19 / 05 / 2024

Ren Şehircilik Yatırım adres

Ren Şehircilik Yatırım adres

Ren Şehircilik Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi  bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ceyhun Öziş tarafından kuruldu. 

Türk iş adamlarına Moğolistan'dan yatırım çağrısı: Kentsel dönüşüm ve ulaşım tecrübelerinden yararlanmak isteriz!

Moğolistan İnşaat ve Şehircilik Bakanı Davaasuren Tserenpil, Adil Karaismailoğlu ile yaptığı görüşmesinde, Moğolistan'daki yatırım olanaklarına değindi ve Türk iş adamlarını Moğolistan'a davet etti. İşte ayrıntılar...

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Yunanistan 'altın vize' için değişikliğe gidiyor! Yatırım tutarında sınır 800 bin euro olacak!

Yunanistan'da yatırım yapma karşılığında kişilere oturma izni sağlanmasını öngören 'altın vize' için gereken minimum tutarın 800 bin euroya çıkarılacağı söyleniyor. 

Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurup halka arz edeceğini açıkladı...

Borsa İstanbul’da Ana Pazar’da işlem gören Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurmayı ve halka arz etmeyi planladıklarını açıkladı. Ral Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kandemir, 2024’te enerji projelerine odaklanacaklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Gülşen, Barselona'dan ev satın aldı: 500 bin dolarlık dev yatırım

Ozan Çolakoğlu'yla mutlu bir evlilik sürdüren Gülşen sahneden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Güzel şarkıcının son olarak eşi Ozan Çolakoğlu ve oğlu Azur'la sık sık gittiği Barselona'dan ev aldığı konuşuluyor. İşte Gülşen'in 500 bin dolarlık yatırımı...

Türk savunma sanayisinden deprem bölgesine 8 milyar liralık yatırım!

Türk savunma sanayisi, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde zarar gören şehirlerde 2 bin 500 kişiye istihdam sağlayarak 8 milyar liralık yatırım imzalayacak.

Unio Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Unio Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Güngören'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Aziz ve Ubulhaşim Abide ortaklığında kuruldu.

Yatırım dehası İslam Memiş'ten öyle bir yorum geldi ki..! Ne altın ne dolar 2024'te bunu alan turnayı gözünden vuracak

ONS'ta yaşanan gerileme piyasayı panik havasına soktu. 1.185 TL rekorunu gören gram altın fiyatı da %7'lik bir düşüş yaşamasının ardından altın ve doların akıbetini söylerken 2024'ün yeni gözdesi olacak yatırım aracından da bahsetti.

Akdeniz Yatırım Holding Tarsan'ın yüzde 80'ini satın alacak

12 yıldan bu yana borsada işlem gören ve özel güvenlik sektörüyle başladığı faaliyetlerini 25 yılda fiziki satın almalar yaparak çeşitlendiren Akdeniz Yatırım Holding, yeni bir satın alma kararı daha aldı.

Hiye Portre Gayrimenkul Ve Turizm Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Hiye Portre Gayrimenkul Ve Turizm Yatırım Limited Şirketi Güngören'de Erol Kiraz, Hakan Uçar, İzzet Antebi ve Yıldıray Demirkaya ortaklığında kuruldu.

Dolar için yatırım bankalarından dehşete düşüren uyarı şimdi geldi! Kur savaşı başlıyor...

Dolar kuru haftanın ikinci işlem gününde de yükselmeye devam ederek 15,20 seviyesinin üzerine ulaştı. Dolar için iki dev yatırım bankası olan Goldman Sachs ve TD Securites analistlerinden dehşete düşüren uyarı geldi...

Gayrimenkule yatırım yapmak isterken 4 milyon TL dolandırıldı!

Almanya'da bir yaşam süren Nazif Kardeş, Sakarya'da gayrimenkul yatırımı yapmak isterken yaklaşık 4 milyon TL civarında parasını kaptırdığını iddia etti. Kardeş danışmanlık ve gayrimenkul firması hakkında suç duyurusunda bulundu.

Stark Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Stark Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Avcılar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Demirören, Bilgin Erdoğan Demirören tarafından kuruldu.

Ren Şehircilik Yatırım adres Haberi

Ren Şehircilik Yatırım adres

Ren Şehircilik Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi  bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ceyhun Öziş tarafından kuruldu. 

Ren Şehircilik Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi konusu:

a. Her türlü mimarlık ve mühendislik faaliyetleri ve ilgili teknik danışmanlık b. Şehir ve bölge planlama faaliyetleri peyzaj mimarisi faaliyetleri ve peyzaj konusunda mimari danışmanlık faaliyetleri, c. Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek d. Bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. e. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,...