02 / 05 / 2024

Rhode Island Eyaleti

Rhode Island Eyaleti

Taylor Swift, ülkesinin Ehode Island Eyaleti'nde 18 milyon dolara ev satın aldı...

Demokrasi ve Özgürlük Adası’ndaki lüks otel kapılarını açtı!

Demokrat Partili siyasetçilerin yargılamalarının gerçekleştirildiği ve ismi devlet tarafından ismi ‘Demokrasi ve Özgürlük Adası’ yapılan Yassıada’da kurulan ‘Katre Island Hotel’ hizmete açıldı.

New York’taki 260 milyon dolarlık Little Island parkı ziyaretçilere açıldı!

ABD'nin New York kentinde 260 milyon dolarla hayata geçirilen Little Island parkı ziyaretçilere açıldı. Park ziyaretçiler tarafından yoğun ilgiyle karşılaşıyor. 

Çin'den kripto paralara darbe üstüne darbe!

Çin'deki Anhui eyaleti, enerji sorunlarını gerekçe göstererek önümüzdeki 3 yıl içinde tüm kripto para madenciliği projelerini kapatmayı planlıyor.

Çin, havalimanı yatırımlarında hızlandı!

Merkez Çin eyaleti Sichuan'ın başkenti Chengdu, Shangai ve Beijing’den sonra iki adet uluslararası havalimanı bulunan kentler arasına dahil oldu. Mart ayı sonunda inşaatında sona gelinen Chengdu'nun Tianfu havalimanı 28 Haziran tarihinde hizmete sunuldu.

ABD’de Colorado eyaletinde vergiler kripto parayla ödenecek!

ABD’de Colorado eyaleti, sakinlerine, vergilerini kripto parayla ödemesinin izin verildiği ilk eyalet olmak istiyor. Vali Jared Polis, konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Farmasi, Miami’de 50 milyon liralık arazi aldı!

Türkiye’nin öncü şirketlerinden olan Farmasi, Florida’da 4 dönümlük arazi satın aldı. Florida Eyaleti’ne bağlı Miami’deki bu arazi için Türk şirket yaklaşık 50 milyon lira ödedi.

Türk inşaat şirketinden Pakistan’a 755 milyon dolarlık proje!

Ankara merkezli inşaat ve mühendislik şirketi Dolsar, Pakistan'ın Khyber Pakhtunkhwa Eyaleti’nde 755 milyon dolarlık proje üstlenecek.

The Ritz-Carlton Residences Bodrum: Epique Island'ın adı değişti!

Bodrum’un en değerli noktalarından Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda benzersiz bir yarımada üzerinde bulunan ve sakinlerini “Yalınayak Lüks” kavramıyla tanıştıran Epique Island, artık The Ritz-Carlton Residences, Bodrum ismiyle varlığına devam edecek. 

Çin-Laos demiryolu hattındaki tüneller tamamlandı!

Güneybatı Çin eyaleti Yunnan’ın Kunming kentini Laos’un başkenti olan Vientiane’a bağlayan tren hattının üzerindeki tünelin inşaat çalışmaları tamamlandı.

Almanya'daki Türklere Doğru isimli otel 3.6 milyon euroya satılıyor!

Almanya'nın güney eyaleti Bavyera'nın yukarı Salzberg bölgesinde ve Hitler’in karargahı 'Kartal Yuvası’nın yanında bulunan 'Türklere' isimli otel 3.6 milyon euro fiyatla açık artırmaya çıkarılıyor...

Pakistan'da eyalet parlamentosu milletvekili arazi anlaşmazlığı nedeniyle öldürüldü!

Pakistan'ın Sindh eyaleti parlamentosu üyesi Şehnaz Ensar arazi anlaşmazlığı sebebiyle vefat eden kayınbiraderi Zahid Kohar'ın bir yeğeni tarafından öldürüldü

Çin, dünyanın en uzun deniz altı metro inşaatını bitirdi!

Çin'in deniz altından geçen en uzun metro tünelinin çalışmaları Shandong Eyaleti’nin sahil kenti Qingdao’da tamamlandı...

Çinliler Atça'nın imar planını örnek alacak!

Aydın Sultanhisar Belediyesini ziyaret eden Çin Halk Cumhuriyeti Zhejiang Eyaleti Hangzhou Şehrinden gelen heyet, deprem sonucunda yıkılan yapıların yerine, Atça’nın imar planından esinleneceklerini söyledi.

Rhode Island Eyaleti Haberi

Rhode Island Eyaleti
Amerikalı şarkıcı Taylor Swift, ülkesinin Rhode Island Eyaleti'nde 18 milyon dolara 1000 metrekare ev satın aldı. 165 milyon dolar serveti bulunan genç şarkıcı geçen aylarda başka bir malikane daha satın...