06 / 05 / 2024

Pozisyon çok net kaçarsa yazık olur

Pozisyon çok net kaçarsa yazık olur

Bak Yapı tarafından hayata geçirilen İstanbul Prestij Park'ta 3+1'ler 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı...

İş ilanı sayısı en çok inşaat sektöründe arttı!

Kariyernet'in İstihdam Endeksi'nin 2023 yıl sonu verilerine göre iş ilanı sayısı en çok artan pozisyon grubu inşaat oldu.

2024'te otomobil fiyatları ne olacak? Vergiler artacak mı?  Uzmanlardan net açıklama geldi!

Yeni yıla sayılı günler kala en çok merak edilen konulardan biri de otomobil fiyatları oldu. Araba almak isteyenler 2024'te araba fiyatlarının yükselip yükselmeyeceğini araştırıyor. Uzmanlardan ise net açıklama hemen geldi...

Öğretmenlere kira yardımı 10 bin TL’mi oluyor?

Yaşadığımız ekonomik kriz ve son zamanlarda artan faiş fiyatlar ile birlikte öğretmenlerimizin desteğe ihtiyacı olduğu çok net açık bir durum. Bu durumda da kira yardımına dair bir gündem yaratıldı. İşte ayrıntılar...

İkinci el otomobile talep çok ama kredi yok!

Her 10 otomobilden 7’sinin kredi ile satın alındığını belirten Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş, “Bu yılın ikinci yarısı itibarıyla bu durum değişti. İkinci el otomobile talep çok yüksek, ancak şu anda her 10 kişiden ancak 2’si krediye erişebiliyor” dedi.

Dolar yükselecek mi? sorusuna net yanıt geldi! Yatırımcılar bunu kaçırırsanız yandınız! 

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merakla araştırılıyor. Dolar yükselecek mi? sorusu en çok merak edilirken, net yanıt geldi. Peki dolar yükselecek mi, düşecek mi?

ŞOK Marketler yılın ilk yarısında yüzde 93 büyüdü!

ŞOK Marketler 2023 ilk yarısında kârlılığını koruyarak hedeflerinin üzerinde yüzde 93 büyüdü. Satış gelirlerini 45,4 milyar liraya yükselten şirketin bu dönemde 1,3 milyar lira net kâr elde etti.

Şu günler altın almak için çok riskli! 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara net açıklama geldi!

Altın fiyatları rekora doymuyor. Her geçen gün rekor tazeleyen altın fiyatları yatırımcıların odağında. Özellikle altın almak isteyenlere seslenen 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara çok net açıklama geldi. Şu günler altın almak için çok riskli! 

Şok Marketler'in ilk çeyrek cirosu 20,8 milyar TL oldu! Mağaza sayısı 10 bin 214'e yükseldi! 

Şok Marketler'den yapılan açıklamada 023 yılının ilk çeyreğinde net satış gelirlerinin yüzde 103,6 büyüdüğüne dikkat çekildi. Şirketin 31 Mart 2023 tarihi itibarıyla mağaza sayısı da 10 bin 214 oldu. 

Dolarlarımızı bozduralım mı bekletelim mi? sorusuna net yanıt geldi! Doları olanlar bunu yapmayan çok pişman olacak

Dolar/TL kurundaki hareketlilik devam ediyor. Seçim öncesi dolar/TL kuru Fed faiz  kararından sonra durağan seviyesine devam etti. Dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi? sorusunun yanıtını araştırıyor.  Doları olanlar bunu yapmayan çok pişman olacak.

Altın mı alalım, gümüş mü? sorusuna net yanıt uzmanlardan geldi! En çok kazandıran yatırım aracı o olacak!

Piyasalardaki oynaklık devam ederken yatırımcılar altın mı alalım gümüş mü? sorusunun yanıtını merak ediyor. Uzmanlardan net yanıt geldi!

Altın alıp satacaklar 22 Mart’a dikkat! Fiyatı üç katına çıkabilir!

Öğleden sonra ons altında yaşanan yükseliş ile gram altın fiyatı rekoruna oldukça yaklaştı. İki analist önümüzdeki süreçte altında yükseliş sürecek mi sorusuna çok net yanıt verdi.

Yatırım dehası Selçuk Geçer çok net konuştu1 İşte doların 24 TL olacağı tarih

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dalgalı seyreden dolar kuru ile alakalı çok net ifadeler kullandı. Tahminlerini paylaşan ünlü ekonomist Geçer, "Dolar 24 TL olacak" dedi ve tarih verdi.

Dolar mı alalım euro mu? sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Bunu yapana geçmiş olsun!

Yatırımcılar tarafından en çok merak edilen ''Dolar mı alalım euro mu?'' sorusuna net yanıt Finans analisti İslam Memiş'ten geldi! Bunu yapana geçmiş olsun!

Pozisyon çok net kaçarsa yazık olur Haberi

Pozisyon çok net kaçarsa yazık olur

2 etaptan oluşan İstanbul Prestij Park projesinde toplam 2 bin 400 konut yer alıyor. İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen İstanbul Prestij Park Bak Yapı imzası taşıyor.



Beylikdüzü İstanbul Prestij Park Konutları'nda 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. İstanbul Prestij Park'ta 2+1 dairelerin satışı tamamlandı.



İstanbul Prestij Park Beylikdüzü'nde yer alan dairelerin metrekare alanları 72 metrekare ile 149 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.



Beylikdüzü İstanbul Prestij Park'ta tapusu hazır  3+1 daireler 199 bin TL'den satışa sunuluyor. Yüzde 1 KDV'nin uygulandıgı  İstanbul Prestij Park projesinden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. 




Konut teslimlerinin Aralık 2014'te yapılması planlanan İstanbul Prestij Park projesinin sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, dinlenme...