18 / 07 / 2024

polisan ofis satışlarına başladı mı

polisan ofis satışlarına başladı mı

Polisan Holding, İstanbul Kağıthane'deki arazisi üzerinde DAP Yapı işbirliğiyle inşaatı tamamlanan Z OFİS projesinde kendisine ait 126 adet ofis ve 28 adet mağazadan oluşan işyerlerinin satış ve kiralamalarına başladı...

Konut satışlarındaki düşüş devam edecek mi? 

Konut İş Sendikası Başkanı Alican Kayhan, Türkiye İstatistik Kurumu’nun konut satışlarına ilişkin verileri ile ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. Kayhan ayrıca yüzde 25 sınırının kalkmasına da dikkat çekti.

Beylikdüzü Kristal Kule'de ofisler yüzde 15 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışta!

İhlas Holding, İstanbul’da, ulaşımın kalbinde hayata geçirdiği Kristal Kule projesinde yüzde 15 peşin 36 ay vade fırsatıyla ofis satışlarına başladı.

Ev sahiplerinden konut satışlarının 5 yıldan sonra da vergiye tabi olmasına tepki! Konut piyasasında neler yapılmalı? 

Ev Sahipleri Dayanışması Oluşumu (EVSİAD) tarafından konut satışlarının 5 yıldan sonra da vergiye tabi olmasına ilişkin bir açıklama yapıldı. Açıklamada satılık ve kiralık konut piyasasında yapılması gerekenlere de yer verilerek, 'Vurun ev sahiplerine mantığı acilen terk edilmeli' denildi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Yüksek enflasyon ve faiz ortamı konut satışlarını durma noktasına getirdi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt düşüş gösteren konut satışlarına değinerek yüksek enflasyon ve faiz ortamının konut satışlarını durma noktasına getirdiğini söyledi.

Konut satışlarındaki düşüş, büyük vergi kaybına neden oluyor. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre Türkiye genelinde konut satışları Nisan ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 11,8 azaldı ve 75 bin 569 oldu. Yatırım Danışmanı Cihat Çicek, kredisizlik nedeniyle azalan konut satışlarının vergi kaybına neden olduğunu söyledi.

Bir ilk.. Adrese teslim gümüş satışları başladı! Yatırımcılar gümüşün peşinde! 

AHL Pay markasıyla faaliyet gösteren Ahlatcı Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri AŞ, adrese teslim fiziki altın ve gümüş satışlarına başladığını duyurdu. 

Yüksek faizler konut satışlarını durma noktasına getirdi!

Yaptığı açıklamada Antalya'da Mart'ta konut satışında yüzde 7 oranında gerileme yaşandığını dile getiren  ATSO Başkanı Ali Bahar yüksek faizlerin konut satışlarını durma noktasına getirdiğini söyledi.

Konut kredi faizlerindeki yükseliş konut satışlarını durma noktasına getirdi!

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı verilere göre, konut satışları Ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 17,8 azaldı. Bu düşüşün en büyük nedeninin konut kredisi faizlerindeki yükseliş olduğu belirtildi. 

O ilde Belediyeler arsa satışlarını hızlandırdı! En ucuzu 125 bin Türk Lirası!

Elazığ'da, Belediyeler arsa satışlarına hız verdi. Aralık ayı içinde 13 arsasını ihaleyle satışa sunan Elazığ Belediyesi'nden sonra Yurtbaşı Belediyesi de arsa satışı yapacağını açıkladı. İşte o arsaların fiyatları...

Ekonomide yaşanan durgunluk konut satışlarına da yansıdı!

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör yaptığı açıklamada ekonomide yaşanan durgunlukların konut satışlarına da yansıdığını söyledi.

Alanya’da emlak sektöründe zararına satışlar yapılıyor!

Emlak sektörünün büyük bir darbe aldığını belirten Trust United Emlak sahibi Durmuş Özgen, Alanya’da zararına satışların başladığını söyledi. Özgen, emlak sektöründe fiyatların çok geri geldiğini belirtti.

Yabancıya konut satışları çakıldı! Yabancı yatırımcıya örtük bir ambargo mu var? 

TÜİK tarafından yayımlanan verilere göre yabancıya konut satışları ekimde 2,5 yılın en düşük seviyesine gerilemiş durumda. Peki, Yabancıya konut satışlarına örtük bir ambargo mu var?

Bankaların kredi freni ipotekli konut satışlarına darbe vurdu!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, ipotekli konut satış adetlerinde ve kredili satışların toplamdan aldığı paylarda düşüş devam ediyor. İpotekli konut satışı 2023 Ocak-Ekim döneminde yüzde 16,7'ye kadar geriledi.

polisan ofis satışlarına başladı mı Haberi

polisan ofis satışlarına başladı mı

10 bin metrekare arazi üzerinde oturumlu 61 adet mağaza ile 304 adet ofisten oluşan Z OFİS'in inşaatı tamamlandı. Polisan Holding, İstanbul Kağıthane'deki arazisi üzerinde DAP Yapı işbirliğiyle inşaatı tamamlanan Z OFİS projesinde kendisine ait 126 adet ofis ve 28 adet mağazadan oluşan işyerlerinin satış ve kiralamalarına başladı. Şirket, mağazaların satış ve kiralanması için Caasa Gayrimenkul ve AVM MFI Ortakları Proje Yönetimi ile sözleşme imzalandı. DAP Yapı, Z OFİS'in kendi hisselerine düşen ofis ve mağazalarının satışını...