09 / 05 / 2024

Polat Kentsel

Polat Kentsel

Polat Kentsel Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Adnan Polat Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Kerim Polat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 25 Nisan'da Kağıthane, Gürsel Mahallesi'nde kuruldu.

Polat Gayrimenkul'den 600 milyon euroluk konut yatırımı!

Kentsel dönüşüm projelerinde en tecrübeli firmalar arasında yer alan Polat Gayrimenkul bu tecrübesini Budapeşte’ye taşıdı. Şirket bu kapsamda 600 milyon Euroluk yatırım yapacak.

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Kaan Yücel: 'Kentsel dönüşümdeki en büyük sorun gecekondulaşma!'

Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Yücel, Kentsel dönüşümdeki problemlerden birinin gecekondulaşma olduğunu ifade eden “Gecekondu problemini çözmeden, kentsel dönüşümü çözemeyiz" dedi.

Kentsel dönüşümde projelere 'sigorta zorunluluğu' önerisi! Dönüşüm nasıl yapılmalı? 

Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, kentsel dönüşüm ve konut fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki kentsel dönüşüm nasıl yapılmalı? Nasıl hızlandırılmalı? İşte ayrıntılar...

İffet Polat'tan Ekrem İmamoğlu'na kentsel dönüşüm eleştirisi!

AK Parti İstanbul Milletvekili İffet Polat yaptığı açıklamada, Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yılda 20 bin, 5 yılda 100 bin konut vadettiğini dile getiren Polat, 1,5 yılda 30 bin konut yapması gerekirken hiç yapılmadığını söyledi.

Devlet kentsel dönüşümde bazı önlemler almalı!

Kentsel dönüşümün zor ve sancılı bir süreç olduğunu belirten Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat devletin kötü niyetli yatırımcı ve kötü niyetli arsa sahiplerine karşı önlem alması gerektiğini söyledi.

Adnan Polat: Bir hapşırıkta yıkılacak binalarımız var!

8'ncisi Erzurum'da gerçekleşen Gelişen Kentler Zirvesi'ne Erzurumlu iş adamı Adnan Polat da katıldı. Polat zirvede yaptığı konuşmasında kentsel dönüşüme de değindi. Polat, "Kentsel dönüşüm yasasına düzenleme yapılmalı" dedi.

Polat İnşaat Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi!

Polat İnşaat Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi 755 bin 400 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin özel sektör tarafından yapılan en büyük kentsel dönüşüm projesi olacak...

Polat Ev Göztepe Evleri adres bilgisi!

Polat Ev Göztepe projesi kentsel dönüşüm projesi olarak İstanbul Anadolu Yakası Göztepe'de hayata geçirildi. Projede fiyatlar 1 milyon 250 bin TL'den başlıyor...

Göztepe Polat Ev Konutları fiyat!

Polat Ev projesi İstanbul Anadolu Yakası Göztepe'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirildi. Proje Polat İnşaat imzası taşıyor...

Polat Piyalepaşa İstanbul ödeme seçenekleri 2017!

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesi 760 daire, 190 rezidans, ofis ve ticari ünitelerden meydana geliyor. İşte Polat Piyalepaşa İstanbul ödeme seçenekleri 2017...

Adnan Polat: Bir daha Piyalepaşa gibi projelere girmem!

Özel sektörün yaptığı en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul'a imza atan işadamı Adnan Polat, bir daha böyle uzun süreli bir projeye girmek istemediğini belirtti.

Adnan Polat: Kentsel dönüşüme tek merkez lazım!

Eylülde kuraların çekileceği, 2018’in başında ise ilk teslimlerin yapılacağı Piyalepaşa’da kentsel dönüşüm tüm hızıyla sürüyor. Gerek proje özellikleri gerekse de lokasyonuyla yatırımcıların gözdesi olan Piyalepaşa’ya yabancıların da ilgisi büyük.

Polat Kentsel Haberi

Polat Kentsel

Polat Kentsel Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Adnan Polat Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Kerim Polat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 25 Nisan'da Kağıthane, Gürsel Mahallesi'nde kuruldu. 


Polat Kentsel Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu; a. Gerek kamu sektörüne gerekse özel sektöre ait her çeşit konut, toplu konut inşaatları yol, kanal inşaatları ve bunları alt ve üst yapıları tiyatro kütüphane gibi sosyal hizmet ve kültürel bina inşaatları açık ve kapalı spor ve oyun salonları otel, motel sınai ticari, zirai, turistik hizmet yapıları park ve bahçe inşaat ve tanzimleri ve tüm bunların inşaat, park, bahçe karayolu, havaalanı, liman inşaatları ve tanzimleri inşaat ve tanzimleri ve diğer inşaat işlerinin taahhüdünü yüklenmek, yapmak, yaptırmak bu projeleri anahtar teslimi şeklinde gerçekleştirmek. b....