10 / 05 / 2024

Profilo ev süpürgesi

Profilo ev süpürgesi

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin büyük ilgi gören kırmızı süpürgesi VSQ4PT2430, güçlü motoruyla tertemiz yaptığı tozları, yenilikçi torbasıyla 10 binde 9999 oranında tutarak temizlikte yeni bir sayfa açıyor.

Konya'da ev satıp Finlandiya'dan müstakil ev ve araba alınır mı? 12 kat şişirilen ev balonu bir patlarsa, tam patlayacak

Türkiye'deki konut fiyatları ile yurt dışındaki konut fiyatları son günlerde sık sık karşılaştırılıyor. Konya'da ev satıp Finlandiya'dan müstakil ev ve araba alınır mı? İşte sosyal medyada gündem olan o video ve gelen yorumlar...

5 milyon TL'lik evin kira getirisi 25 bin TL! Ev alıp kiraya vermek mantıklı mı?

Kira getirisinin sağladığı kazanç sık sık merak konusu oluyor. Evi olanlar ve ev alıp kiraya vermek isteyenler bu durumda ne kadar gelir elde edebileceklerini araştırıyor. Peki ev alıp kiraya vermek mantıklı mı? İşte sosyal medyada yorum yağmuruna tutulan o paylaşım...

Ev alıp, kiralamak isteyenler dikkat! Tuzağa düşmeyin! Emlakçılara mutlaka bu belgeyi sorun!

Son dönemlerde kayıtsız iş yapan ayakçı emlakçıların sayısı artmaya başladı. Özellikle ev alıp kiralamak isteyenleri uzmanlar emlakçılara karşı uyarıyor. Emlakçılardan bu belgeyi mutlaka isteyin...

Arçelik Imperium Robo RS 3221 Akıllı Robot Süpürge kaç lira oldu?

Günümüzde teknolojinin ev hayatına getirdiği kolaylıklara bir yenisi daha eklendi: Arçelik Imperium Robo RS 3221 Akıllı Robot Süpürge!

Roborock Q7 max robot süpürgenin fiyatı resmen çakıldı! Kapış kapış gidecek!

Son dönemlerde evlerin en popüler elektrikli ürünlerinden biri robot süpürge oldu. Robot süpürgeler, kullanımı ve teknolojisiyle ev temizliğinde temizliği yapan kişilere hiç gerek duymamasıyla oldukça popüler hale geldi. Roborock da bu kapsamda uygun fiyatlı bir robot süpürge üretti.

Fakir Ranger 890 W toz torbasız süpürgede ekim ayı müjdesi geldi! Fiyatlar resmen dibe vurdu!

Küçük ev aletleri alanında son dönemlerin en popüler ürünlerinden toz torbasız süpürge, ev temizliğine adeta yeni bir soluk getiriyor. Fakir de bu alanda Ranger 890 W toz torbasız süpürgeyi üreterek alanında fark yaratmaya devam ediyor.

Philips FC9749/07 Powerpro Max toz torbasız süpürge en uygun nerede satılıyor?

Elektrikli ev aletleri konusunda en güvenilir ve prestijli üreticilerden Philips, elektrikli süpürge konusunda sınıfında fark yaratacak bir ürünle müşterilerinin karşısına çıktı. FC9749/07 Powerpro Max toz torbasız süpürgeyi üreten Philips, ürünü cazip fiyatla satışa çıkardı.

A101’de filtre kahve makinesi 399 TL’ye, araç içi el süpürgesi 179 TL’ye, su dalgası maşası 349 TL’ye düştü!

A101’in 19 Ekim tarihli yeni aktüel ürünler kataloğu paylaşıldı. Bu kapsamda, filtre kahve makinesi 399 TL’ye, araç içi el süpürgesi 179 TL’ye, su dalgası maşası 349 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 19 Ekim 2023...

4 bin 464 TL'ye akıllı robot süpürge: Hem süpürüyor, hem de siliyor

Son dönemin gözde ev aletlerinden biri olan robot süpürgeler araştırılmaya devam ediyor. 4 bin 464 TL'ye satılan bir süpürge hem fiyatı hem de performansıyla ilgi görüyor. İşte detaylar..

Vestel’den küçük ev aletleri ve süpürgelerde 3 al 2 öde kampanyası! Son gün 15 Eylül!

Beyaz eşya, küçük ev aletleri ve elektrikli süpürge denilince akla ilk gelen markalardan Vestel, çok ses getirecek bir kampanyaya imza attı. Vestel, küçük ev aletleri ve süpürgelerde 3 al 2 öde kampanyasını başlattı.

Profilo PSP5U200 toz torbasız elektrikli süpürgede şok fiyat! Elektrikli süpürge almak isteyenler hemen baksın!

Sınıfının en iyileri arasında yer alacak toz torbasız elektrikli süpürgeyi görücüye çıkaran Profilo, bu ürünle büyük ses getirecek. PSP5U200 toz torbasız elektrikli süpürgenin tüm teknik özelliklerini paylaşan Profilo, ürünü dip fiyattan satışa çıkardı.

Grundig VCP 3930 şarjlı dik süpürge ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Küçük ev aletleri konusunda en prestijli üreticilerden Grundig, dik süpürge satın almak isteyenlerin tam aradığı özellikte bir ürünü tanıttı. VCP 3930 şarjlı dik süpürgeyi üreten Grundig, bu ürünün tüm teknik özelliklerini resmi internet sitesinden paylaştı.

Profilo PSU7HIJ toz torbalı süpürge ek garanti ve bakım fırsatlarıyla satışa çıktı!

Profilo elektrikli süpürge almak isteyenler için uygun fiyatlı PSU7HIJ toz torbalı süpürgeyi satışa sundu. Aynı zamanda, ek garanti ve bakım fırsatı imkânı da sunan Profilo, birçok kredi kartına taksit seçeneğinin de bulunduğunu paylaştı.

Profilo ev süpürgesi Haberi

Profilo ev süpürgesi

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri kırmızı rengi ve estetik tasarımı ile göz alan güçlü, dayanıklı ve pratik yeni VSQ4PT2430 kırmızı elektrikli süpürgesini tüketicilerden büyük ilgi gördü. 2400 Watt'lık motoru ile güçlü bir performans sunan bu yeni model, etkileyici dayanıklılık testi sonuçlarının yanı sıra tozu yüzde 99,99 oranında içeride tutan toz torbası ile de temizlikte çıtayı daha yükseğe taşıyor.




Profilo Dayanıklı Ev Aletleri'nin yeni VSQ4PT2430 kırmızı elektrikli süpürgesi dayanıklılığı, güçlü performansı ve pratik kullanımı ile fark yaratıyor. Almanya'da üretilen Profilo'nun bu yeni model elektrik süpürgesi, kullanım kolaylığı ve üstün özellikleri ile yazlıkta dahil en büyük yardımcınız olacak. Yeni Profilo VSQ4PT2430 Elektrikli süpürge 2400 Watt'lık motoru ile tozlara karşı derinlemesine temizlik sunuyor, tozu yüzde 99,99 oranında tutan torbası ile tozları içeride hapsediyor. ProHEPA...