17 / 05 / 2024

Regus esnek ofis sistemi

Regus esnek ofis sistemi

Gayrimenkul sektörünün önde gelen yatırım alanlarından biri olan ofis, home ofis konseptine üçüncü çalışma alanları ekleniyor. Regus, Türkiye'de de esnek ofis sisteminin öncüsü olmaya hazırlanıyor.

Esnek ofis alanlarına ilgi arttı!

Salgın döneminde uzaktan çalışma sisteminin hayata girmesiyle ofis alanlarında değişim başladı. Ofislere geri dönmeye başlayan şirketler hibrit çalışma alanları yaygınlaştı.

Ofis kültüründe büyük dönüşüm!

Yüzyıllar öncesinden gelen iş hanı kültürümüzü tasarım ve teknolojiyle buluşturarak esnek çalışma alanları yöneten HAN Spaces ve Türkiye’nin ilk dijital etkinlik ve sektörel içerik platformu Digital Network Alkaş (DNA) ofis kültüründe değişiklik yapacak ortaklığa imza attı. 

Pandemi yeni ofis tasarımlarını nasıl etkiledi?

Pandeminin çalışanlara ve çalışma hayatına etkileri sürerken, ofis tanımları ve sınırları genişlemeye devam ediyor. Farklı ofis konseptleri geliştiren Assembly Buildings de, Workplace Hospitality Club kapsamında anlaştığı restoran, otel ve müzelerle esnek ve bağımsız çalışma atanları sunuyor. 

2021'de esnek ofis çözümleri öne çıkacak!

Kollektif Hose Kurucu Ortağı Ahmet Onur pandemi nedeniyle önümüzdeki yıl esnek ofislerin daha çok önem kazanacağını dile getirdi.

Kovid-19'la ofis dünyası değişti!

Kovid-19 salgını birçok alanı ve sektörü etkilediği gibi ofisleri de etkiliyor. Ofislerde, kısa vadede yatırım maliyeti olmadan değişen ihtiyaçlara karşılık verebilen, esnek çalışma modelini destekleyici ve verimliliği artırdığı kanıtlanmış ‘esnek ofis çözümleri’ne geçiliyor.

Korona sonrası esnek ofis modeli yaygınlaşıyor!

Han Spaces Kurucu Ortağı Gizem Burtecin, COVID-19 ile birlikte değişen ofis anlayışı ve esnek ofis modeliyle ilgili merak edilen soruları yanıtlandırdı...

COVID-19 salgını ile gayrimenkul sektörü yeniden şekillendi!

Cushman & Wakefield’in ofis, perakende, sanayi ve lojistik sektörler hakkında değerlendirmede bulunduğu Türkiye Gayrimenkul Pazar Görünümü 2020 Birinci Çeyrek Raporu yayınlandı. Rapora göre Türkiye’de çalışan sağlığı ve güvenliğine odaklanan esnek ofis alanları olması bekleniyor.

Hazır ofis kiralayanlar yüzde 40 karlı!

Regus Ülke Müdürü Murat Özgönül, hazır ofis kiralamanın yılda 45 bin TL’ye kadar avantaj sağladığını söylüyor...

Hazır ofis kiralayanlar yüzde 40 tasarruf ediyor!

Hazır ofis üreticisi olan Regus'un Ülke Müdürü Murat Özgönül, hazır ofis kullanımının gün geçtikçe arttığına dikkat çekti. Özgönül,hazır ofis kiralayanların yüzde 40 kazanç elde ettiğini söyledi.

Regus, ofis kiralamalarında TL'ye geçti!

3 bin 125 lokasyon, 1.000 şehir, 110 ülkede, ofis alanı, sanal ofis, ortak çalışma alanı, toplantı odası, Business World ve Business Lounge hizmetleri veren Regus, sözleşmelerin TL üzerinden yapılacağı açıkladı.

Regus yeni ofisini Maslak'ta açtı!

Hazır ofis sektöründe hizmet veren Regus’un yeni çalışma alanını Maslak'ta açtı.  Regus’un yeni çalışma alanı, metro ve toplu ulaşım araçlarının hemen yanında bulunuyor.

Regus hız kesmeden büyüyor!

Dünyadaki en büyük hazır ofis tedarikçisi olan Regus bu alandaki öncü kimliğini Türkiye’de yeni yatırımlarla devam ettiriyor.Regus, 2018’de Türkiye’de dört yeni ofis açmak için hazırlıklara başladı..

Regus Türkiye'de yatırımlarına hız verdi!

Hazır ofis alanları sektörünün dünyadaki en önemli ismi olan Regus Türkiye'de yatırımlarına hız verdi.

Regus esnek ofis sistemi Haberi

Regus esnek ofis sistemi

Gayrimenkul sektörünün önde gelen yatırım alanlarından biri olan ofis, home ofis konseptine üçüncü çalışma alanları ekleniyor. Bu konsepti ilk olarak Londra'da Gatwick Havalimanı'nda başlatan ve Shell ile benzin istasyonlarına taşıyan Regus, Türkiye'de de bu yatırımların öncüsü olacak. 


Globalleşen dünyada sınırların kalkması ile birlikte iş yapış süreçleri ve çalışma şekilleri de değişiyor. Geçmişte bir ofise bağlı çalışan birçok kişi artık esnek ofis modelleri ile işlerini yürütür hale geldi. 26 yıl önce esnek ofis sistemine yönelik talebi görerek dünyanın gelişmiş ülkelerini hazır ofis sistemleri ile tanıştıran Regus, gelecek trendlere ilişkin öngörülerini paylaşan bir şirket. Dünya çapında 106 ülkede 2,1 milyon insana A'dan Z'ye ofis hizmeti veren şirket, üçüncü çalışma alanlarının da öncüsü, insanların yoğun iş tempoları içinde tren istasyonları, otoyol servis istasyonları,...