02 / 05 / 2024

Refinansmanın avantajları

Refinansmanın avantajları

Halihazırda kullanılmış bir kredinin (mevcut kredinin) daha avantajlı başka bir kredi kullandırılarak kapatılmasına Refinansman başka bir deyişle Kredi Yeniden Yapılandırma deniyor. Peki, refinansman nasıl yapılır?

Hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi artırdı!

Tiny house’lar, arsa sahipleri, turizmciler için hem ekonomik hem doğa dostu yatırım alternatifleri sağlıyor. Son dönemde hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi arttırıyor.

44 ilde 622 arsa satışına kimler, nasıl başvurabilir? Arsalarda büyük avantajlar açıklandı!

Son günlerde sık sık gündem olan arsa satışı ile ilgili merak edilenler tek tek açıklandı. 44 ilde 622 arsa satışına kimler, nasıl başvurabilir? Bu arsaların avantajları neler? İşte ayrıntılar...

Konutta yeşil binalar bütçe dostu olacak: Yakın gelecekte yeşil bina olmayan projelerin değeri azalacak! 

Enerji verimli binaların sayısının artmasıyla, yaklaşık 10 sene içinde yeşil bina olmayan projelerin değerinin düşeceği belirtildi. Peki yeşil binaların avantajları neler?

Yapay zeka gayrimenkul sektörüne de giriyor! 

Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu yaptığı açıklamada son dönemlerde sık sık gündeme gelen yapay zekanın avantajlarından konut sektörü için de artılar yaratacağını söyledi.

Gelir testi yaptırana devletten destek var! 

Çocuklar 18 yaşına kadar, liseye devam eden gençler 20 yaşına kadar ve üniversite öğrencileri de 25 yaşına kadar Genel Sağlık Sigortası'nın avantajlarından yararlanabiliyor. Ayrıca, üniversiteyi bitirdikten sonra 25 yaş sınırını aşmamak koşuluyla 2 yıl daha sağlık hizmetleri ücretsiz olarak sunulmak

Çelik ev nedir? Çelik ev yapılarının avantajları neler?

Son zamanlarda oldukça popüler olan çelik ev teriminin anlamı ve özellikleri merak ediliyor. Peki, Çelik ev vedir? Çelik ev yapılarının avantajları neler? İşte detaylar...

Devre mülk nedir? Devre mülkün avantajları nedir?

Devre mülk, mülke ait kullanım hakkı sunan bir özelliktir. Tatil beldesindeki bir gayrimenkul türü olan bu özellik birçok avantaj sunar. Bu noktada devre mülk nedir, devre mülkün avantajları nedir gibi sorular önem kazanıyor. İşte devre mülk ile ilgili bilinmesi gereken detaylar…

Borç faizleri ve cezalar resmen siliniyor! 31 Mayıs'a kadar başvurun! Borcu olan herkes baksın peş peşe açıklandı!

Milyonlara nefes aldıracak yapılandırmanın avantajları tek tek belli oldu. Borç faizleri ve cezalar resmen siliniyor! 31 Mayıs'a kadar başvurun! Borcu olan herkes baksın peş peşe açıklandı!

Altın alacaklar acilen buraya bakmalı! Fiziki altın almak mı? Bankada altın hesabı açmak mı? İşte yanıtı!

Altın her zaman dikkat çeken bir yatırım aracıdır. Son dönemde banka altın hesabı hizmetlerine ilgi arttı. Altına yatırım yapmak isteyenler genellikle kuyumcudan fiziki altın almanın veya bankada altın hesabı açmanın avantajlarını araştırıyorlar. Bu yüzden uzmanlar da bu soruya açıklık getirdi.

2023'te kullanılması gereken en iyi kukalıklar hangileri? 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Hareket halindeyken çok sayıda arama yapıyorsanız, mikrofonlu yüksek kaliteli bir kulaklık setine yatırım yapmanın avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Hepsiburada'nın avantajları bitmiyor! Vestfrost buzdolabında büyük ödeme kolaylığı... 4 Ocak fiyat listesi

Hepsiburada'dan çok cazip bir kampanya daha. Vestfrost VF 1268 300 lt buzdolaplarında, 'hemen al sonra öde' seçeneği ve ayda 683 TL ödeyerek 9 aya varan taksit  imkanlarından faydalanın. Peki Vestfrost VF 1268 300 lt buzdolabı ne kadar?

Ziraat Bankasının avantajları bitmek bilmiyor! Bankkart sahiplerine 2000TL anında hediye ediliyor! İşte detaylar!

Ziraat Bankalı olanlar yaşadı. Ziraat Bankası kartınız varsa, avantajlı kampanyalara doyacaksınız demektir. İşte detaylar!

HONOR 70 Hepsiburada’da! Ön kayıt kampanyasını kaçırmayın! 13 Ekim 2022 fiyat listesi

Akıllı telefon pazarında ilk kez kullanılan Solo Cut modu gibi özellikleri sebebiyle dikkat çeken HONOR 70, ön kayıt kampanyasında büyük ilgi gördü. 14 Ekim 2022’de satışa çıkacak cihaz için fiyat avantajları hala devam ediyor. İşte detaylar…

Refinansmanın avantajları Haberi

Refinansmanın avantajları

Refinansman nasıl yapılır?

Halihazırda kullanılmış bir kredinin (mevcut kredinin) daha avantajlı başka bir kredi kullandırılarak kapatılmasına Kredi Yeniden Yapılandırma (Refinansman) deniyor. 


Yeni kullandırılan kredi genelde daha düşük faiz oranına sahip oluyor.  Böylece tüketici daha düşük faiz oranı ile kullandığı kredi ile hem mevcut kredisini kapatıyor hem de faiz ödemelerini düşürüyor. Refinansman aynı banka ya da başka bir banka ile yapılabiliyor. Refinansman ile;


* Faiz ödemelerinizi düşürebiliyorsunuz; Güncel faiz oranları kredi kullandığınız dönemdeki faiz oranından düşükse, vade sabit kalsa bile, refinansman aylık ödemelerinizi düşürür ve önceki döneme göre her ay kazanç sağalıyor.


* Kredi vadesini değiştirilebiliyor; Refinansman ile kredi vadenizi uzatabilir ve aylık ödemelerinizi daha uzun vadelere yayılabiliyor. Vadeyi artırdığınız takdirde, faiz aynı kalsa bile, aylık ödemeleriniz düşüyor. 


* Kredi faiz tür ve şartlarını iyileştirilebiliyor;...