20 / 07 / 2024

prens andrew

prens andrew

Bir zamanlar Eski York Düşesi Sarah Ferguso ve Prens Andrew’in yaşadığı evin yeni sahipleri yarasalar oldu. 2007 yılında Kazak milyonerin satın aldığı malikâneye hayvanlara zarar verileceği gerekçesiyle çivi bile çakılamıyor...

Prens Andrew, Shard'ın 87'inci katından halatla indi!

İngiltere Prensi Andrew, Londra'da Avrupa'nın en yüksek binasının 87'inci kattından halatla aşağı indi

Iraklı prensin Tarabya'daki milyonluk arsası mahkemelik oldu! 

Türkiye'nin ilk kadın ressamlarından olan merhum Fahrelnisa Zeid'in oğlu ve devrik Irak hanedanlığından Prens Ra'ad bin Zeid'in İstanbul Tarabya'da bulunan arsası mahkemelik oldu. 

Sco Bodrum Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Sco Bodrum Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Andrew Ronald Carnie ve David Sapir ortaklığında kuruldu.

Prens Edward, Türkiye'nin ödüllü geri dönüştürülebilir konut sistemini inceledi!

Birleşik Krallık Edinburgh Dükü Prens Edward, Türkiye'nin ilk ve ödüllü geri dönüştürülebilir konut sistemi projesi kapsamında sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

Sıfırdan en tepeye yükselen Andrew Carnegie başarılı olmanın 7 sırrını verdi!

Fakir bir ailenin çocuğu olan ve daha sonrasında adım adım zirveye tırmanan Andrew Carnegie, başarılı olmanın 7 sırrını paylaştı. İşte Andrew Carnegie'den başarının 7 sırrı...

Petrol fiyatları ters köşe yaptı! Akaryakıt fiyatlarında korkutan tablo! İşte detaylar!

Suudi Arabistan Enerji Bakanı Prens Abdülaziz bin Selman petrol üretimine yönelik açıklama yaptı. İşte detaylar!

Brent petrol ne kadar? Brent petrol bugün kaç dolar oldu? İşte son dakika brent petrol fiyatı

Brent petrol varil fiyatı bugün düşüşe geçti. Suudi Arabistan Enerji Bakanı Prens Abdülaziz bin Selman'ın petrol üretiminin düşürülebileceğine yönelik açıklamaları brent petrolü düşürdü. Peki bugün brent petrol ne kadaR? Brent petrol varil fiyatı kaç dolar? İşte brent petrol fiyatı 23 Ağustos 2022..

Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinin kral, prens ve liderleri Türkiye'den gayrimenkul alma yarışında! 

Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinin kral, prens ve liderleri Türkiye’de gayrimenkul satın alıyor. Arap televizyon kanallarında 400 bin dolarlık konutlarla T.C. vatandaşlığı satışı yapılıyor. İşte ayrıntılar...

Altın ve dolar fiyatlarında gözler Prens Selman'a çevrildi! İşte 22 Haziran 2022 dolar ve altın piyasasında son durum

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman'ın Türkiye'ye yapacağı ziyaret sonrası piyasaların durumun ne olacağı merak konusu oldu. Peki güncel piyasalarda hareketlilik be durumda? İşte Dolar, Sterlin, Euro, altın, gümüş ve kripto para piyasalarında son dakika gelişmeler...

Turizmde Suudi patlaması kapıda!

Suudi Arabistan, Veliaht Prens Muhammed bin Selman’ın ziyareti öncesinde Türkiye’ye uygulanan yapılan pandemi kaynaklı seyahat yasağını kaldırdığını duyurdu.

Andrew Carnegie'den Başarının 5 Sırrı!

Andrew Carnegie'nin dünyanın en zengin adamlarından biri olmaya uzanan başarısının sırrı ne? Dünya çapında Andrew Carnegie gibi bir servete ulaşmış insan sayısı çok az. Cevabı haberimizde...

İtalyan Prenses Rita'ya üvey oğulları miras davası açtı!

İtalyan Prens Nicolo’nun eşine miras bıraktığı 354 milyon dolarlık sanat eserleri ile dolu malikane satılıyor. Prens Nicolo’nun oğulları, üvey anneleri Prenses Rita’nın bahsedilen eserlerin bakımını iyi yapamadığını iddia ederek dava açtı. 

Prens Harry ve Meghan Markle, Kaliforniya'daki malikanelerini satıyor!

Prens Harry ve Meghan Markle, Montecito'daki yeni malikanelerini taşındıktan 18 ay sonra satmaya karar verdi. Malikanenin fiyatı ise henüz açıklanmadı. 

Ajda Pekkan Sarıyer'deki villasına 75 milyon TL istiyor!

Süperstar Ajda Pekkan, Sarıyer’deki villasının fiyatını 75 milyon TL'ye çıkardı. 75 milyon TL değerinde olan villayı geçtiğimiz yıl Dubaili Prens almak istemişti. Ajda Pekkan, yaklaşık dört senedir satışta olan villasına zam yaptı. 

prens andrew Haberi

prens andrew

Bir zamanlar Eski York Düşesi Sarah Ferguso ve Prens Andrew’in yaşadığı evin yeni sahipleri yarasalar oldu. 2007 yılında Kazak milyonerin satın aldığı malikâneye hayvanlara zarar verileceği gerekçesiyle çivi bile çakılamıyor.


İngiltere Kraliçesi Elizabeth’in ortanca oğlu Prens Andrew ve eski karısı Sarah Ferguson’un bir zamanlar yaşadığı ev harabeye döndü. 2007 yılında Kazakistan Devlet Başkanı Nursultan Nazarbayev’in üvey oğlu Timur Kulibayev’e satılan evde şimdi nadir bulunan türdeki yüzlerce yarasa çirit atıyor. 5 farklı türdeki yarasanın yaşam alanına dönüşen 15 milyon poundluk malikâne ne yıkılabiliyor ne de satılıyor. Bunun nedeniyse eve yerleşmiş canlı türlerine zarar vermemek. Yetkililer yakın bir alanda yarasalar için doğal bir ortam hazırlanıp, hayvanların oraya taşınmasının ardından yıkım ya da tamirat izni verileceğini açıklıyor. Kraliçe Elizabeth’in oğlu Andrew’e düğün hediyesi...