06 / 05 / 2024

recep baştuğ

recep baştuğ

Enflasyon rakamları büyüdükçe bankacılık sektörü küçülüyor. Garanti BBVA Genel Müdürü enflasyona dair konuştu. İşte detaylar…

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ ne iş yapmaktadır?

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ'un eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kim olduğu ve Ahmet Baştuğ'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Tuğba Tuğman kimdir? Tuğba Tuğman ne iş yapar? Tuğba Tuğman eğitimi nedir?

Tuğba Tuğman Kimdir?, Tuğba Tuğman eğitim durumu nedir? Tuğba Tuğman'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tuğba Tuğman'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. İşte ayrtıntılar...

Recep Baştuğ, Garanti BBWA’da ne iş yapıyor? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer alıyor?

Recep Baştuğ Garanti BBWA’da hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Recep Baştuğ ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Düşük faizli kredi dönemi bitti: Artık yüzde 50’nin altında kredi sunmak zor

Faiz oranlarındaki yüksek artış sonucunda, oranlar yüzde 50 seviyelerine tırmanırken, kredi talebinde ciddi bir azalma yaşandı. Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, insanlara artık yüzde 50'nin altında bir faiz oranıyla kredi sağlamanın gerçekçi olmadığını belirtti. 

Garanti BBVA Genel Müdürü Baştuğ: KKM’nin yarısı ancak bir yılda dönüşür!

KKM hesaplarının vadesi geldikçe yüzde 6’sının TL mevduata döndüğünü belirten Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, “Bu şekilde bir yıl sonunda KKM hesaplarından yüzde 45-50 gibi bir rakam erimiş olur" dedi.

Sabena Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sabena Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Yunus Baştuğ tarafından kuruldu.

Recep Baştuğ kaç yaşında? Kimdir?

Recep Baştuğ, Garanti BBVA'nın Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesidir. Recep Baştuğ kaç yaşında? Kimdir?

Recep Baştuğ Kimdir?

Recep Baştuğ kimdir? Recep Baştuğ’un mesleği nedir? Recep Baştuğ hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Dev bankanın genel müdüründen çarpıcı açıklama: Bankacılık artık en karlı 10 sektör arasında değil!

Türkiye’nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, sermaye karlılığı bakımından bankacılık sektörünün artık karlı 10 sektör arasında bulunmadığını söyledi.

TOKİ Van Tuşba başvuruları bugün sona eriyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van Tuşba projesinde yer alan 55 adet konut için başvurular bugün sona eriyor.

Van Tuşba TOKİ kura sonucu 23.12.2021!

Van Tuşba TOKİ kura sonucu 23.12.2021 haberimizde yer alıyor. İşte Van Tuşba TOKİ kura sonucu 23.12.2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Van Tuşba TOKİ kura çekilişi 23 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van Tuşba Bardakçı projesinde yer alan konutların kura çekilişi 23 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Van Tuşba projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van Tuşba Bardakçı projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

recep baştuğ Haberi

recep baştuğ

Her geçen gün artan enflasyon rakamları vatandaşın belini bükmeye devam ediyor. Çeşitli bankalardan ise zor durumda olan vatandaşların imdatlarına yetişmek için kampanyalar geliyor.

Bloomberg HT’ye konuşan Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ ise, güncel enflasyon rakamlarına dair konuştu.

Baştuğ, enflasyonun % 70’lerde olup bankacılık sektöründe sermaye getirinin % 40’larda olduğunu belirterek bunun sürdürülebilir olmadığını ifade etti.

BORSADAN ÇEKİLMİYOR

Bu şekilde devam ederse bankacılık sektörünün zorlanacağını dile getiren Baştuğ, enflasyonun bir an önce makul seviyelere inmesi gerektiğini söyledi.

Baştuğ, Garanti BBVA’nin ise borsadan çıkma gibi bir durumu olmadığını dile getirdi.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 28 Mayıs 2022 tarihinde saat 00.02’de yazılmıştır An itibarıyla dolar kuru 16,24 euro 17,43 altının gramı ise 966 TL değerinde.

Araç sahipleri dikkat! Sigorta şirketlerinin trafik sigorta yapmamasına ilişkin şikayetler üzerine açıklama geldi

Piyasa...