06 / 05 / 2024

Ravago Plast Eurasia fuarı

Ravago Plast Eurasia fuarı

Dünya petrokimya devi Ravago’nun, üretim üssü olarak seçtiği Türkiye’deki yatırımı Ravago-Türkiye, plastik endüstrisinin Avrasya’daki en büyük ticari etkinliği olan Plast Eurasia İstanbul 2013 Fuarı’na katılıyor...

Tiny Home Show ve Karavan Show Eurasia kapılarını açtı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin lanse edildiği Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül'de kapılarını açtı.

Yeni karavanlar ve mobil evler İstanbul Fuar Merkezi'nde görücüye çıktı! 

Yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin görücüye çıktığı Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül itibari ile İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

SPK, 4 şirketin halka arzını onayladı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Sermaye Piyasası Kurulu, "A1 Capital Yatırım Menkul Değerler AŞ", "Forte Bilgi İletişim Teknolojileri ve Savunma Sanayi AŞ", "Pasifik Eurasia Lojistik Dış Ticaret AŞ" ve "Katılımevim Tasarruf Finansman AŞ"nin halka arzı için onay verdi.

Hırdavat sektörü Hardware Eurasia’da buluştu!

Avrasya’nın Hırdavat Fuarı Hardware Eurasia kapılarını bugün açtı. İşte detaylar...

Hafele 6 yeni ürünüyle Hardware Eurasia Fuarı’nda!

Häfele, yeni ürün ve konseptlerle Hardware Eurasia Fuarı’nda yerini alıyor. İşte konuyla ilgili detaylar...

İstanbul'daki 2 yeni metro hattında çalışmalar başladı!

Eurasia Rail'de konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul ve Türkiye'de yapılan ulaşım yatırımları hakkında açıklamada bulundu. 

Özak GYO'ya özel sektörün en yüksek kredi notu!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu JCR-Eurasia Rating, Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın ulusal ve uluslararası düzeyde yatırım yapılabilir kategorisindeki notunu yükseltti.

Özak GYO'nun uzun vadeli kredi notu AA!

JCR Eurasia Rating tarafından Özak GYO'nun uzun vadeli kredi notu "AA (Trk)", Kısa Vadeli Ulusal Notu "A-1+ (Trk)" olarak belirlendi.

EurAsia Proptech Webinar'ı 26 Ocak'ta!

EurAsia Proptech Initiative'in 2021 yılı ilk etkinliği olan Proptech Webinarı GYODER ve Ulı desteği ile  26 Ocak'ta düzenlenecek.

JCR: Sur Yapı sektörün üzerinde büyüdü!

JCR-Eurasia Rating, derecelendirme notlarının periyodik incelemesini tamamlayarak, Sur Yapı ve Sur Enerji’nin bu yıl da ulusal ve uluslararası ölçekte yatırım yapılabilir kategoride olduğunu açıkladı.

Ankapark'ın elektriği kesilecek!

Borcunu ödemediği için elektriği kesilen Wonderland Eurasia’da ya da yaygın olarak bilinen ismiyle Ankapark’a ikinci şok! Başkent Elektrik, eğlence parkının işleten şirkete bir yazı göndererek, birikmiş elektrik borcunu ödememesi durumunda abonelik sözleşmesinin iptal edileceğini belirtti...

JCR Eurasia Rating, Şeker Finansal Kiralama'nın kredi notunu düşürdü!

JCR Eurasia Rating, Şeker Finansal Kiralama'nın Uzun Vadeli Ulusal Notu'nu ‘BBB (Trk), Kısa Vadeli Ulusal Notu'nu ise ‘A-3 (Trk)' olarak aşağı yönlü revize etti, Uzun Vadeli Ulusal Notuna ilişkin görünümünü ‘Stabil' olarak belirledi.

Vakıf Finansal Kiralama'nın yatırım yapılabilir notu A- oldu!

JCR Eurasia Rating,Vakıf Finansal Kiralama A.Ş.'nin yatırım yapılabilir kategorisindeki Uzun Vadeli Ulusal Notu'nu 'A- (Trk)', Kısa Vadeli Ulusal Notu'nu ise 'A-1 (Trk)' olarak teyit edildi.

Ravago Plast Eurasia fuarı Haberi

Ravago Plast Eurasia fuarı

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 5 Aralık’ta başlayıp, 8 Aralık gününe kadar sürecek olan fuarda Ravago – Türkiye, bünyesinde faaliyet gösteren şirketleri; ENPLAST, ULTRA POLYMERS, EASTCHEM, TRESOL KİMYA, ENPAŞ ve RESINEX’in standlarıyla yer alacak. Plastik endüstrisinin bu büyük buluşması, Türkiye’nin en dinamik ve istikrarlı büyüyen sektörlerinden biri olan plastik sektörünün yurtdışına yönelik tanıtımını pekiştirme amacıyla düzenleniyor.


Temelleri 1998 yılında Mehmet Onur ve 2 ortağının Ravago Plastic Group ile yüzde 50 ortaklıkla hayata geçirdikleri Resinex BMY A.Ş ile atılan Ravago – Türkiye, bugün 50 ülkeye yaklaşık 300 bin ton ihracat gerçekleştiriyor. Ravago-Türkiye plastik ve kimya alanında 9 şirket, inşaat yalıtım ürünleri alanında ise 4 şirketiyle toplamda 540 çalışan istihdam ediyor. Ravago – Türkiye çatısı altında bulunan Enplast ise, Avrupa’nın termoplastik elastomer...