründen geldi!

Türkiye ekonomisi enflasyon, vergi zamları, inşaat ve seçim harcamalarının etkileriyle 2024 yılının ilk 3 ayında yüzde 5.7 büyüdü. Büyümeye en büyük katkı yüzde 11.1’le inşaat sektöründen geldi.

İstanbul'da 7+2 havuzlu villa mı, Ankara'da 5+1 penthouse mu? İşte iki ilin en pahalı satılık konutları!

Fahiş oranlarda artan konut fiyatları barınma krizini tetiklerken, İstanbul ve Ankara'nın en pahalı satılık evleri belli oldu. İstanbul'da 7+2 havuzlu villa ve Ankara'da 5+1 penthouse'un satış fiyatı arasında sadece 90 bin TL fark var. İşte ayrıntılar...

ABD'de mortgage faizi 5 ayın en yüksek seviyesinde...

Amerika'da geçen hafta mortgage faizlerinde yaşanan yükseliş devam etti ve yaklaşık olarak 5 ayın en fazla seviyesine ulaştı ve başvurular buna bağlı olarak da düşüşe geçmiş oldu.

Araba almak isteyenlere Mart 2024 fırsatı! İşte Türkiye'deki en ucuz 5 sedan!

Yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler sıfır sedan otomobillerin fiyatlarını merak ediyor. İşte Türkiye'deki en ucuz 5 sedan....

New Holland traktör Mart 2024 fiyatlarını açıkladı! En düşük New Holland traktör fiyatı ve 5 yıl vade fırsatı şaşırttı!

New Holland traktör merakla beklenen Mart 2024 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden tek tek açıkladı! En düşük New Holland traktör fiyatı ve 5 yıl vade fırsatı şaşırttı...İşte New Holland yeni fiyat listesi...

ABD'de bekleyen konut satışlarında son 5 ayın en büyük düşüşü!

ABD’de Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) tarafından açıklanan rakamlara göre ABD’de bekleyen konut satışları 2024 yılının Ocak ayında yüzde 4,9 ile 5 ayın en büyük düşüşünü gösterdi.

İstanbul'da taşınma oranı yüzde 6.5 geriledi! Avrupa Yakası alarm veriyor! 2018'den bu yana en düşük seviye!

Gayrimenkulün Enerjisi” Raporu’na göre İstanbul Avrupa Yakası’nda taşınma hareketi son 6 yılın en düşük seviyesini görürken, Mega kentte 2022 yılına göre taşınma oranı yüzde 6,5 geriledi. 

Mehmet Özhaseki: Deprem bölgesinde en geç 1.5 yıla kadar teslimler tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremden etkilenen 11 şehirdeki hummalı çalışmalar ile ilgili bilgi verdi ve en geç 1-1.5 seneye tümüyle bütün hak sahiplerinin evlerinin teslim edileceğini belirtti.

Türkiye'de doğalgaz ithalatı geçen kasım ayında yüzde oranında 7,5 yükseldi...

Türkiye'nin doğalgaz ithalatı, geçen sene kasım ayında bir önceki senenin aynı ayına oranla yüzde 7,5 yükselerek 4 milyar 433 milyon 830 bin metreküp olduğu açıklandı.

Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesi hangisi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın son verileri kapsamında Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesinin belli olduğu açıklandı. Buna göre, listede sadece 2 şehir yer alıyor. Peki, Türkiye'nin en gelişmiş ilçesi hangisi?

playstatşon 5 en ucuz nerede satılıyor Haberi

playstatşon 5 en ucuz nerede satılıyor

Playstation 5, piyasaya sürüldüğünde ilk olarak Türkiye'deki yüksek fiyatı ile dikkatleri üzerine çekmişti, pek çok kişim ise çıktığı andan itibaren fiyatının düşmesini bekledi. Şimdi ise pek çok kişi Playstation 5'i en ucuz nereden satın alabileceğini araştırıyor. A101, Hepsiburada, Teknosa ve Turkcell Pasaj gibi pek çok yerde satılan bu oyun konsolu eski modellerin çok ötesinde.

Playstation 5, büyük gövdesi ile Sony'nin şimdiye kadar çıkardığı en büyük gövdeli oyun konsolu olma unavını taşıyor. Playstation 5, saniyede 120 kare hızında 4K çözünürlük sağlayabildiği gibi bir de 8K desteği sağlıyor.

İşlemci

 x86-64-AMD Ryzen™ “Zen 2”  8 Çekirdek / 16 Threads  3.5GHz’e kadar değişken frekans hızı

Grafik İşlemci / GPU

 AMD Radeon™ RDNA 2-temelli grafik kartı  Ray Tracing Hızlandırıcı 2.23 GHz’e kadar değişken frekans (10.3 TFLOPS)

Sistem Belleği

• GDDR6...