18 / 05 / 2024

Premium Proje ödülü

Premium Proje ödülü

Işıklar Yapı Sağlığı Merkezi’nin Yeni Poyracık Palas isimli projes Sign of City Awards'ta en iyi konut kategorisinde Premium Proje seçildi.

Ziraat Kuleleri'ne Mükemmeliyet Ödülü!

Dünyadaki en yüksek 100 binanın 16 tanesinde imzası olan ABD merkezli Turner International’ın proje yönetimini üstlenmiş olduğu Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından ‘İnşaatta Mükemmeliyet Ödülü’nü aldı. 

Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı!

Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en uzun çift tüplü karayolu tüneli olan Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı.

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

Ödül İstanbul'da 24 ay vade fırsatı! İlk bloklarda teslimler başladı! 

Özyurtlar Holding imzasıyla Beylikdüzü'nde yükselen Ödül İstanbul'da ilk blokların teslimleri başladı. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere şirket bünyesinde 24 ay vade fırsatı sunuluyor. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

1915 Çanakkale Köprüsü'ne büyük ödül!

1915 Çanakkale Köprüsü, Dubai'de International Road Federation tarafından düzenlenen ödül töreninde  'Proje Finansmanı' kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

ID Bodrum'a En İyi Müstakil Konut ödülü!

Sign Of The City Awards 2019 yarışmasında birinciler belli oldu. Yarışmaya 100’ün üzerinde başvuru gelirken beş kategoride toplam 30 proje ödüle layık görüldü. ID Bodrum “En İyi Müstakil Konut” ödülünü almaya hak kazandı...

Antwell Sign of The City Awards 2019’da En İyi Rezidans ödülü aldı!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı’nın, yeni projesi Antwell, Sign of The City Awards 2019’da “En İyi Rezidans” ödülü aldı.

Tabanlıoğlu Mimarlık Tersane İstanbul Projesi ile WAF 2019’da büyük ödülü aldı!

12. Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2019 “Turizm Yatırımları Proje” kategorisinde Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan ‘Tersane İstanbul’ büyük ödül aldı.

1915 Çanakkale Köprüsü'ne 11 global finans ödül!

1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi, finansman yapısı ile de dünyada beğeni topladı. Proje dünyanın saygın kurumlarından 11 global finans ödülüne sahip oldu.

Proje Dünyası İnşaat ve Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Proje Dünyası İnşaat ve Yapı Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Kocagöz, Kezban Kocagöz ve Şebnem Bingöl Kocagöz tarafından kuruldu.

D-Premium Outlet açılış için gün sayıyor!

Diyarbakır'ın dinamiğini arttıracak, keyifli alışverişin ekonomik adresi olacak ve lokasyon avantajıyla ulaşımda büyük kolaylık sağlayacak olan D-Premium Outlet açılış için hazır.

BJK No:1903 Mehmet Üstünkaya Tesisleri'ne 2 ödül birden!

Yüksek Mimar Feza Koca tarafından tasarlanan ve uygulaması yapılan BJK No:1903 Mehmet Üstünkaya Tesisleri projesi, bir yılda 4 ödül birden aldı. Proje, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri töreninden 2 ödülle döndü.

Premium Proje ödülü Haberi

Premium Proje ödülü

Hürriyet Gazetesi tarafından düzenlenen Sign of City Awards'ta kazananlar dün ödüllerine kavuştu. Işıklar Yapı Sağlığı Merkezi’nin Yeni Poyracık Palas isimli projesi en iyi konut kategorisinde yarıştı.


Işıklar Yapı Sağlığı Merkezi'nin kurucusu, Oylum Işık tarafından tasarlanan ve uygulaması gerçekleştirilen proje en iyi konut kategorisinde Premium Proje seçildi.


Oylum Işık, Şişli Belediyesi’nde faaliyet gösteren tek kadın müteahhit olma özelliğine sahip. Işık, Yeni Poyracık Palas projesinin yaklaşımını bulunduğu semtin dokusuna saygı gösteren ve modern zamanın diline sahip bir yapı olarak tanımlıyor. Işık, kentsel dönüşüm yasasının yapısal dönüşümleri hızlandırdığını söyledi. 

Oylum Işık kimdir?