03 / 05 / 2024

Realty Plus Türkiye franchise yurtiçi

Realty Plus Türkiye franchise yurtiçi

Yurt içinde franchise vermeye başlayan Realty Plus Türkiye, yurt dışına yönelik şubeleşme çalışmalarını da sürdürüyor. Firma, yakın zamanda Kuzey Irak’ta şubesi bulunan ilk uluslararası markalı gayrimenkul danışmanlığı firması olacak...

Disney Plus’tan Türkiye fiyatlarına görülmemiş zam! Bu fiyatlara hemen bakın!

Disney Plus’tan Türkiye fiyatlarına zam geldi. Aylık ve yıllık abonelik ücretlere zam yapıldı. İşte detaylar!

Disney Plus Türkiye fiyatları ne kadar? İşte 16 Eylül 2022 güncel fiyat listesi...

Yeni dijital içerik platformu Disney Plus, Türkiye pazarına oldukça hızlı bir giriş yaptı.

Disney Plus'ın Türkiye yayın tarihi açıklandı! İşte 2022 fiyat listesi...

Disney Plus, Türkiye'ye ne zaman gelecek, abonelik ücreti ne kadar olacak, Türkiye'de hangi içerikler yayında olacak? İşte sorularınızın cevabı...

SaleFish'den Türkiye pazarı için önemli ortaklık!

Kanadalı Merkezli uluslararası online gayrimenkul satış platformu SaleFish, Türkiye, Orta Doğu ve Körfez ülkeleri temsilciliği GMK Group ve Plus Group'a verme kararı aldı. 

QNB, Türkiye'de emlak danışmanlığı verecek!

Katar Ulusal Bankası (QNB), müşterilerine Türkiye pazarında emlak danışmanlığı hizmeti sağlamak üzere Realty World Turkey ile anlaşma imzaladı.

Realty World Türkiye, QNB Finansbank’ın gayrimenkul yatırım danışmanı oldu!

İki şirket arasında imzalanan anlaşma ile Realty World Türkiye, QNB Finansbank'ın Xclusive+ ve Private Banking üyelerinin gayrimenkul yatırım danışmanlığını yapacak...

Endeksa ve Realty World Türkiye'den işbirliği!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa.com ile dünyanın önde gelen gayrimenkul franchise şirketlerinden Realty World Türkiye işbirliği gerçekleştirdi..

Internationul Realty Plus, Arap ortakla körfeze açıldı!

Markalı emlak danışmanlığı firması olan Internationul Realty Plus, Arap sermayesini, Körfez ülkelerindeki temsilcilikleri üzerinden, Türkiye’de gayrimenkul yatırımına çekmeyi planlıyor.

Realty World Türkiye, Van'da ofis açtı!

Türkiye’nin en çok tercih edilen gayrimenkul franchise markası Realty World Türkiye, Van’daki ilk ofisini açarak Türkiye genelinde toplam 200’e yakın ofis sayısına ulaştı

Realty World Türkiye 10'ncu yılını kutladı!

Realty World Türkiye hem 2016 yılının en iyilerini ödüllendirdi hem de 10.yılını muhteşem bir organizasyonla kutladı…

Türkiye’de 7 milyon yapı risk altında!

Realty World Elfi Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Danışmanı Serkut İsafça yaptığı açıklamada Türkiye'de 7 milyon yapının risk altında olduğunu belirtti.

Ruslar'ın Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları durmadı!

Türkiye ile Rusya arasında yaşanan gerilim, Rusların Türkiye'de yaptığı gayrimenkul yatırımlarına yansımadı. 1A Plus Yönetim Kurulu Başkanı Sevimli: "Krizden emlak sektörü etkilenmedi. Rusların 'Türkiye ilgisi' devam ediyor" dedi.

ERA Türkiye'nin en büyük ofisini Kuşadası'na kuruyor!

ULUSLARARASI gayrimenkul şirketi ERA, Kuşadası'nda Türkiye'nin en büyük ofisini kurmak üzere anlaşma imzaladı. ERA Plus'la yabancı yatırımcının bölgeye çekilmesi hedefleniyor.

Realty Plus Türkiye franchise yurtiçi Haberi

Realty Plus Türkiye franchise yurtiçi

Yurt içinde franchise vermeye başlayan ve yılsonuna kadar İstanbul’un Ataşehir, Çekmeköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Esenyurt, Başakşehir, Ümraniye ve Sancaktepe gibi gayrimenkul hareketliliği yoğun olan lokasyonlarında yeni ofisler açmayı hedefleyen Realty Plus Türkiye, yurt dışına yönelik şubeleşme çalışmalarını da sürdürüyor. Yakın zamanda Kuzey Irak’ta şubesi bulunan ilk uluslararası markalı gayrimenkul danışmanlığı firması olacaklarını ifade eden Realty Plus Türkiye CEO’su Hüseyin Altaş, “O bölgedeki inşaat hareketliliğini disipline ederek, doğru projeleri doğru yatırımcılarla buluşturmayı planlıyoruz” diyor. Yurt dışı şubeleşme çalışmaları doğrultusunda 2014 hedefleri arasında Almanya’nın da olduğunu belirten Altaş, Alman ortakla birlikte açacakları Realty Plus ofisi üzerinden bölgedeki Türklere ve Avrupalı yatırımcılara, networklerindeki projelerin pazarlamasını gerçekleştireceklerini söylüyor. Realty Plus Türkiye, alım&satım ve kiralamanın yanı sıra gayrimenkul geliştirme projelerinde de yer almayı hedefliyor.


ABD’nin...