04 / 05 / 2024

Reşadiye doğalgaz projesi

Reşadiye doğalgaz projesi

Tokat Reşadiye'ye yapılacak olan doğalgaz projesinde arazi-etüt harita ve kamulaştırma mühendislik işi için ihaleyi alan şirkete yer teslimi yapıldı.

Reşadiye'de doğalgaz için geri sayım başladı!

Cemil Kılıç, doğalgazla ilgili nüfusu 10 bin üzeri olan ilçelerde doğalgaz müracaatları için elektrik abonelerinin yüzde 60’ı kadar doğalgaz abonesine ihtiyaç duyulduğunu ve bu anlamda yaklaşık bir aydır hummalı bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

Azure Villas Reşadiye'de teslimler haziranda!

Şehrin karmaşasından uzakta doğayla iç içe bir yaşamın tadını çıkarmak isteyenler için Nexonya, Çekmeköy Reşadie’de 20 tripleks villadan oluşan Azure Villas Reşadiye Haziranda teslim edilecek.

Azure Villas Reşadiye'de yüzde 50 peşin yüzde 50 vade fırsatı!

Geliştirdiği konut projeleriyle inşaat sektörüne yeni bir soluk getiren Nexonya İnşaat tarafından hayata geçirilen  Azure Villas Reşadiye projesi yüzde 50 peşin yüzde 50 vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Bedava doğalgaz uygulaması ne zaman sona erecek?

Kış aylarının gelmesi ile beraber, vatandaşlar tarafından merakla beklenen soru gündemde yerini aldı. Buna göre, bedava doğalgaz uygulaması ne zaman bitecek? İşte merak edilen haberin detayları...

Doğalgaz faturasını azaltmak mümkün! Doğalgaz faturası düşürmek için ne yapılıyor?

Son günlerde havaların soğuması ile vatandaşları doğalgaz faturasını nasıl ödeyecekleri telaşı aldı. Buna göre, kombisini açan, doğalgazı yakmaya başlayanlar hemen faturayı düşürmek ne yapmak gerektiğini düşünüyor. İşte haberin ayrıntıları..

Ücretsiz doğalgaz ödemelerinde flaş gelişme! Fazla ödemeler zammıyla geri alınacak!

Bakanlık tarafından ücretsiz doğalgaz uygulaması kapsamında doğalgaz şirketlerine yapacağı ödemelerdeki süre 5 günden 10 güne uzatılırken dağıtım şirketine yapılan fazla ödemeler gecikme zammıyla birlikte geri alınacak.

Mayıs ayı fiyat istatistikleri resmen açıklandı: Fiyatı en fazla düşen 'doğalgaz' oldu!

Mayıs ayı fiyat istatistikleri Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından resmen açıklandı. Açıklanan detaylara göre Mayıs ayında fiyatı en fazla düşen 'doğalgaz' oldu...

Depremzedelerin elektrik ve doğalgaz borçları silinecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın deprem bölgesinde yaşayan vatandaşların elektrik ve doğalgaz borçlarının silinmesine yönelik kararı yürürlüğe girdi. Buna göre, afetzede 11 ilde yaşayanların elektrik ve doğalgaz borçları silinecek.

Depremzedelerin 4 milyar liralık elektrik ve doğalgaz borçlarının tamamı silindi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kahramanmaraş depremlerinden etkilenenlerin depremden önceki ödenmemiş tüm elektrik ve doğalgaz fatura borçlarının silindiğini açıkladı. Buna göre toplam 4 milyar lirayı aşkın elektrik ve doğalgaz fatura borcu silinmiş oldu

Özel sektör çalışanına doğalgaz yardımı geliyor!

Özel sektör çalışanlarını sevindirecek habere göre, doğalgaz yardımı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe alındı. Kararda, artık işveren özel sektör çalışanları için doğalgaz ve ısınma yardımı yaptığı takdirde, vergi ve SGK primine tabi olmayacak.

Kullanmadığınız odada peteği kapatmak doğalgaz tasarrufu sağlar mı?

Meteorolojiye göre pek çok ilde kar geliyor. Yüksek doğalgaz faturalarında tasarruf sağlamak isteyen vatandaşlar ise çeşitli yöntemler deniyor? En sık kullanılan yöntemlerden biri de kullanılmayan odaların peteklerinin vanasını kapatmak oluyor. Peki bu yöntem tasarruf sağlıyor mu? Doğalgaz faturasın

İstanbullulara doğalgaz müjdesi! Bu indirimi kimse beklemiyordu!

Gelen son dakika haberine göre, İstanbul'da doğalgaz fiyatına yüzde 12 indirim yapılacak. Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre; indirim 2023'ten itibaren geçerli olacak.

Doğalgaz fatura hesaplama nasıl yapılır?

Doğalgaz faturaları, havaların soğuması ile vatandaşların ilgilendiği konulardan biri olmaya başladı. Yüksek gelen faturalar, nasıl hesaplanıyor, neye göre hesaplanıyor? Bu sıralarda sıkça sorulan sorular arasında. İşte detaylar!

Doğalgaz ve elektrik faturası ödeyenler dikkat! Bu ayın sonuna kadar başvurun!

Sonbahar ilerledikçe ve kış ayları yaklaşırken banka elektrik, doğalgaz ve su faturalarını ödeyenlere duyuru yaptı. Axess kart kullanıcılarına göre Akbank, otomatik fatura ödeme kampanyasını duyurdu. Hemen başvurun.

Reşadiye doğalgaz projesi Haberi

Reşadiye doğalgaz projesi

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde yapılacak olan doğalgaz projesinde arazi-etüt harita ve kamulaştırma mühendislik işi için ihaleyi alan şirkete yer teslimi yapıldı.


Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) resmi web sitesinden BOTAŞ, Tokat'ın Reşadiye ilçesine doğalgaz boru hatları arazi-etüt, harita ve kamulaştırma mühendislik işini Aralık ayında ihaleye çıkardı. Yapılan ihalenin ardından doğalgaz döşenecek olan hat üzerinde arazi-etüt çalışması yapacak olan firma yetkililerine yer teslimi yapıldı. Reşadiye Belediye Başkanı Cemil Kılıç'ı makamında ziyaret eden şirket yetkilileri ile projenin detaylarını değerlendirdi.


Reşadiye Doğalgaz Boru Hattı, arazi-etüt harita ve kamulaştırma mühendislik işi için BOTAŞ ile bir firma arasında imzalanan sözleşme kapsamında yer tesliminin yapıldığı, yüklenici firmanın bu kapsamda çalışmalarına başladığı bildirildi. Yapılacak ön etüt güzergahının onaylanmasının ardından, güzergaha ait proje ve kamulaştırma planı çalışmalarının tamamlanarak projenin BOTAŞ'a...