29 / 04 / 2024

regus türkiye müdürü Betül Genç

regus türkiye müdürü Betül Genç

Betül Genç, Regus Türkiye’nin yeni ülke müdürü oldu. Peki, Regus Türkiye’nin yeni ülke müdürü Betül Genç kimdir?

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Türkiye’ye yatırım yapmayı düşünen küresel fon yöneticilerinin oranı yüzde 74!

“Türkiye ve Çevresinde Yatırım Yapan Özel Sermaye Yatırım Fonları” konferansında yapılan ankette fon temsilcilerinin yüzde 74’ü Türkiye’ye yatırımı düşünürken, yüzde 40’ı ise yatırım portföylerinde önceliğe sahip olduğunu belirtti.

Yabancı sermaye Türkiye’ye yatırım yapmak için fırsat kolluyor!

QNB Genel Müdürü Ömür Tan, Türkiye ekonomisinde normalleşme süreci için 2 yıla ihtiyaç duyulduğunu belirterek, “Yabancı yatırımcı Türkiye’ye girmek için hangi üründe, nerede ve ne zaman girecekleri konusuna bakıyor” dedi.

Kocaeli'deki patlama hububat fiyatlarını etkileyecek mi? TÜRİB Genel Müdürü Ali Kırali açıkladı!

Türkiye Ürün İhtisas Borsası Genel Müdürü Kırali yaptığı açıklamada TMO silosundaki patlamadan etkilenen hububat stok miktarının Türkiye için büyük bir miktar olmadığını dile getirerek, iç piyasada buğday başta olmak üzere hububat fiyatlarının etkilenmesinin mümkün olmadığını söyledi.

Türkiye Müteahhitler Birliği: İmar affı ülke gündeminden çıkartılmalıdır

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) tarafından hazırlanan "İnşaat Sektörü Analizi Raporu"nda "Ülkenin gündeminden imar affı ve benzeri uygulamalar tümden çıkartılmalı, cezaların caydırıcı olması sağlanmalıdır" ifadesi kullanıldı.

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden son dakika açıklaması: Afet odaklı kentsel dönüşüm acil ihtiyaç!

Türk inşaat sektörünün en köklü sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), kentsel dönüşüm sürecinin,  afet odaklı ele alınarak acilen tamamlanması gerektiğini söyledi.

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden çağrı: Kamuya iş yapan küçük ve orta ölçekli müteahhitler af yasası kapsamına alınsın

Türk inşaat sektörünün en köklü sivil toplum örgütlerinden Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB),çaresizlik içinde teminat mektuplarını yakmak zorunda kalan ve cezalı duruma düşen müteahhitlik firmalarının, af yasası kapsamına alınması çağrısını yaptı.

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

Türkiye Müteahhitler Birliğinden kentsel dönüşüm çağrısı!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren yaptığı açıklamada Türkiye'de deprem gerçeği ve hızlı şehirleşme olgusuyla kentsel dönüşüm ihtiyacının afet odaklı bir şekilde ve vakit kaybetmeden gerçekleştirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Tayvan motorsiklet markası KYMCO’dan Türkiye’ye yatırım hamlesi! "Avrupa için motor üretecekler"

Tayvan merkezli motosiklet devi KYMCO’NUN CEO’su İstanbul’da katıldığı lansmanda Türkiye’ye yatırım yapmayı düşündüklerini açıkladı. KYMCO markasının yeni çıkan CV3 modelinin tanıtıldığı lansmandan müjdeli haberler geldi.

Opel Türkiye Genel Müdürü Girgin: ÖTV ile ilgili de bir güncellemenin çok yakın olduğunu düşünüyorum!

Opel Türkiye Genel Müdürü Girgin, ağustosta yatırım amaçlı araç alımlarında azalış gördüklerini belirterek, "Biz bunları ölçümlüyoruz. Piyasadan da tabii ki geri dönüşler alıyoruz, bunları harmanlayıp bu yorumları yapıyoruz." dedi. İşte haberin detayları…

Türkiye'de milyar dolarlık yatırım yapan şirketin müdürü Hulusi Akar'ın gelini çıktı

Türkiye'de 2000 yılında kurulan Yemeksepeti'ne ilk 2012’de 44 milyon dolar yatırım yapan General Atlantic’in genel müdürünün Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın gelini olduğu ortaya çıktı. General Atlantic'le Türkiye'de yatırım fırsatları kovalayan isim Melis Kahya Akar.

Özgür Kaan Alioğlu, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan ODE Yalıtım’ın yeni Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu oldu. 

regus türkiye müdürü Betül Genç Haberi

regus türkiye müdürü Betül Genç

Betül Genç, Regus Türkiye’nin yeni ülke müdürü oldu. Regus Türkiye Ülke Müdürü Betül Genç, İstanbul Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümü mezunu. 


Profesyonel iş yaşamına otelcilik alanıyla adım atan Betül Genç, kariyerine Mövenpick Otel’de başlayarak ardından Çırağan Palace Kempinski’de 6 yıl boyunca farklı görevlerde çalıştı. 


Bu dönemde Reims Management School of France tarafından 2 yıl süren Executive Management eğitimi aldı, otelcilik eğitimine de Ecole Hotelier de Lausanne’da devam etti , 2001 yılında Çırağan Sarayı’nın Satış Müdürlüğü görevinden Intercontinental Group’ta Satış ve Pazarlama Direktörü olarak geçiş yaptı. 


Yaklaşık iki yıl süren görevinden sektör değiştirerek Adecco Hizmet ve Danışmanlık firmasına transfer oldu. Toplamda 13 yıl süren Adecco kariyerinde Şube Müdürlüğü, Bölge Müdürlüğü, Satış Direktörlüğü, Operasyon Direktörlüğü ve son olarak Seçme Yerleşme Genel Müdürü olarak görev...