01 / 05 / 2024

Renault bursa fabrikası

Renault bursa fabrikası

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Renault tarafından Bursa'da 100 milyon avroluk Yüksek Basınçlı Alüminyum Enjeksiyon Fabrikası kurulacağını söyledi.

Renault açıkladı! Renault, Bursa'da 4 yeni model üretimi yapacak...

Fransız otomobil üreticisi Renault, gelecek senelerde üretim maliyetlerini önemli ölçüde düşürmeyi ve Bursa’daki fabrikasında dört yeni model üretmeyi planlandığını açıkladı. İşte haberin detayları...

Bursa’da üretilen Renault Clio yenilenen tasarımı ve özellikleriyle Türkiye’de satışta!

Yeni Renault Clio, yenilenen dizaynı ve donanım özellikleri ile beraber Türkiye'de satışa çıktı. Equilibre versiyonu 826 bin 900 TL'den başlayan fiyatıyla alıcılarını beklerken, Evolution versiyonu ise 959 bin 900 TL'lik fiyatıyla satışa sunuldu.

Renault Clio’nun üvey kardeşi sonunda tanıtıldı: Bursa'da üretiliyor, fiyatı ise şimdiden gündem oldu bile

Türkiye'de en çok satılan modellerden biri olan Renault Clio’nun üvey kardeşi sonunda gün yüzüne çıktı. Sürpriz modelin fiyatı oldukça merak ediliyordu. İşte detaylar...

Yeni Dacia Duster, Bursa'da üretilebilir! Peki fiyatları düşecek mi?

Oyak Renault'nun Dacia Duster'ın yeni neslini Bursa'da üreteceğine dair söylentiler gündeme geldi. İşte gündem olan bu konuyla ilgili son dakika gelişmeleri...

Tofaş'ın Bursa fabrikasında üretim 2 hafta duracak

Bursa'daki dev fabrikasında yaklaşık 7 bin çalışanı bulunan Tofaş iki hafta süreyle üretime ara verecek. Tofaş'ta üretim 16 Ocak'ta yeniden başlayacak.

İkinci el araç piyasası alt üst olacak! Yeni dönem başladı

OYAK-Renault Fabrikaları Bursa’da kullanılmış otomobillere ‘İkinci Bahar’ yaşatacak. İkinci el otomobillere yeniden hayat verecek projenin doğduğu yer olan Fransa’da Renault Flins fabrikasında Refactory işinin detayları incelendi.

TOGG Bursa Gemlik Fabrikası'nda çalışacak elemanlar için ilan verdi! İşte başvuru şartları

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), Gemlik Tesisi'nde temmuz ayının sonunda deneme üretimlerine başlayacak. Sene sonunda banttan indirilmesi beklenen TOGG'un fabrikasında çalışacak elemanlar aranıyor. İşte başvuruyla ilgili detaylar...

Dev otomobil üreticisi üretime ara veriyor

Dev otomobil üreticisi Oyak Renault, Bursa'daki fabrikasında 25 Haziran Cumartesi gününden itibaren revizyona gireceğini ve üretime 24 gün ara vereceğini açıkladı.

Fiat Doblo'da Türkiye'yi kahreden haber! Resmen duyurdular

Tofaş’ın Bursa fabrikasında üretilen yeni Fiat Doblo modelinin üretimi artık Türkiye'de değil İspanya'daki Vigo fabrikasında yapılacak. Türkiye'yi üzen kararla ilgili resmi açıklama da yapıldı.

Renault'dan şok eden Rusya kararı: Üretime devam!

Fransız otomotiv devlerinden olan Renault, Rusya'ya yaptığı otomobil ihracatını durdurmuştu ve Rusya'dan sonra Moskova'daki fabrikasında da üretimi durduracağını açıklamıştı. Ancak Renault, tekrardan üretime başlayacağını duyurdu. Ayrıntılar haberimizde...

İznik Gölü kenarındaki Zeytinyağı Fabrikası mevzuata aykırı inşa edildi iddiası!

Mahkeme, Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Murat Evke’nin kızına ait olan İznik Gölü’ne 500 metre uzaklıkta yapılan Zeytinyağı Fabrikası’nın ÇED yönetmeliğine aykırı olduğunu belirtti. 

Susurluk Şeker Fabrikası'ndan Bursa Yenişehir'de kiralık gayrimenkul!

Susurluk Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Bursa Yenişehir Kurtuluş Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü kiraya veriyor.

Nestlé'nin yeni fabrikasının temeli Bursa'da atıldı! 

114 yıldır Türkiye'de faaliyet gösteren Nestle, Bursa'da medikal beslenme ürünleri fabrikasının temelini attı.

Renault bursa fabrikası Haberi

Renault bursa fabrikası

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Renault tarafından Türkiye'nin ilk Yüksek Basınçlı Alüminyum Enjeksiyon Fabrikası'nın Bursa Organize Sanayi Bölgesi'nde(OSB) kurulacağını söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Oyak Renault Otomobil Fabrikaları AŞ bünyesinde inşa edilecek fabrikanın temeli atıldı. Varank, temel atma töreninde konuştu. 

Sektör için dev bir yatırımın yapıldığını söyleyen Varank, "Oyak Renault tarafından bugün temelleri atılan Yüksek Basınçlı Alüminyum Enjeksiyon Fabrikasının ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu yatırım proje bazlı teşvik sistemi sayesinde gerçekleşti. Bu tesisle birlikte ülkemizde ilk defa alüminyum motor bloğu üretilecek. Bu bloklar Renault'nun hibrit araçlar için geliştirdiği yüksek teknolojili yeni nesil motorlarda kullanılacak ve üretimin büyük bir bölümü ihraç edilecek." ifadelerini kullandı.

Türkiye'ye yatırım yapan, üreten ve istihdama katkı sağlayan tüm firmaların çok kıymetli olduğuna değinen Varank,...