19 / 07 / 2024

powered by GE

powered by GE

Müsabaka alanlarında, önemli toplanma alanlarında ve yollarda enerji verimliliği sağlayan LED altyapısı, enerji tüketimini yaklaşık %50 oranında azaltacak.

Four Points Express By Sheraton için düğmeye basıldı! Arnavutköy'e 66 odalı yeni otel geliyor!

Four Points Express By Sheraton için start verildi. İstanbul Arnavutköy'de hayata geçirilecek olan proje 56 milyon 523 bin TL'ye mal olacak.

Bursa Nilüfer'e 400 milyonluk dev proje! Double Tree By Hılton için ilk adım atıldı!

Yafa Otelcilik Gıda San. Ve Ttic. A.ş'nin Bursa-Nilüfer'de gerçekleştirilmeyi planladığı "Double Tree By Hılton" projesi ÇED onayı oldu. Proje resmen hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin detaylar..

Marmaris Reserve By Kızılbük'te eşsiz konumda 82 konut! Hem ev hem de tatil rahatlığı!

Sinpaş güvencesi ve Kızılbük GYO uzmanlığıyla hayata geçirilen Marmaris Reserve by Kızılbük projesindeki 82 konutun satış süreci devam ediyor. İşte proje ile ilgili detaylar..

Stayso by Cloud7 Hotel açıldı!

İstanbul'un gözde semtleri arasında yer alan Bomonti’de hayata geçirilen Stayso by Cloud7 kapılarını açtı. Mükemmel konumu ile dikkat çeken otel, misafirlerine eşsiz bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

G Marin Managed by Divan'da son 14 daire satışta!

Mar Yapı’nın Bayramoğlu’nda hayata geçirdiği ‘G Marin Managed by Divan’ projesinde 155 bin TL’den başlayan fiyatlarla son 14 daire satışta...

Emirgan Apartments by Seba fiyat! 

Emirgan Apartments by Seba projesi satışa çıktı. Seba İnşaat  tarafından hayata geçirilen projenin teslimlerinin Eylül'de yapılması hedefleniyor. Peki Emirgan Apartments by Seba fiyatları ne kadar? İşte Emirgan Apartments by Seba fiyat!

Emirgan Apartments by Seba satışa çıktı! Yeni proje!

Seba İnşaat tarafından hayata geçirilen ‘Emirgan Apartments by Seba’ projesi satışa çıktı. Eylül ayında teslim edilmesi planlanan projede metrekare fiyatı ise 20 bin TL.

Residence Inn By Marriott, Cubes Ankara’da açılacak!

Ankara'da hayata geçirilen Cubes Ankara projesinin otel bölümü için dünyanın prestijli otel zincirlerinden Marriott International’ın Residence Inn By Marriott markası ile anlaşıldı.

G Yoo Inspired by Starck’ta daire teslimleri başladı!

Mar Yapı, Güneşli’de hayata geçirdiği ve ünlü Fransız tasarımcı Philippe Starck’ın imzasını taşıyan ‘G Yoo Inspired by Starck’ta, daire teslimlerine başladı. Projedeki dairelerin yüzde 81’i satılmış durumda…

Expo Turkey by Qatar için geri sayım başladı!

Türkiye ile Katar arasındaki ekonomik potansiyeli harekete geçirmeyi hedefleyen Expo Turkey by Qatar için geri sayım başladı.

Four Points by Sheraton, Türkiye'de 5 yeni otel açacak!

Turizm sektöründe geçtiğimiz yıl yapılan 12.2 milyar dolarlık satın alma ile dünyanın en büyük otel zincir haline gelen Marriot International& Starwood Grubu, Türkiye’de Er Yatırım’la birlikte 5 yeni Four Points by Sheraton açmaya hazırlanıyor.

Suaden Home By Güneri teslimleri 2017 Ağustos'ta!

Suaden Home By Güneri projesi Güneri İnşaat imzası ile İstanbul Anadolu Yakası Suadiye'de hayata geçiriliyor. Projede 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olunabiliyor...

Panaroma Suites by KLK 2017 Ağustos'ta teslim edilecek!

KLK YAPI'nın Sarıyer'de hayata geçirdiği Panaroma Suites by KLK, iki köprü arasındaki konumuyla da en çok kazandıracak projeler arasında yer alıyor.

powered by GE Haberi

powered by GE

İstanbul, Türkiye - 12 Ağustos 2016 - GE'nin yeni kurduğu enerji şirketi Current, powered by GE, oyunlarla bağlantılı 40'tan fazla tesiste enerji tasarrufu sağlayan LED teknolojisi ve aydınlatma çözümleri ile Rio 2016 Olimpiyat Oyunları'nı aydınlatıyor.


Current'ın aydınlatma çözümleri oyunların gerçekleşeceği alanların yaklaşık yarısını aydınlatıyor. Bu alanlar arasında Olimpiyat Köyü, Trans-Olympic Anayolu, Rodrigo de Freitas lagünü, Olimpik Tenis Merkezi, Velodrom ve basketbol ile judo müsabakalarının yapılacağı Carioca 1, 2 ve 3 Arenaları bulunuyor. Current'ın sağlayacağı yaklaşık 200.000 led aydınlatma armatürü, toplamda 4,3 milyon metrekareye yayılan mekanları aydınlatıyor. Aydınlatılan alan, 1068 futbol sahasına, 1954 Rodrigo de Freitas lagününe ya da üç Sao Paulo Ibirapuera parkına eşdeğer bulunuyor.


GE ve Current, aynı zamanda GE'nin Olimpiyat sponsorluğunun mirası niteliğinde bir hediye olarak Rio de Janeiro'daki...