29 / 04 / 2024

resmi gazete süleyman şah üniversitesi

resmi gazete süleyman şah üniversitesi

Süleyman Şah Üniversitesi'nde, Konut, Kent, Kalkınma Uygulama ve Araştırma Merkezi açıldı. Haber Resmi Gazete'de bugün yayınlandı...

2024 Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) tarifesi Resmi Gazete'de!

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan kararda, 2024 yılında uygulanacak Motorlu Taşıtlar Vergisi tutarları (MTV) tarifeleri yer aldı.

Özelleştirme kapsamındaki taşınmazın satışı onaylandı! Karar Resmi Gazete'de yayımlandı! 

Özelleştirme kapsamında yer alan İstanbul'daki taşınmazın satışına onay verildi. Söz konusu karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

11 il için flaş karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı, Resmi Gazete'de yayımlandı!

İstanbul, Antalya, İzmir, Manisa, Trabzon, Balıkesir, Kütahya, Muğla, Mersin, Sivas, ve Yozgat'ta bazı alanların orman sınırları dışına çıkarılmasına karar verildi. Söz konusu karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bireysel Emeklilik Sözleşmesi ile ilgili genelge Resmi Gazete'de!

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) tarafından tasarlanan "Bireysel Emeklilik Sözleşmesinden Kaynaklı Alacağın Devri Hakkında Genelge" Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete’de yayımlanmıştı... Konutların Turizm Amaçlı Kiralanması Yasası 7 soruda tüm detaylarıyla!

Kira fiyatlarının artmasıyla birlikte hükümet harekete geçti. Bu kapsamda evlerin turizm amaçlı olarak kısa dönem kiralanması uygulamasına yönelik sınırlamalar getirildi. Kanun 2 Kasım 2023’te Resmi Gazete’de yayımlandı.

Resmi Gazete'de yayımlandı! Çiftçiye müjde, destek ödemeleri artırıldı!

Hayvancılık destekleri artırıldı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğ ile hayvancılıkta verimliliği ve sürdürülebilirliği sağlamaya dair birçok destek kaleminde yüzde 100-150 artış oranı uygulanacak.

Resmi Gazete'de yayımlandı! Aliağa'daki alan özel endüstri bölgesi ilan edildi!

İzmir'in Aliağa ilçesinde bulunan bir alan "Ege Çelik Endüstrisi Sanayi ve Ticaret AŞ Aliağa Özel Endüstri Bölgesi" olarak ilan edildi. Söz konusu karar bugünkü 32369 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Azerbaycan, Kahramanmaraş’ta konut ve okul inşa edecek! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Türkiye ve Azerbaycan arasında, Kahramanmaraş’ta konut, ilköğretim okulu, anaokulu ve kültür merkezi yapımı konusunda iş birliği anlaşması imzalandı. Söz konusu anlaşma, Resmi Gazete’de yayımlandı.

100 milyon adet yeni para basıldı! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Cumhuriyet'in 100’üncü yılı anısına 100 milyon adet 5 TL değerinde madeni hatıra paralarının basıldığı ve tedavüle verildiği öğrenildi. Karar, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Öğrenciler dikkat! Öğrencilere cep telefonu ve internet desteği Resmi Gazete'de yayımlandı! 1 Kasım'da başlıyor!

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısı belli oldu. 'Yükseköğretim Öğrencilerine Teknolojik Cihaz ve İnternet Desteği Verilmesine Yönelik Karar' Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete’de yayımlandı! Bunlar o tarihte ücretsiz! Paranız cebinizde kalacak!

Başkentray, Marmaray, İZBAN ve bunun yanı sıra, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu seferleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında ücretsiz olacak. Söz konusu Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Memur ve memur emeklilerinin zam kararı Resmi Gazete'de yayımlandı!

2024 ve 2025 yılındaki memur maaşları ile memur emeklisi aylıklarına zammı da içeren toplu sözleşmeye ilişkin karar bugünkü 32298 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İstanbul için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Zonguldak ve İstanbul sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırılma kararı verildi. Söz konusu karar bugünkü 32294 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o kararların detayları...

resmi gazete süleyman şah üniversitesi Haberi

resmi gazete süleyman şah üniversitesi

YÖNETMELİK


Süleyman Şah Üniversitesinden:


SÜLEYMAN ŞAH ÜNİVERSİTESİ KONUT, KENT, KALKINMA


UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ


BİRİNCİ BÖLÜM


Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar


Amaç


MADDE 1 – (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Süleyman Şah Üniversitesi Konut, Kent, Kalkınma Uygulama ve Araştırma Merkezinin amacına, faaliyet alanlarına, organlarına ve organlarının çalışma şekline ilişkin usul ve esasları düzenlemektir.


Kapsam


MADDE 2 – (1) Bu Yönetmelik; Süleyman Şah Üniversitesi Konut, Kent, Kalkınma Uygulama ve Araştırma Merkezinin amaçlarına, faaliyet alanlarına, organlarına, organlarının görevlerine ve çalışma şekline ilişkin hükümleri kapsar.


Dayanak


MADDE 3 – (1) Bu Yönetmelik; 4/11/1981 tarihli ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 7 nci maddesinin birinci fıkrasının (d) bendinin (2) numaralı alt bendi ile 14 üncü maddesine dayanılarak hazırlanmıştır.


Tanımlar


MADDE 4 – (1) Bu Yönetmelikte geçen;


a) Danışma Kurulu: Merkezin Danışma Kurulunu,


b) Merkez: Süleyman Şah Üniversitesi Konut, Kent,...