25 / 07 / 2024

Reşid Bin Dali açıklama

Reşid Bin Dali açıklama

Tunus Elektrik ve Gaz şirketi Genel Müdürü Reşid Bin Dali, yerel bir radyoya yaptığı açıklamada, ülke çapında yüksek gerilim hatlarında meydana gelen beklenmedik arıza nedeniyle elektriğin kesildiğini belirtti..

Deprem bölgesinde 76 bin 624 konut yeni sahiplerine verildi! Şimdi 173 bin 916 adet bağımsız birimin ihalesi yapılacak!

Deprem bölgesinde yapılan konut inşaatları depremzedeler tarafından merak ediliyor. Açıklanan rakamlara göre 76 bin 624 konut yeni sahiplerine verildi. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan ucuz arsa tapusu! Milli Emlak 12 bin TL'ye arsa satışa çıkarıyor...

Haziran ayında Milli Emlak, arsa satışlarında büyük bir yükseliş yaşanırken 900'den fazla satış ilanını resmi internet sitesinde yayımladığı kaydedildi. Buna göre, 12 bin TL'lik fiyat ile satışa sunulan arsalar, yatırımcıların da ilgisini çekiyor.

Banka banka 100 bin TL ihtiyaç kredisi faizleri ne kadar?

Bankaların güncellediği faiz oranları te tek duyuruldu. Buna göre, 100 bin TL ihtiyaç kredisi faizleri 24 ay vade ile yer almakta. En düşük faizi uygulayan banka hangisi ve düşük faiz ile ihtiyaç kredisi sunan o bankalar hangileri?

Açlık sınırı asgari ücreti solladı: Açlık sınırı 17 bin 725 TL, yoksulluk sınırı 57 bin 736 TL oldu! 

TÜRK-İŞ tarafından açıklanan Nisan 2024 rakamlarına göre, 17 bin 2 TL'lik asgari ücret, bu yıl ilk defa açlık sınırının gerisinde kaldı. İşte o rakamlar...

A101'de aldın aldın! iPhone 14 plus 2 bin 300 TL daha ucuz! İşte A101 Mart ayı fırsat ürünleri!

A101, gıda, elektronik ve giyimden sonra şimdi de telefonlar ile karşımıza çıktı. A101'de İPhone 14 plus satışta. Piyasaya göre 2 bin 300 TL daha ucuz olan İPhone 14 plus, A101'de yerini aldı. İşte A101 İPhone 14 plus fiyatı ve A101 Mart ayı fırsat ürünleri...

Opel, Mart 2024 kampanyasını az önce açıkladı! Yastık altında 397 bin 950 TL'si olana sıfır araba müjdesi! 

Otomotiv devi Opel, merakla beklenen Mart 2024 kampanyasını duyurdu. Opel tarafından paylaşılan detaylara göre 397 bin 950 TL'si olan sıfır araba alabilecek. 

Emekliye son dakika müjdesi: Çalışan emeklilere 5 bin lira düzenlemesi yılbaşından önce yasalaşacak!

Çalışmayan emeklilere son dakika müjdesi geldi. aktarılan son dakika kulis bilgilerine göre, 5 bin lira ödenmesine dair düzenlemeyi de içeren kanun teklifinin, yılbaşından önce yasalaşması planlanıyor.

Konut kira fiyatları ABD'yi de vurdu: 650 bin kişi sokakta yaşıyor!

ABD'de evsizlerin sayısının yüzde 12 artışla tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığı aktarıldı. Veilere göre 650 bin kişi sokakta yaşıyor.

Akbank başvurana 2 bin 500 TL hediye ediyor! 

Akbank tarafından başlatılan Kasım ayı kampanyasında sona gelindi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre 2 bin 500 TL ödeme alma imkanı olan bu  kampanya yarın sona eriyor.

Macaristan’tan yabancıya konut satışı kararı! 500 bin euroya konut alana oturma izni verilecek!

Macaristan hükümeti, 6 yıl önce sonlandırdığı “altın vize” uygulamasını “misafir-yatırımcı vizesi” diye güncelleyerek, tekrar başlatma kararı aldı. Buna göre, 500 bin euroya konut alana oturma izni verilecek.

Elektrik faturasını ödeyemeyen 41 bin hanenin elektriği kesildi

Bakanlık verileri kapsamında yapılan açıklamada, bu senenin ilk 6 ayında, 41 bin 64 hanenin elektriği borcundan dolayı kesildiği bildirildi. Buna göre, 26 bin esnaf ile tarımsal sulama yapan 2 bin 700 çiftçinin elektriği de borcundan dolayı kesildi.

Ziraat Bankası müşterilerinin başına talih kuşu kondu! Bir defalığa mahsus 2 bin 500 TL hesaplara yatacak!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası, kasım ayına girer girmez yeni kampanyalarını peş peşe duyurmaya başladı. Ziraat Bankası, kasım ayı kapsamında düzenlediği yeni kampanyasına göre, 2 bin 500 TL hediye edecek.

Emeklilere 5 bin TL ikramiye komisyondan geçti! Paraları bu tarihte hemen çekebileceksiniz!

Milyonlarca emekliye son dakika müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, 5 bin TL ikramiye komisyondan geçti. Paraları bu tarihte hemen çekebileceksiniz...

Reşid Bin Dali açıklama Haberi

Reşid Bin Dali açıklama


Tunus Elektrik ve Gaz şirketi Genel Müdürü Reşid Bin Dali, yerel bir radyoya yaptığı açıklamada, ülke çapında yüksek gerilim hatlarında meydana gelen beklenmedik arıza nedeniyle elektriğin kesildiğini, ancak tüm çalışanlarıyla müdahalede bulunduklarını ve sorunu gidermeye çalıştıklarını...