17 / 05 / 2024

remzi kaplan bahadın spor kompleksi

remzi kaplan bahadın spor kompleksi

Almanya Berlin’de ticaretle uğraşan Bahadınlı işadamı Remzi Kaplan doğup büyüdüğü Bahadın’a ‘Spor Kompleksi’ yaptırıyor. Remzi Kaplan, kompleksi en kısa sürede tamamlamayı planlıyor.

Galatasaray'ın ada hariç gayrimenkullerinin değeri 2.5 milyar dolar! 

Aspor'un Galatasaray muhabiri Emre Kaplan, Galatasaray'ın ada hariç gayrimenkullerinin değerini X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Gökçe Bahadır'ın evine ödediği kira bedeli servet değerinde! İşte sosyal medyanın diline düşen o ev...

Gökçe Bahadır'ın eşi Emir Ersoy'la Etiler'de yaşadıkları evin kira bedeli adeta servet değerinde. Bahadır'ın milyonlar ödediği ev sosyal medyanın diline düştü. İşte o ev...

Bahaş Holding CEO’su Abdüssammet Bahadır: Kentsel dönüşüm ülkemizin birinci önceliğidir!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Abdüssamet Bahadır'ın o açıklamaları...

Remzi Özdemir'den dolar için korkutan senaryo! Kaçarı yok... Yıl sonunda dolar bu rakamı görecek!

Ekonomist Remzi Özdemir, doların henüz gerçek değerinde olmadığını belirterek yıl sonunda doların geleceği rakamı açıkladı. İşte dolar için korkutan senaryo...

Dolar 7 TL'den 24 TL'ye yükseltildi! Ekonomist Remzi Özdemir isyan etti! Neyin faturasını ödeyeceğiz!

Ekonomist Remzi Özdemir dolardaki hızlı yükselişe değinerek; doların 7 TL'den 24 TL'ye yükseltilişi ile ilgili ''Neyin faturasını ödeyeceğiz?'' diyerek isyan etti. 

Doları bilen Remzi Özdemir bugünden sonra doların ne kadar olacağını açıkladı!

Doları bilen Remzi Özdemir bugünden sonra olacakları peş peşe sıralayarak, doların geleceği seviyeyi açıkladı.

Bahadır Alüminyum Metal Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahadır Alüminyum Metal Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Bahadır tarafından kuruldu.

'Tarlanızdaki Kaplan' Same Yeni Dorado Natural traktörün Ekim fiyatı açıklandı. İşte 9 Ekim 2022 Same fiyat listesi

İtalyan motor devriminin, teknoloji ve konforla birleşimini yansıtan traktörü Same, Yeni Dorado Natural modelinin Ekim fiyatlarıyla yılın son fırsatlarını sunuyor. Same’nin dört teker çekişini simgeleyen dört gözlü kaplan amblemiyle adeta tarladaki ‘Kaplan Gücü’nü yansıtan Same’nin avantajlı fiyatla

Ekonomist Remzi Özdemir borsada olacakları 1 gün önceden tek tek açıkladı!

Moody's'in Türkiye'nin kredi notunu düşürmesinin ardından ekonomist Remzi Özdemir'den borsanın gidişatına ilişkin önemli değerlendirmeler geldi.

Ünlü ekonomist Remzi Özdemir, kimsenin bilmediği sırrı açıkladı! Büyük savaş!

Yeniçağ Gazetesi'nin ünlü yazarı ekonomist Remzi Özdemir bugün kaleme aldığı köşe yazısında, Saray ile bankalar arasındaki gizli savaşı açıkladı.

Remzi Özdemir açıkladı: İşte doların 20 TL'yi aşacağı tarih!

Yeniçağ TV'de dolarına gidişatına ilişkin değerlendirmelerde bulunan ekonomist Remzi Özdemir, doların 20 TL'yi aşacağını söyledi ve tarih verdi.

Ünlü ekonomist Remzi Özdemir dolar ve gram altının düşürülmesi için gizli planı açıkladı

Ünlü ekonomist Remzi Özdemir, önümüzdeki zamanlarda bankaların yapacağı yeni hamleleri açıkladı.

Dolar kahini Remzi Özdemir, doların düşeceği son noktayı açıkladı!

Yeniçağ gazetesi yazarı Remzi Özdemir, "Bu saatten sonra doları nasıl düşürecekler?" başlıklı yeni bir yazı kaleme aldı ve ekonomi yönetiminde neler yapılacağı açıklandı.

remzi kaplan bahadın spor kompleksi Haberi

remzi kaplan bahadın spor kompleksi

Almanya Berlin’de ticaretle uğraşan Bahadınlı işadamı Remzi Kaplan doğup büyüdüğü Bahadın’a ‘Spor Kompleksi’ yaptırıyor. Bahadın Belediye Başkanı Dilaver Özcan ile birlikte Spor Kompleksi arsasını inceleyen Remzi Kaplan, kompleksi en kısa sürede tamamlamayı planlıyor. 


Başkan Özcan, kendi konumlarında olan beldelerin bütçelerinin son derece kısıtlı olduğunu ve bu nedenle bir çok yatırımı işadamlarının katkılarıyla gerçekleştirebildiklerine dikkat çekti. 


Bahadın’da daha önce bir futbol takımı kurduklarını, takımın kurulduğu ilk yılında bir üst lige çıktığını, ancak sahalarının olmaması ve yeterli mali destek bulamamaları nedeniyle ligden çekilmek zorunda kaldıklarını ifade eden Başkan Özcan, Yozgat beldelerinin birçoğunda suni çim sahaya sahip statların bulunduğunu, kendilerinin ise bu olanaktan yoksun bırakıldığını söyledi. 


Bahadınlı gençlerin spor yapmalarına olanak sağlamak amacıyla, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında birçok girişimlerde bulunduklarını belirten Belediye Başkanı...