07 / 05 / 2024

remzi özdemir Emlakta balon var mı

remzi özdemir Emlakta balon var mı

Remzi Özdemir Türkiye'de Yeniçağ Gazetesi'ndeki bugünki köşesinde Emlakta balon var mı? sorusuyla emlak sektörünü kaleme aldı. Türkiye bu soruya yanıt arıyor. Emlak fiyatları şişti mi? Türkiye bu konuda da ikiye ayrılmış durumda...

Remzi Özdemir, 'Görülmemiş barınma krizi geliyor' diyerek uyardı: Konuta erişim artık hayal!

Ekonomi yazarı Remzi Özdemir, gayrimenkul piyasasında yaşanan hareketliliğe dikkat çekerken, yaşanacak krize de vurgu yaptı. İşte, Remzi Özdemir’in piyasayla ilgili yaptığı o değerlendirme...

Konutta yeni vergiler geliyor! Bölgesel değerleme yapılacak, gerçek dışı kiralar tespit edilecek!

Gelecek zamanlarda konut piyasasını yeni düzenlemeler bekliyor. Peki hangi düzenlemeler yapılacak? Ekonomi yazarı Remzi Özdemir, tek tek açıkladı. 

Ev sahipleri dikkat! Bölgesel değerleme geliyor!

Ekonomi Yazarı Remzi Özdemir yaptığı açıklamada kontratların e-devlet üzerinden yapılacağını ve yapay zeka ile takip edileceğini dile getirdi.

Seçimden sonra benzin fiyatları ve motorin fiyatları katlanacak: Akaryakıt fiyatları 50 TL'yi aşabilir! Zamlar kapıda!

'Seçim sonrasında benzin ve motorin fiyatları ne olacak?' sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Ekonomist Remzi Özdemir, konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Konut fiyatlarında bu yıl artış olmayacak!

Ev alacak milyonlarca kişi konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini araştırıyor. Yeniçağ köşe yazarı Remzi Özdemir, konut ve otomobil piyasası ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Remzi Özdemir'den dolar için korkutan senaryo! Kaçarı yok... Yıl sonunda dolar bu rakamı görecek!

Ekonomist Remzi Özdemir, doların henüz gerçek değerinde olmadığını belirterek yıl sonunda doların geleceği rakamı açıkladı. İşte dolar için korkutan senaryo...

Ekonomist Remzi Özdemir dolarla ilgili öyle bir açıklama yaptı ki... Cumhuriyet tarihinin en ağır dönemi yaşanacak!

Dolar kurundaki rekor yükselişlerin ardından zam haberleri gündemden hiç düşmezken Ekonomist Remzi Özdemir'den dolar ile ilgili öyle bir açıklama yaptı ki görenler hayrete düştü. Cumhuriyet tarihinin en ağır dönemi yaşanacak...

Dolar 7 TL'den 24 TL'ye yükseltildi! Ekonomist Remzi Özdemir isyan etti! Neyin faturasını ödeyeceğiz!

Ekonomist Remzi Özdemir dolardaki hızlı yükselişe değinerek; doların 7 TL'den 24 TL'ye yükseltilişi ile ilgili ''Neyin faturasını ödeyeceğiz?'' diyerek isyan etti. 

Ekonomi uzmanından kritik açıklama! Dolar daha ne kadar çıkacak? 

Ekonomi uzmanı Remzi Özdemir, dolar kurunun denetimli bir şekilde yükseliş yaşayacağını ve belirli bir tarih söyleyerek dolar kurunun 24 TL civarında tutulacağını ifade etti. İşte detaylar.

Uzman Ekonomist Remzi Özdemir'den Şaşırtan Dolar Kuru Açıklaması: Haziran Ayında 25 TL'ye Ulaşacak!

Seçimlerin ardından, vatandaşların araştırdığı konular arasında döviz kuru büyük bir ilgi çekmektedir. Dolar kurunun geleceği konusunda uzmanların görüşlerini ve tahminlerini haberimizde bulabilirsiniz.

Ünlü ekonomist korkutan uyarıyı yaptı! 'Herkes hazırlıklı olsun'

Ekonomist Remzi Özdemir, ikinci tur Cumhurbaşkanlığı'nı Recep Tayyip Erdoğan'ın elde etmesiyle piyasaların nasıl şekilleneceğini anlattı. "AK Parti'nin ekonomi yönetimi için başvurduğu isim çabasına da tıpkı bekar öğrencilerin seçimine benzetiyorum" diyen Özdemir, doların geleceği oranı açıkladı.

Kur korumada parası olanlar dikkat! Bu haberi mutlaka okuyun

Yeniçağ gazetesinden ünlü ekonomist Remzi Özdemir'den gündeme bomba gibi düşen yazı. "Herkes elindeki parayı götürüp bu hesaba yatırdı. 120 milyar dolar karşılığında bir para bu hesaplarda." diyen Özdemir, Merkez Bankası'nın ikili kur politikasına vurgu yaptı.

Doları bilen Remzi Özdemir bugünden sonra doların ne kadar olacağını açıkladı!

Doları bilen Remzi Özdemir bugünden sonra olacakları peş peşe sıralayarak, doların geleceği seviyeyi açıkladı.

remzi özdemir Emlakta balon var mı Haberi

remzi özdemir Emlakta balon var mı

Türkiye bu soruya yanıt arıyor. Emlak fiyatları şişti mi? Türkiye bu konuda da ikiye ayrılmış durumda. Birinci kesim emlakta her hangi bir balon olmadığını tam tersi, talebin halen olduğunu söylüyor. 


Senede en az 800 bin genç istihdam pazarına giriyor, 600 bin kişi evleniyor, 250 bin kişi boşanıyor, köyden kente göç de sürüyor. Böylesine dinamik bir demografik yapıda her daim ikamet etmek için konut talebi olacaktır. 


Bu görüşü savunanlar; politikacılar, konut ve inşaat sektöründe çalışan firma sahip ve yöneticileri ile bazı gazeteciler. 

İkinci kesim ise Türkiye'de bir konut balonu olduğunu iktisat bilimi ve mevcut ekonomi verileriyle açıklıyor. 


TÜİK'e göre Şubat ayında sayısal olarak emlak satışları % 6 daralmış. BİST'e kote şirketlerden edinilen bilgilere göre, markalı konutlarda bu daralma % 60'ları buluyor. 


Bu rakamlar pazarın doyduğunun...