01 / 05 / 2024

Polat Gülkan imo

Polat Gülkan imo

İMO Üyesi Prof. Dr. Polat Gülkan kimdir? Polat Gülkan bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Polat Gülkan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Polat Gülkan..

Kira sözleşmelerinin temmuzda eskiye döneceğini söyleyen Ebru Polat artışlara tepki gösterdi! Çok fazla bu...

Kiralarda yüzde 25 sınırının Temmuzda kaldırılacağı söyleniyor. Henüz resmi bir açıklama gelmese de vatandaşlar merakla araştırıyor. Bunlardan biri de ünlü şarkıcı Ebru Polat oldu. Polat temmuz itibariyle kira sözleşmelerinin eskisi gibi tüfe ile yapılacağını söyleyerek artışlara tepki gösterdi. 

Polat Gayrimenkul'de üst düzey iki atama!

Polat Holding, Polat Gayrimenkul bünyesinde iki üst düzey atama yapıldı. Bu kapsamda, Gayrimenkul Geliştirmeden Sorumlu Grup Başkan Yardımcısı ve Projelerden Sorumlu Grup Başkan Yardımcısı görevine yeni isimler atandı.

Polat Şen kimdir? Polat Şen ne iş yapar?

Polat Şen kimdir? Polat Şen ne iş yapar? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Polat Şen ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Polat Holding'in Duna Pearl projesine Altın LEED Sertifikası!

Türkiye’de ve globalde, gayrimenkul ve enerji sektörlerinin öncü oyuncular arasında yer alan Polat Holding'in 65 seneyi aşkın tecrübesi ile Budapeşte’de inşa ettiği Duna Pearl projesi, ABD Yeşil Bina Konseyi USGBC tarafından Altın LEED sertifikasına layık görüldü.

İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? 

Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? Tamer Haşimoğlu  ne iş yapıyor, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Mn Oto Alım Satım İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mn Oto Alım Satım İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nesim Polat tarafından kuruldu.

Polat Holding’in Duna Pearl Projesinde teslimler başladı! 

Türkiye’nin köklü ve güvenilir markaları arasında yer alan Polat Holding'in Budapeşte'de 75 milyon Euro’luk yatırımla hayata geçirdiği Duna Pearl projesinde teslimler başladı.

Piyalepaşa İstanbul Premium için düğmeye basıldı! İşte teslim tarihi!

Polat güvencesi ile Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’ un 2'inci fazı olan Piyalepaşa İstanbul Premium’un için düğmeye basıldı. İşte teslim tarihi...

Gürdağ Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürdağ Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Ahmet Ersözlü, Hasan İlkan Ersözlü ve Mustafa Ümit Ersözlü ortaklığında kuruldu.

Elyar Turizm Gayrimenkul Gıda Tekstil Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elyar Turizm Gayrimenkul Gıda Tekstil Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  200  bin TL sermaye bedeli ile Elmıra Polat, Mazıar Mehranrezaeı tarafından kuruldu.

Mahir Polat'tan tersane binalarındaki inşaata tepki!

Haliç kıyısında Fatih Sultan Mehmet’in kurduğu tarihi tersane binaları üzerinde gerçekleştirilen büyük bir inşaatın içine kurulan Çağdaş Sanat Fuarı’nın buradaki yıkımları unutturmasına tepki gösteren İBB Genel Sekreter yardımcısı Mahir Polat, konuyla ilgili açıklama yaptı.

İnna Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnna Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Polat tarafından kuruldu.

İnşaatta maliyetler yüzde 40 arttı!

Gülman Group CEO'su Polat Gülman, inşaat maliyetlerindeki artışları değerlendirdi. Maliyetler inşaat girdilerinde yüzde 40 arttı. 

Polat Gülkan imo Haberi

Polat Gülkan imo

Polat Gülkan kimdir?

Polat Gülkan, 1944 yılında Ankara’da doğdu. 1966 yılında ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. 1971’de ABD’de Illinois Üniversitesi’nde yüksek lisansını tamamladı. 


ODTÜ ve Hacettepe Üniversitesi’nde çeşitli idari görevler üstlendi. Ayrıca misafir öğretim üyesi sı- fatıyla California Üniversitesi, Berkeley Üniversitesi ve Purdue Üniversitesi’nde bulundu.


California eyaletine kayıtlı mesleki yeterlik sertifikasına sahiptir. Mesleki faaliyeti sırasında Birleşmiş Milletler, Avrupa Birliği, NATO, Milletlerarası Deprem Mühendisliği Birliği, OECD, Milletlerarası Atom Enerjisi Ajansı gibi kuruluşlarda teknik veya idari sorumluluklar üstlendi. 


Türkiye’deki doğal afet zararlarının azaltılması amacıyla takip edilmesi gereken politikalar ve DASK kararnamesi gibi hukuki belgelerin hazırlanmasında rol aldı. Türkiye deprem bölgeleri haritasının hazırlayıcısıdır. Ayrıca nükleer güvenlik konularında çalışmaları bulunmaktadır. 


Halen İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyeliğinin yanı sıra ODTÜ Afet Yönetimi Araştırma Merkezi Başkanlığı görevini,...