02 / 05 / 2024

Prenses Diana’nın mal varlığı 

Prenses Diana’nın mal varlığı 

Geçtiğimiz yıl İngiliz kraliyet ailesinden ayrılan Prens Harry ve Meghan Markle'ın nasıl geçinecekleri merak konusu oldu. Oprah Winfrey'in programına katılan çift kendilerine kalan miras hakkında açıklamalarda bulundu. 

Gülsin Metal Alüminyum Elektrik Malzemeleri Tarım Ürünleri Reklam Medikal Mal.İnş.Mal.Ltd.Şti. kuruldu!

Gülsin Metal Alüminyum Elektrik Malzemeleri Tarım Ürünleri Reklam Medikal Mal.İnş.Mal.Ltd.Şti. Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan Demiralay tarafından kuruldu.

İtalyan Prenses Rita'ya üvey oğulları miras davası açtı!

İtalyan Prens Nicolo’nun eşine miras bıraktığı 354 milyon dolarlık sanat eserleri ile dolu malikane satılıyor. Prens Nicolo’nun oğulları, üvey anneleri Prenses Rita’nın bahsedilen eserlerin bakımını iyi yapamadığını iddia ederek dava açtı. 

Tuzla'da 72.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Tuzla ilçesi, Merkez Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulün mal ve üst hakkını 72 milyon 319 bin 421 TL'ye satıyor...

Vatikan'ın mal varlığı açıklandı: Gayrimenkullerin yüzde 14'ü kirada!

Vatikan’ın mal varlıkları ve yatırımlarından sorumlu birimi Apsa tarafından yayımlanan belgelerde, bu 5 bin gayrimenkulün 4 bin 51’inin İtalya'da olduğu belirtildi. Apsa Başkanı Nunzio Galantino tarafından yapılan açıklamada, Vatikan’ın gayrimenkullerinin yüzde 14’ünün kirada olduğu belirtildi.

Prens Harry ve Meghan Markle Prenses Diana'nın mirasıyla geçinecek! 

Geçtiğimiz yıl İngiliz kraliyet ailesinden ayrılan Prens Harry ve Meghan Markle'ın nasıl geçinecekleri merak konusu oldu. Oprah Winfrey'in programına katılan çift kendilerine kalan miras hakkında açıklamalarda bulundu. 

Mal ve Hizmetlere Uygulanacak Katma Değer Vergisi Oranlarının Tespitine İlişkin Kararda Değişiklik!

Mal ve Hizmetlere Uygulanacak Katma Değer Vergisi Oranlarının Tespitine İlişkin Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Afyonkarahisar'da kentsel dönüşüme tepki!

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, kentte Mısri Mahallesi-İmaret Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde, vatandaşların verilen metrekare fiyatlarına tepki gösterdiğini dile getirdi. CHP’li Görgöz, “Biz halkımızın malını, mülkünü kimseye peşkeş çektirmeyeceğiz” dedi.

Antalya Serik'te kirayı ödeyemeyen kiracıya icra!

Antalya Serik’te Kovid-19 sebebiyle işleri kötüye giden esnaf Ramazan Çınar’ın mal sahibi Belek Mahallesi imamı Süleyman Yıldırım tarafından kirasını ödeyemediği için icra memurları eşliğinde dışarı atıldığı ileri sürüldü. 

Can Dündar'ın mal varlıklarına el koyma kararına itiraz reddedildi!

Firari sanık eski Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'ın mal varlıklarına el konulmasına yönelik yapılan itiraz mahkeme tarafından reddedildi. 

Aidatını ödemeyenin mal varlığına haciz!

Gider ve avans payının tamamını ödemeyen kat maliki, vekalet ücreti ve icra masrafı da dahil olmak üzere ödemede geciktiği günler için aylık yüzde 10 hesabıyla gecikme tazminatı ödüyor. Yönetici icra takibi yanında, kat sahibinin mal varlığına haciz koyabiliyor.

Can Dündar'ın mal varlıklarına el konulmasına karar verildi!

MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin davada, firari sanık Can Dündar'ın mal varlıklarına el konulması kararı verildi.

Hindistan’da tartışmalı tapınağın inşa çalışmaları başladı!

Hindistan’da tarihi Babri Camisinin (Babri Masjid) yerine yapılması planlanan tartışmalı Hindu tapınağının inşa faaliyetlerinin başladığı bildirildi.

Mirasçılar mal varlığını tespit edebilir mi?

Miras bırakanın mal varlığının mirasın reddedilebileceği 3 aylık yasal süre içinde tespit edilebilebiliyor.

Prenses Diana’nın mal varlığı  Haberi

Prenses Diana’nın mal varlığı 

İngiliz kraliyet ailesinden olaylı bir şekilde ayrılan Prens Harry ve Meghan Markle  kendileri hakkında merak edilenleri Oprah Winfrey'in sunduğu programda anlattı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; babasının kendisine para vermediğini ama buna rağmen annesi Prenses Diana'dan yüklü bir miras kaldığını söyleyen Prens Harry,"Annemden bana kalan miras olmasaydı bunları yapamazdık" dedi. Prenses Diana oğlu Harry'ye 13 milyon değerinde servet bırakmıştı. 

ANA KRALİÇE'NİN MİRASINDA DA PAYI VAR  

Prens Harry'ye Kraliçe 2. Elizabeth'in annesi Ana Kraliçe'den de 7 milyon sterlinlik bir miras kaldığı tahmin ediliyor. Bu arada Prens, 10 yıl boyunca orduya hizmet ettiği için 450 bin pound değerinde bir maaşı da var. Ancak, onursal askeri unvanları geri alındığından bu maaşın hala Harry'ye gidip gitmediği bilinmiyor.  

Prens Harry ile Meghan Markle...